Suchiyu 16106 Adventure

Delenr
843176
På lager
Oversikt
  • RC-bil i skala 1/16
  • Kul, ny design, frekke LED-lys
  • Justerbar hastighet opp til 35 km/t
899,-
Paket pris, Laddpåse + AA-Batterier (Klicka ur det du inte behöver och behåll rabatten)

Snabb radiostyrt bil - ørkenbil i 1/16-skala

. Suchiyu 16106 Adventure er en etterlengtet nyhet for år 2023. Her har de tatt utgangspunkt i det velprøvde 1:16-chassiset med et nytt kult karosseri. Her får du en svært prisgunstig bil med god ytelse som er bygget på samme måte som de mer profesjonelle bilene. 16106 Adventure har blant annet 4-hjulsdrift, justerbar hastighet, LED-lys og mye mer!

Sterk konstruksjon

. 16106 Adventure er konstruert av plast av høy kvalitet med et innslag av nylon for å gjøre den så slitesterk som mulig. Aluminium er brukt på de mest utsatte delene, og alt dette gir en svært sterk konstruksjon. Bilen har kulelager i stedet for glidelagre, noe som gir mindre friksjon og lengre levetid.

Drivlinje og fjæring

. Kraftig motor kombinert med firehjulsdrift gir deg god kontroll over RC-bilen i alle svinger. Bilens individuelle hjuloppheng består av doble trekantlenker som sammen med de spesialtilpassede friksjonsdemperne gir utmerket grep på alle underlag. De kraftig mønstrede dekkene har et nøye utvalgt mønster og gummiblanding for å gi best mulig grep. Velg selv om du vil skli gjennom svingene eller bare kjøre kontrollert, men raskt.

Radiostyrt bil som passer for nybegynnere

. Har du aldri kjørt radiostyrt bil før? Da er 16106 Adventure den perfekte bilen for deg. Det er enkelt å komme i gang, og bilen er lett å styre. Radiostyringen gir deg mulighet til å justere akselerasjon og toppfart. Radiostyringen bruker også 2,4 GHz-båndet til å kommunisere med den radiostyrte bilen, noe som gir god rekkevidde og minimalt med signalforstyrrelser, perfekt hvis du vil kjøre radiostyrt bil sammen med andre uten å få mange signalforstyrrelser.

Høy skalahastighet

. Med en størrelse på 1/16, leverer Adventure RC-bilen en imponerende fart! Med en justerbar toppfart på 35 km/t går det virkelig fort, og du får mange fartsfylte og begivenhetsrike opplevelser. Batteriet holder til 20 minutters intens kjøring. Deretter må bilen lades før den er klar til å bli tatt med ut på nye eventyr.

Leveres RTR, 99 % kjøreklar

. 16106 Adventure leveres RTR (Ready-To-Run), noe som betyr at RC-bilen kommer ferdig montert rett ut av esken, så alt du trenger å gjøre er å pakke ut bilen, lade batteriet og komme deg ut og kjøre. Et oppladbart batteri er montert i bilen og lades enkelt med den medfølgende USB-kabelen. det trengs 3 AA-batterier til styringen, og i tillegg til disse anbefaler vi at du kjøper våre kraftige oppladbare AA-batterier fra Modr, perfekt for RC.

Sammendrag

. Hobbex' mål med denne bilen har vært å få alle funksjonene til de dyrere bilene, men til en brøkdel av prisen. Bilen er en perfekt inngangsmodell til radiostyringsverdenen, og med mulighet for å lære å styre bilen selv. Med Adventure kan du skli rundt i grusen, hoppe på humper eller kjøre fort på asfalt eller grus. Den praktiske størrelsen gjør bilen enkel å ta med seg. Skulle uhellet være ute, er alle reservedeler tilgjengelige på hobbex.se.
Mer informasjon
Levert som Ready-to-run (RTR)
Skala 1/16
Modell Desert Racer
Toppfart (km/t) 35
Justerbar topphastighet Ja
Kjøretid (min) 10
Egnet for Nybegynner
Størrelse (LxBxH) (mm) 320x205x140
Driftsett El
Drivning 4WD
Motortype Børstet
ESC Borstad 3-in-1
Lader USB (inkludert)
Batteri Li-Ion 7.4V 1300mAh (medföljer)
Batterikontakt T-kontakt
Batteri for kontrollen Ikke inkludert (3xAA)
Varemerke Suchiyu
Varemerke delenr SCY16106

Här hittar du passande reservdelar till denna produkt

Här hittar du passande batterier och laddare till denna produkt

Här hittar du passande tillbehör till denna modell

Skriv din egen produktanmeldelse
Du omtaler:Suchiyu 16106 Adventure
Din vurdering:

Relaterade Produkter