GT Power C6D PRO Mini multilader

Delenr
843665
På lager
Oversikt
  • Kraftig og kompakt RC-multilader
  • Lader blant annet 1-6s Li-Po/Li-Ion/Li-HV og 1-15cellers NiMH-batterier
  • Ladeeffekt på opptil 12A, AC (100W)/ 300W DC
  • Koble laderen til en smarttelefon og få bedre kontroll over ladingen
599,-

Hurtig og kraftig liten RC-lader - GT Power C6D Mini PRO

Oppdag kraften og allsidigheten til GT Power C6D Mini Pro AC/DC RC-batterilader, den ultimate løsningen for alle dine behov for batterilading! Med en imponerende kapasitet på 100 W for vekselstrøm og 300 W for likestrøm er denne laderen designet for å levere pålitelig og effektiv lading for et bredt spekter av batterityper. Enten du er en dedikert RC-entusiast eller bare trenger en pålitelig lader til hobbyprosjektene dine, er GT Power C6D Pro det perfekte valget.

GT Power C6D Mini PRO

Dette er PRO-versjonen av vår populære GT Power C6D Mini, og det nye med PRO-modellen er at den kan lade opptil 12 A, 1-6s Li-Po, 1-15c NiMH. Den har en vekselstrømseffekt på 100 W og med likestrøm opptil 300 W. PRO-modellen kan også kobles til en smarttelefon via Bluetooth, last ned GT Charger-appen, som er tilgjengelig der apper er tilgjengelige. Via appen kan du stille inn ladeinnstillingene for det aktuelle batteriet, holde oversikt over hvordan cellene har det og er ladet, du får rett og slett bedre oversikt over hvordan ladingen går og hvordan RC-batteriet har det. Hvis du foretrekker å stille inn alt manuelt direkte på laderen via laderens knapper og skjerm, fungerer det helt fint!

Google Play - Android GT Charger App

iOS APP Store - iPhone GT Charger App

Funksjoner og fordeler med C6D Pro Mini

GT Power C6D Pro er utstyrt med både AC- (100-240 V) og DC-innganger (11-26 V), noe som gir deg fleksibiliteten til å lade batteriene dine hvor som helst. Med en maksimal effekt på 100 W ved vekselstrøm og hele 300 W ved likestrøm, kan du være sikker på at RC-batteriene dine lades raskt og effektivt. Enten du lader LiPo-, LiFe-, NiMH- eller PB-batterier (blysyre), sørger GT Power C6D Pro for at batteriene dine alltid er i topp stand. Du kan enkelt sjekke i laderen hvilken volt Li-XX 2-6s-batteriene dine har for hver celle, samt se den interne motstanden (IR) mellom cellene.

Ladekabler og tilbehør til GT Power C6D PRO

GT Power C6D Mini Pro har XT60-kontakt (hann) og 2-6-cellers XH-kontakt for balanselading. C6D Pro Mini leveres uten ladekabler, så hvis du har RC-batterier med en annen kontakt enn XT60, finner du ladekabler for flere RC-batterikontakter under fanen "Tilbehør" her på produktsiden, der du også finner ladeposer som du alltid bør bruke når du lader RC-batterier.

Ny funksjon: FB-DIS gjennom DC

Hvis RC-laderen er koblet til en DC-inngang, kan denne RC-laderen lade ut batterier ved å overføre strømmen fra batteriet som skal lades ut, til batteriet som mates (DC). Dette forbedrer utladningseffektiviteten betydelig, med en konverteringsgrad på 95 %. Dette betyr at C6D PRO Mini kan lade ut opptil 12 A (300 W) i denne FB-DIS-modusen.

Brukervennlig design

GT Power C6D Pro har en intuitiv og brukervennlig LCD-skjerm som gjør det enkelt å overvåke ladestatus og justere innstillinger. Det tydelige og informative displayet viser viktig informasjon som spenning, strøm, ladetid og kapasitet, noe som gjør ladeprosessen enkel og problemfri. C6D Pro Mini støtter også servotesting, dekk-/batterivarmer og en innkjøringsfunksjon for motoren.

Lad alltid under oppsyn og på en sikker måte

Sørg ALLTID for at du lader batteriet riktig med de riktige innstillingene (lad Li-Po i balanse), og koble ALLTID RC-batteriet riktig. Lad ALLTID på et brannsikkert sted under oppsyn. Lad ALDRI hvis du er på reise eller sover. Sørg for at du har fungerende røykvarslere og riktig brannslukningsapparat i nærheten, dette gjelder for all lading av RC-batterier. For å få RC-batterier lenger fra laderen anbefaler vi at du bruker en ladekabel og en XH Extension Cable 2-6s, og bruk alltid minst én ladepose/boks under lading.

Se videoer om GT Power C6D Pro MINI

Mer informasjon
Type Ladere
Ladestikk 1 x XT60
Lade batterityper: Li-Po/Li-Ion/Li-Fe (1-6s), NiMH/NiCd (1-15Cell), Pb (2-20V)
Input 100-240V
DC Input 12V
Output 0.1-12A (100W AC, 300W DC)
Varemerke G.T.Power
Varemerke delenr No.182

Här hittar du passande tillbehör till denna modell

Skriv din egen produktanmeldelse
Du omtaler:GT Power C6D PRO Mini multilader
Din vurdering: