Kjøpsvilkår

Bestilling

Du legger inn bestillinger via internett www.hobbex.noFor å legge inn en bestilling hos oss må du være minst 18 år gammel.

Betalingsmåter og gebyrer

I nettbutikken tilbyr vi betalinger som fakturaer, avdrag, direktebetalinger via bank, debetkort og kredittkort via betalingstjenesten Klarna. For mer detaljert informasjon om betaling via Klarna - se Kassereren og Klarnas Brukervilkår. Alle transaksjoner, kjøp samt retur og refusjon for en ordre, går gjennom Klarna.

Priser

Alle priser fra Hobbex er i norske kroner og inkluderer 25% norsk moms.

Gyldighetsperiode og feil i publiseringen

Vi forbeholder oss retten til å gjøre prisjusteringer, prisfeil, lagerendringer og eventuelle tekniske feil på nettstedet, nettleseren, nettverket og serverne. Vi forbeholder oss retten til å korrigere produkttekster, bilder og priser som er skrevet eller skrevet feil på nettstedet eller i trykt materiale. Vi forbeholder oss retten til at varer blir avviklet eller utsolgt.

Uinnløste pakker

Hvis du ikke henter varene du bestilte, blir de returnert til oss etter 14 dager. Når vi har mottatt pakken, aktiverer vi refusjonen.

Klarering

Varene sendes fra vårt hovedlager i Sverige. Hobbex tar seg av selve fortollingen og alle gebyrer. Det betyr at du som kunde ikke trenger å betale ekstra moms eller toll når pakken kommer til Norge. Som kunde betaler du kun totalbeløpet som er angitt i kassen når du gjennomfører kjøpet.

Leveranser

Vi sender alle leveranser til Norge med Bring pickup point. Normalt sendes din leveranse fra vårt hovedlager i Sverige innen 2 dager. Vi kan levere i hele Norge til en pris av 99 NOK.

Transportskader

I tilfelle transportskader, klag om forsendelsen uten forsinkelse til utstederen (hvor du hentet pakken). Basert på synlig skade er å anse som transportskader.

Ångerrätt (14 dagar) och öppet köp (30 dagar)

Ved heving av kjøp henviser vi til angrerettloven. Du har 14 dagers angrerett på varer kjøpt via e-handel fra den dagen varene ble mottatt. Når vi har mottatt varen og emballasjen og funnet ut at disse er i ny stand, vil vi innen 30 dager refundere beløpet du betalte for varen og gebyrer. Imidlertid, hvis du bestiller flere varer enn de du returnerer, refunderer vi ikke gebyrene, dette er fordi gebyrene er de samme uansett hvor mange varer du bestilte. Returvarer må være i praktisk talt uendret stand og i original emballasje. Faktura / følgeseddel må alltid legges ved avbestillingskjøpet. Pakk produktet godt fordi du som kunde er ansvarlig for risikoen og kostnadene ved returfrakt.

Du har rett til et 30-dagers åpent kjøp. For at dette skal gjelde, må emballasjen til produktet du kjøpte være ubrutt. Hvis emballasjen til produktet ikke er åpnet, kan du returnere produktet innen 30 dager og få pengene tilbake. Hvis emballasjen er ødelagt, gjelder ikke åpent kjøp.

Kontakt oss før du returnerer en vare til kundtjanst@hobbex.se og oppgir artikkelnummer, produktnavn, kjøpsdato, leveringsbrev / bestillingsnummer, hva som er galt og fullstendig adresse. Vi vil da komme tilbake til deg med ytterligere instruksjoner, slik at produktet kan sendes til vårt lager i Norge.

Send alltid med følgeseddelen og returner godt pakket i emballasje i tillegg til originalemballasjen.

Klage

Kontakt oss før du returnerer en vare til kundtjanst@hobbex.se og oppgir artikkelnummer, produktnavn, kjøpsdato, leveringsbrev / bestillingsnummer, hva som er galt og fullstendig adresse. Vi vil da komme tilbake til deg med ytterligere instruksjoner. Hvis du blir bedt om å sende varen til oss, kommer vi tilbake med en fraktbrev som skal brukes til klagesaken. Vi kan ikke garantere mottak av produkter som er returnert til oss uten vår forutgående kunnskap, og kan derfor ikke ta ansvar for disse. Send alltid med følgeseddelen og returner godt pakket i emballasje i tillegg til originalemballasjen.

En defekt eller feil sendt vare ved levering skal returneres innen 14 dager. Klager som oppstår innen 2 måneder etter kjøpet regnes alltid som rimelig tid. Hvis du vil ha penger tilbake for produktet, teller dette som et uttakskjøp, se informasjon under overskriften "angrerett".

Personvern

Se egen side for Personvern.

Endringer i Kjøpsvilkår

Hvis vi endrer kjøpsbetingelsene, vil vi publisere endringene her, med dato for endringen. Vi anbefaler at du leser våre kjøpsbetingelser regelmessig.

Vilkårsdato 03.06.2024