GT Power C6D Mini multilader

Delenr
843666
På lager
Oversikt
  • Liten, kraftig og kompakt RC-multilader
  • Lader blant annet Li-Po/Li-Ion/Li-HV- og NiMH-batterier
  • Ladeeffekt på opptil 10A (100W)
399,-
Laddare + Tillbehör

GT.Power C6D Mini - liten, smidig og kraftig RC-batterilader

. C6D Mini - din pålitelige partner for å maksimere ytelsen til RC-batteriene dine! Med en imponerende ladekapasitet på 10 A og en kraftig ladeeffekt på 100 W er dette lille kraftverket designet for å holde RC-batteriene dine i topp stand.

Alt du trenger for 4s Li-Po-lading

. GT.Power C6D Mini er den perfekte løsningen for alle RC-entusiaster som trenger rask, effektiv og sikker lading. Den avanserte teknologien i denne RC-laderen sikrer en jevn og pålitelig ladeprosess hver gang, forlenger levetiden til de verdifulle batteriene dine og holder RC-utstyret ditt i optimal stand. Denne RC-laderen lader blant annet Li-Po-batterier på 7,4 V (2s), 11,1 V (3s) og 14,8 V og NiMH-batterier med 6-8 celler (7,2 V - 9,6 V).

Liten lader med brukervennlig design

. GT.Power C6D Mini har en brukervennlig design og intuitive kontroller som gjør den enkel å bruke for både nybegynnere og erfarne hobbyentusiaster. Den kompakte størrelsen gjør den perfekt å ta med seg i felten eller på verkstedet, noe som gir deg fleksibilitet og bekvemmelighet. Skjermen lyser opp og har et svakt blåskjær, noe som gjør den lett å se i både mørke og lyse omgivelser. Laderen har en innebygd vifte som av og til går for å kjøle ned laderen. Laderen er utstyrt med XT60-kontakt, noe som betyr at du enkelt kan koble til et batteri med XT60-kontakt uten en masse ekstra ladekabler. Hvis du har batterier med andre kontakter, finner du flere passende ladekabler under "Tilbehør". Vi anbefaler at du alltid bruker en ladekabel og en XH-forlengelseskabel når du lader Li-Po-batterier for å få RC-batteriene så langt unna laderen som mulig under lading, og at du alltid bruker minst én ladepose eller ladeetui.

Fordeler med GT.Power C6D Mini:

.

1. imponerende ladekapasitet på 10 A for raskere lading

.

2. Kraftig 100 W ladeeffekt for effektiv energistyring

3. kompatibel med 2-4S Li-Po/Li-Ion/Li-HV-batterier for allsidig bruk.

3. avansert teknologi for sikker og pålitelig lading hver gang.

4. brukervennlig design og intuitive kontroller for enkel håndtering.

5. kompakt og bærbar for fleksibel bruk overalt.

6.

6. Invester i GT.Power C6D Mini og gi RC-opplevelsene dine et kraftig løft! Maksimer ytelsen, forleng batterilevetiden og få jevn og pålitelig lading hver gang. Bestill GT.Power C6D Mini nå og ta RC-opplevelsen din til neste nivå!

Medfølger Inkludert gjør: - Lader GT Powers C6D mini 10A 100W - Strømledning - Ladekabel med T-kontakt (Deans)

Ladekabel med T-kontakt (Deans)

Ladekabel med T-kontakt Hvis du leter etter flere passende ladekabler eller sikkerhets-/ladeposer, finner du det under fanen "Tilbehør"

Mer informasjon
Type Ladere
Ladestikk 1 x XT60
Lade batterityper: Li-Po (2-4s), NiMH (6-8Cell), Li-Fe (2-4S), Pb (6-12V)
Input 100-240V
Output 10A (100W)
Varemerke G.T.Power
Varemerke delenr No.167 c6D Mini

Här hittar du passande tillbehör till denna modell

Skriv din egen produktanmeldelse
Du omtaler:GT Power C6D Mini multilader
Din vurdering: