GT Power X4 Mini multiladdare

Delenr
843663
På lager
Oversikt
  • Liten, kompakt RC-lader (multi-hurtiglader)
  • Lader Li-Po/Li-Ion/Li-Fe/Li-HV- og NiMH/NiCd/Pb RC-batterier
  • Kan lade opptil 4 forskjellige batterier samtidig med opptil 10A!
999,-
Bundle pack
=
Lagre 77,-
1309,-

RC-multilader for deg med flere RC-batterier - GT Power X4 Mini

. Med muligheten til å lade en rekke ulike RC-batterier (LiPo, LiFe, LiHv, LiIon, NiMH, NiCd og PB-batterier) er X4 Mini den ultimate følgesvennen på dine RC-eventyr. Enten det er et adrenalinpumpende race eller en avslappende dag på banen, er denne laderen klar til å dekke dine behov.

Lader opptil 4 RC-batterier samtidig med ulike innstillinger

. Med 4 x XT60-kontakter (4 x balansekontakter XH 2-4s) for tilkobling av RC-batterier for lading kan du nå lade opptil fire forskjellige typer RC-batterier samtidig med individuelle innstillinger for hver enkelt, alle med en imponerende ladekapasitet på opptil 10A (100W) AC eller 4 x 10A (400W). Hvis batteriene dine har en annen kontakt enn XT60, kan du enkelt kjøpe en ladekabel som passer til ditt RC-batteri, se under "Tilbehør", så finner du alle mulige ladekabler.

100-240V AC (10A 100W) eller DC 19-26V 4x10A (400W)

. GT Power X4 Mini kan bruke to forskjellige strømkilder, med en imponerende 100-240 V AC-inngang og 19-26 V DC-inngang. Med en maksimal ladekapasitet på opptil 100W (10A) for vekselstrøm og 4x100W (4x10A) for likestrøm, oppfyller og overgår denne laderen alle dine forventninger. Det betyr at når laderen er koblet til en stikkontakt, leverer den totalt 10 A (100 W) i de fire ladekanalene. Hvis du kjører strømforsyningen via DC (19-26V), får du 10A 100W per kanal, altså totalt 4x10A (400W). Det følger med en strømkabel som plugges inn i veggen.

Lade RC-batterier i ulike moduser for å dekke dine behov

. GT Power X4 Mini har flere lademoduser, inkludert lagring, balanse, hurtiglading og utladning, og gir deg full kontroll over batterienes ytelse og levetid. Du kan for eksempel lade LiPo-batteriene i lagringsmodus hvis du ikke skal bruke batteriene på mer enn 7-10 dager. Eller balanselade LiPo-batteriene for å forberede dem på mye action i RC-kjøretøyet ditt! Med funksjoner som muligheten til å overvåke individuelle cellespenninger og måle den interne motstanden mellom cellene, kan X4 Mini sørge for optimal ytelse og sikkerhet for batteriene dine.

Belyst display som viser den informasjonen du trenger

. Det tydelige og intuitive displayet gir deg sanntidsinformasjon under ladeprosessen, inkludert ladetid, mAh-inngang og ladehastighet. For LiPo-batterier kan du enkelt overvåke cellespenningene og sikre en jevn og pålitelig ladeprosess.

Sammendrag

. GT Powers X4 Mini er et prisgunstig alternativ for deg som allerede har mange RC-batterier og trenger å lade flere RC-batterier samtidig. Perfekt for deg som ikke vil vente med å lade ett RC-batteri om gangen. X4 Mini bruker XT60-kontakt og XH-balansekontakt for tilkobling av RC-batterier. Det følger ikke med ladekabler, så hvis RC-batteriet ditt har en annen kontakt enn XT60, eller hvis du vil bruke en ladekabel for å få batteriet lenger bort fra laderen, kan du legge til en ladekabel. Du finner flere ladekabler og tilbehør under fanen "Tilbehør" her på produktsiden.

Husk å:

. Lad alltid på et brannsikkert sted, sørg ALLTID for å koble RC-batteriet riktig til laderen og at du har de riktige innstillingene i laderen. Sørg også alltid for at laderen kan lade den batteritypen du har på RC-batteriet. Bruk ALLTID en ladepose eller ladeboks under lading, og forlat aldri en pågående lading.

Se videoer av GT Powers X4 Mini her

.

Mer informasjon
Type Ladere
Ladestikk 4 x XT60
Lade batterityper: Li-Po/Li-Ion/Li-Fe/LiHV (1-4s), NiMH/NiCd (1-8Cell), PB (2-16V)
Input 100-240V
DC Input 19-26V
Output 10A (100W) AC / 4x10A (400W) DC
Varemerke G.T.Power
Varemerke delenr No.178 X4 Mini

Här hittar du passande tillbehör till denna modell

Skriv din egen produktanmeldelse
Du omtaler:GT Power X4 Mini multiladdare
Din vurdering: