Suchiyu 16103 Gantry

Delenr
842681
På lager
Oversikt
  • Radiostyrt monstertruck i skala 1:16
  • Topphastighet på 35km/t er justerbart
  • 4WD med robust konstruksjon
699,-

Enkel betalning med Klarna

30 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Fri frakt över 1400kr

Paket pris, Laddpåse + AA-Batterier

Tøff radiostyrt monstertruck

Suchiyu 16103 Gantry er en ny RC Monster truck fra denne leverandøren for året 2022. Her får du en veldig rimelig bil med god ytelse som er bygget på samme måte som de mer profesjonelle bilene. Karosseriet er fint og detaljert, og utstyrt med LED-lys foran som lyser opp mye!

Kraftig Konstruksjon

16103 Gantry er laget av plast av høy kvalitet med elementer av nylon for å gjøre den så holdbar som mulig. Aluminium er brukt på de mest utsatte delene, og alt dette til sammen gir en veldig sterk konstruksjon. Bilen har kulelagre i stedet for glidelagre, noe som betyr mindre friksjon og lengre levetid.

Drivverk og hjuloppheng

En kraftig motor kombinert med firehjulsdrift gir deg fantastisk kontroll over RC-bilen i alle svinger. Bilens individuelle hjuloppheng består av doble trekantede lenker som sammen med de tilpassede friksjonsdemperne gir utmerket grep på alle underlag. De kraftig mønstrede dekkene har et nøye utvalgt mønster og gummiblanding for å gi best mulig grep. Velg om du vil skli gjennom svinger eller bare kjøre kontrollert, men raskt.

Radiostyrt bil perfekt for nybegynnere

Har du aldri kjørt en radiostyrt bil før? Da er 16103 Gantry den perfekte bilen for deg. Det er enkelt å komme i gang, og bilen er lett å kontrollere. Fjernkontrollen lar deg justere akselerasjon og topphastighet. Radiostyringen bruker også 2,4 GHz-båndet for å kommunisere med RC-bilen, noe som gir den god rekkevidde og minimal signalforstyrrelse, perfekt hvis du vil kjøre en radiostyrt bil med andre uten å få mye signalforstyrrelser.

Høy skaleringshastighet

RC-bilen Gantry leverer en imponerende hastighet i størrelse 1:16! Med en justerbar toppfart på 35 km/t går det virkelig fort og byr på mange fartsfylte og begivenhetsrike opplevelser. Batteriet varer i 20 minutter med intens kjøring. Etter det må bilen lades før den er klar for nye eventyr.

Levereras RTR, 99% Kjøreklar

Gantry leveres RTR (Ready-To-Run), som betyr at RC-bilen kommer ferdig montert rett ut av esken, så alt du trenger å gjøre er å pakke ut bilen, lade batteriet og gå ut og kjøre. Et oppladbart batteri er montert i bilen og lades enkelt med den medfølgende USB-kabelen. 3 AA-batterier for kontrollen er nødvendig og deretter supplert med dette, anbefaler vi å kjøpe med våre kraftige oppladbare AA-batterier fra Modr, perfekt for RC.

Kort oppsummmert

Hobbex sitt mål med denne bilen har vært å få alle funksjonene til de dyrere bilene, men til en brøkdel av prisen. Bilen er en perfekt nybegynnnersmodell til den radiostyrte verden og med mulighet til å lære å styre bilen selv. Med Gantry kan du sladd rundt i grusen, hoppe på ujevnheter eller kjøre fort på asfalt eller grus. Den hendige størrelsen gjør bilen enkel å ta med seg. Skulle det være et uhell, er alle reservedeler tilgjengelige på hobbex.com.
Mer informasjon
Levereras som Ready-to-run (RTR)
Skala 1/16
Modell Monster Truck
Toppfart (km/t) 35
Justerbar hastighet Ja
Kjøretid (min) 15-20
Egnet for Nybegynner
Størrelse (LxBxH) (mm) 300.5x205x138
Driftsett El
Drivning 4WD
Motortype Børstet
Motorstørrelse 390
ESC Borstad 3-in-1
Lader USB (inkludert)
Batteri Li-Ion 7.4V 1300mAh (medföljer)
Batterikontakt T-kontakt
Batteri for kontrollen Ikke inkludert (3xAA)
Varemerke Suchiyu
Varemerke delenr SCY-16103

Här hittar du passande reservdelar till denna produkt

Här hittar du passande batterier och laddare till denna produkt

Här hittar du passande tillbehör till denna produkt

Skriv din egen produktanmeldelse
Du omtaler:Suchiyu 16103 Gantry
Din vurdering: