Suchiyu 16101 Rapidly

Delenr
842679
På lager
Oversikt
  • Justerbar hastighet opp til 35 km/t
  • Radiostyrt bil i skala 1/16
  • Kraftig konstruksjon med firehjulsdrift
699,-
Paket pris, Laddpåse + AA-Batterier (Klicka ur det du inte behöver och behåll rabatten)

Tøff radiostyrt bil - Truggy i 1/16 skala

. Suchiyu 16101 Rapidly er en ny RC Truggy for år 2022 fra denne leverandøren. Her får du en svært prisgunstig bil med god ytelse som er bygget på samme måte som de mer profesjonelle bilene.

Sterk konstruksjon

. 16101 Rapidly er konstruert av plast av høy kvalitet med innslag av nylon for å gjøre den så slitesterk som mulig. Aluminium er brukt på de mest utsatte delene, og alt dette gir en svært sterk konstruksjon. Bilen har kulelager i stedet for glidelagre, noe som gir mindre friksjon og lengre levetid.

Drivlinje og fjæring

. Kraftig motor kombinert med firehjulsdrift gir deg god kontroll over RC-bilen i alle svinger. Bilens individuelle hjuloppheng består av doble bærearmer som sammen med de spesialtilpassede friksjonsdemperne gir utmerket grep på alle underlag. De kraftig mønstrede dekkene har et nøye utvalgt mønster og en gummiblanding som gir best mulig grep. Velg selv om du vil skli gjennom svingene eller bare kjøre kontrollert, men raskt.

Radiostyrt bil som passer for nybegynnere

. Har du aldri kjørt radiostyrt bil før? Da er 16101 Rapidly den perfekte bilen for deg. Det er enkelt å komme i gang, og bilen er lett å styre. Med radiostyringen kan du justere akselerasjon og toppfart. Radiostyringen bruker også 2,4 GHz-båndet til å kommunisere med den radiostyrte bilen, noe som gir god rekkevidde og minimalt med signalforstyrrelser, perfekt hvis du vil kjøre radiostyrt bil sammen med andre uten å få mange signalforstyrrelser.

Høy skalahastighet

. Med en størrelse på 1/16, leverer RC-bilen Rapidly en imponerende hastighet! Med en justerbar toppfart på 35 km/t går det virkelig fort og byr på mange fartsfylte og begivenhetsrike opplevelser. Batteriet holder til 20 minutters intens kjøring. Deretter må bilen lades før den er klar til å bli tatt med ut på nye eventyr.

Leveres RTR, 99 % kjøreklar

. Rapidly leveres RTR (Ready-To-Run), noe som betyr at RC-bilen kommer ferdig montert rett ut av esken, så alt du trenger å gjøre er å pakke ut bilen, lade batteriet og komme deg ut og kjøre. Et oppladbart batteri er montert i bilen og lades enkelt med den medfølgende USB-kabelen. det trengs 3 AA-batterier til styringen, og da anbefaler vi å supplere med våre kraftige oppladbare AA-batterier fra Modr, perfekt for RC.

Sammendrag

. Hobbex' mål med denne bilen har vært å få alle funksjonene til de dyrere bilene, men til en brøkdel av prisen. Bilen er en perfekt innstegsmodell til radiostyringsverdenen, og med mulighet for å lære å styre bilen selv. Med Rapidly kan du skli rundt i grusen, hoppe på humper eller kjøre fort på asfalt eller grus. Den praktiske størrelsen gjør bilen enkel å ta med seg. Skulle uhellet være ute, finnes alle reservedeler på hobbex.se.
Mer informasjon
Levert som Ready-to-run (RTR)
Skala 1/16
Modell Truggy
Toppfart (km/t) 40
Justerbar topphastighet Ja
Kjøretid (min) 15-20
Egnet for Nybegynner
Størrelse (LxBxH) (mm) 300x230x115
Driftsett El
Drivning 4WD
Motortype Børstet
Motorstørrelse 390
ESC Borstad 3-in-1
Lader USB (inkludert)
Batteri Li-Ion 7.4V 1300mAh (medföljer)
Batterikontakt T-kontakt
Batteri for kontrollen Ikke inkludert (3xAA)
Varemerke Suchiyu
Varemerke delenr SCY16101

Här hittar du passande reservdelar till denna produkt

Här hittar du passande batterier och laddare till denna produkt

Här hittar du passande tillbehör till denna modell

Skriv din egen produktanmeldelse
Du omtaler:Suchiyu 16101 Rapidly
Din vurdering: