Arrows RC Marlin 64mm EDF jets PNP

Delenr
843256
På lager
Oversikt
  • Radiostyrt luftfartøy med 64 mm EDF-motor
  • Leveres med PNP (Plug-N-Play)
  • 40A ESC klargjort for 14,8V 4s Li-Po-batterier
2199,-

Arrows RC Marlin 64mm EDF - Nyt høytytende RC-flyging!

. Velkommen til en spennende verden av radiostyrte fly med Arrows RC Marlin 64mm EDF Jets PNP. Dette imponerende RC-flyet er utstyrt med en EDF-motor og har en rekke funksjoner som gjør det til en fornøyelse å fly. La oss se nærmere på hva som gjør denne modellen unik og perfekt for entusiaster på jakt etter spennende flyopplevelser.

Kraftig EDF-motor

. En av de mest imponerende egenskapene til Arrows RC Marlin er EDF-motoren. EDF står for Electric Ducted Fan og representerer en avansert teknologi innen radiostyrt flyging. I stedet for en tradisjonell propell drives dette flyet av en vifte i en kanal, noe som gir en renere og mer aerodynamisk profil. Den forhåndsinstallerte 64 mm 11-bladede viften leverer imponerende kraft og ytelse, noe som gir en realistisk og kraftig flyopplevelse. Og man kan ikke unnlate å nevne lyden fra EDF-motoren, som minner om lyden fra en ekte jetmotor! EDF-motoren drives av en kraftig 2840, 3150KV børsteløs motor med en 40A, XT60-kontakt ESC klar for 14.8V 4s Li-Po.

Slitesterk EPO-konstruksjon

. Arrows RC Marlin er konstruert i et slitesterkt og lett EPO-materiale. EPO-skum er kjent for å være både slitesterkt og fleksibelt, noe som gjør at modellen kan håndtere ulike flysituasjoner og dempe støt og slag. Den glatte og strømlinjeformede designen til Marlin gir ikke bare imponerende ytelse, men også en visuelt tiltalende estetikk i luften.

Enkel montering og kvalitative materialer

. For å gjøre opplevelsen så enkel som mulig er Arrows RC Marlin designet med en PNP-montering (Plug-N-Play). Denne monteringsmetoden minimerer tiden det tar å sette sammen flyet, samtidig som den gir en solid og pålitelig konstruksjon. Det du trenger, er lim og en skrutrekker, som ikke er inkludert.

RC-flyet leveres PNP

. Arrows RC Marlin leveres PNP (Plug-N-Play). Det betyr at RC-flyet leveres i deler, men med all elektronikk forhåndsinstallert, som sevon, motor og hastighetskontroll. Men flyet må settes sammen, dette gjøres ved hjelp av den medfølgende manualen. Når flyet er montert, trenger du også et 2,4 GHz 5-kanals radiosystem, et 4s 14,8V Li-Po-batteri med XT-60-kontakt og en balanselader. Hvis du trenger dette, tilbyr vi en rimelig pakke rett under produktbildene.
Dette må fylles ut:
Dette må kompletteres: En 2,4GHz radio på minst 5 kanaler, Li-Po 14,8V (4s) 2200-2800mAh 30C XT60-kontakt og en 4s balanselader.Arrows RC Marlin 64mm EDF Jets PNP er det perfekte valget for RC-entusiaster som leter etter en kraftig, holdbar og brukervennlig modell. Med den nyeste teknologien innen EDF-motorer, materialer av høy kvalitet og enkel montering er Marlin klar for timevis med spennende flyging. Ta kontroll over luftrommet og la Arrows RC Marlin ta RC-flyvningen din til nye høyder!

Se videoer om Arrows RC Marlin 64mm EDF

.

Mer informasjon
Levert som Ready-to-run (RTR)
Egnet for Erfaren
Span 900
Lengde (mm) 995
Modell Fly
Motor 2840, 3150kV
Motortype Børsteløs
Lader Ikke inkludert
Batterikontakt XT60
Varemerke ArrowRC
Varemerke delenr AH009P

Här hittar du passande batterier och laddare till denna produkt

Här hittar du passande tillbehör till denna modell

Skriv din egen produktanmeldelse
Du omtaler:Arrows RC Marlin 64mm EDF jets PNP
Din vurdering:

Relaterade Produkter