Spektrum iX14 14-Channel DSMX Transmitter

Delenr
SPMR14000EU
På lager
Oversikt
  • Avansert 14-kanals radio med DSMX uten mottaker
  • Mange funksjoner og innstillinger
  • Ideell for radiostyrt flyging
11999,-

Opplev neste nivå av radiostyring med Spektrum iX14 14-kanals DSMX-sender

. Revolusjoner radiostyringsopplevelsen med Spektrum iX14 14-kanals DSMX-sender. Med overlegen teknologi og avanserte funksjoner tar denne senderen fly- eller kjøreopplevelsen til nye høyder. La oss utforske hvorfor iX14 er det ultimate valget for entusiasten som streber etter ytelse og presisjon.

14 kanaler for ubegrenset kontroll

. Med sine imponerende 14 kanaler gir Spektrum iX14 uovertruffen kontroll over luft- eller bakkekjøretøyet ditt. Flere kanaler betyr et større utvalg av innstillinger og tilpasninger, noe som resulterer i en mer skreddersydd og personlig fly- eller kjøreopplevelse. Enten du er en erfaren pilot som trenger finjustering, eller en nybegynner som utforsker ulike flystiler, gir iX14 deg den fleksibiliteten du trenger for å nå målene dine.

Fargerik og tydelig berøringsskjerm

. En av de mest imponerende egenskapene til Spektrum iX14 er den fargerike og tydelige skjermen. Den høyoppløselige berøringsskjermen har et intuitivt og brukervennlig grensesnitt som gjør det enkelt å navigere gjennom de ulike innstillingene og alternativene. Enten du skal justere servoer eller overvåke batterinivået, gir den levende skjermen en sømløs og behagelig brukeropplevelse. Med iX14-skjermen har du all informasjonen du trenger rett ved fingertuppene, noe som gir deg full kontroll over kjøretøyet.

Omfattende tilpasningsmuligheter

. Spektrum iX14 har et bredt spekter av tilpasningsmuligheter som lar deg skreddersy og optimalisere radiostyringsopplevelsen til perfeksjon. I tillegg kan du enkelt lagre og laste inn forskjellige innstillingsprofiler for ulike kjøretøy eller flystiler, noe som gjør det enkelt å bytte mellom ulike konfigurasjoner uten å miste dine personlige preferanser. Opptil 10 flymoduser.

Innovativ trådløs tilkobling

. Med Spektrum iX14 får du ikke bare avanserte radiostyringsfunksjoner, men også en innovativ trådløs tilkobling som tar bekvemmeligheten til et nytt nivå. Ved hjelp av den innebygde trådløse tilkoblingen kan du enkelt oppdatere eller laste ned modellinnstillinger direkte til senderen uten å måtte bruke kabler eller kompliserte prosesser. Det betyr at iX14 alltid er oppdatert med den nyeste teknologien og de nyeste funksjonene for å maksimere ytelsen og gleden.

Kompakt og ergonomisk design

. Spektrum iX14 kombinerer avansert teknologi med en kompakt og ergonomisk design som passer perfekt for lange og komfortable bruksøkter. Den ergonomiske formen og kontrollene reduserer tretthet og ubehag under lange fly- eller kjøreøkter, slik at du kan fokusere på opplevelsen. Den kompakte størrelsen gjør den også enkel å transportere og oppbevare, noe som gjør den til det perfekte valget både hjemme og ute i felten.

Inkludert

.

- Spektrum ix14-radio

.

- USB-ladekabel

.

- Unbrakonøkkel

.

- Liten pose for oppbevaring av tilbehør

- Liten pose for oppbevaring av tilbehør

.

- Hard isoporboks for oppbevaring

.

Sammendrag

. Spektrum iX14 14-kanals DSMX-sender er den ultimate radiostyringsløsningen for entusiaster som streber etter ytelse og presisjon, med overlegen kontroll, et levende display, omfattende innstillingsmuligheter og innovative trådløse tilkoblingsmuligheter. Enten du er en erfaren pilot eller nybegynner, vil iX14 ta fly- eller kjøreopplevelsene dine til nye høyder av spenning og glede. Utforsk nå og oppdag forskjellen selv! Det følger ikke med noen mottaker, men du finner passende mottakere for denne radioen under fanen "Tilbehør" på denne produktsiden.

Se følgende videoer om Spektrum iX14

.

.

Mer informasjon
Type Radio
Brukes til RC fly, RC arbeidsmaskin, RC Drone
Kanaler (Stk) 14
Frekvens 2.4GHz
Mottaker inkludert Nei
Varemerke Spektrum
Varemerke delenr SPMR14000EU

Här hittar du passande tillbehör till denna modell

Skriv din egen produktanmeldelse
Du omtaler:Spektrum iX14 14-Channel DSMX Transmitter
Din vurdering: