Spektrum DX6e 6-Channel DSMX Transmitter

Delenr
SPMR6655EU
På lager
Oversikt
  • Spektrum DX6e - 6-kanalers radio med DSMX
  • Innebygd minne, mange innstillingsmuligheter
3199,-

Avansert 6-kanals radio - Spektrum DX6e

. Ta steget inn i en verden av uovertruffen kontroll og presisjon med Spektrum DX6e 6-kanals DSMX-sender. DX6e er designet for å dekke behovene til både nybegynnere og erfarne piloter, og leverer overlegen ytelse og brukervennlighet som tar fjernstyringsopplevelsen din til nye høyder. Med seks kanaler gir DX6e deg frihet til å styre en rekke ulike fly og kjøretøy. Enten det gjelder fly, helikoptre, droner eller andre modeller, gir DX6e deg muligheten til å tilpasse og finjustere kontrollene slik at de passer til dine behov og din flystil.

Krystallklart 2,4 GHz-signal med DSMX

. DX6e er utstyrt med DSMX-teknologi og garanterer et krystallklart signal og uovertruffen forbindelse mellom sender og mottaker. Du kan være sikker på at modellen din reagerer nøyaktig på alle kommandoer, selv under de mest utfordrende flyforhold. Opplev stabile signaler med lang rekkevidde med Spektrums DX6e!

Brukervennlig design og langvarig ytelse

. DX6e har en intuitiv og brukervennlig design og er perfekt for både nybegynnere og avanserte piloter. Den lyse og tydelige LCD-skjermen gir deg enkel tilgang til alle viktige innstillinger og funksjoner, mens det ergonomiske grepet gir komfort under lange flyvninger. DX6e er bygget for å vare og levere pålitelig ytelse i lang tid. Med en robust konstruksjon og komponenter av høy kvalitet kan du være sikker på at senderen din vil fortsette å levere på flytur etter flytur!

Leveres med AA-batterier, men ikke mottaker

. Spektrum DX6e leveres ikke med mottaker, denne må kjøpes separat. Du finner passende mottakere til DX6e under fanen "Tilbehør" på denne produktsiden.

Se videoer om Spektrum DX6e her

.

.

.
Mer informasjon
Type Radio
Brukes til RC Båt, RC fly, RC arbeidsmaskin, RC Drone
Kanaler (Stk) 6
Frekvens 2.4GHz
Mottaker inkludert Nei
Strømforsyning 4xAA (Included)
Varemerke Spektrum
Varemerke delenr SPMR6655EU
Skriv din egen produktanmeldelse
Du omtaler:Spektrum DX6e 6-Channel DSMX Transmitter
Din vurdering: