BSD BS223T Striker

Delenr
842611
På lager
Oversikt
  • Kraftig, radiostyrt monstertruck i skala 1/10
  • Kraftige, oljefylte støtdempere
  • 4-hjulsdrift og metallchassis
Spesialpris 1804,- Vanlig pris 1899,-
Paket pris, Batter + Laddare
Rating:
93%
Spesialpris 1804,- Vanlig pris 1899,-
+
Modr Uppladdningsbara AA batterier 2800 mAh 4p
10%
Rating:
100%
Spesialpris 94,- Vanlig pris 99,-
+
Modr NiMH 7,2V (6c) 4200mAh
20%
Rating:
100%
Spesialpris 313,- Vanlig pris 329,-
+
HTRC laddare NiMH N8 2A
15%
Rating:
85%
Spesialpris 142,- Vanlig pris 149,-
+
Hobbex laddpåse batterier 19x7x6cm
15%
Rating:
100%
Spesialpris 56,- Vanlig pris 59,-
=
Lagre 102,-
2307,-

En ny legende er født - BSD Striker

 
 
.

BSD Striker Brushed - Robust radiostyrt monstertruck i skala 1/10

. BSD Striker er vår nye radiostyrte monstertruck for år 2023 og er utviklet eksklusivt for Hobbex av BSD Racing. Målet vårt med BSD Striker var å utvikle en radiostyrt bil som kan gi samme ytelse, kjøreglede og kvalitet som de dyrere merkene, men til en brøkdel av prisen. Takket være vårt 13 år lange samarbeid med BSD forsto de hva vi ønsket, og satte ingeniørene sine i sving. Resultatet var over all forventning, og navnet Striker virket mer enn passende. Striker er en radiostyrt bil med god balanse og kjøreegenskaper, en ytelse som gjør den veldig morsom å kjøre og en flott plattform for videre oppgradering.
.
.
.

 

Alt begynner med et godt chassis

 
 

Sterkt metallchassis bestående av støpt aluminium av høy kvalitet som gir lav vekt, men en svært sterk konstruksjon. Dette gir en sterk base for RC-bilen, slik at du ikke trenger å bekymre deg for ødelagte for- og bakvogner. Den blå anodiseringen gjør chassiset motstandsdyktig mot fukt og korrosjon. Akkurat som BSD Racings tidligere RC-biler er BSD Striker svært solid! Bilen måler hele 49 cm i lengden og 33 cm i bredden, så du får den ekte 1/10-skala-følelsen når Striker kjører rundt!

.
.

Metalldeler

 
 

Noen deler bør ikke være av plast når man lager radiostyrte biler med ytelse som BSD Striker. Deler som chassis, drivaksler, differensial og tannhjul er allerede av metall på BSD Striker. Alle steder i den radiostyrte bilen der det er behov for kulelagre, er det valgt ekte metallkullagre for minimalt vedlikehold og lang levetid.

.
.

 

Say any shock absorber?

?
 
 
.

Det første du må gjøre hvis du kjøper en BSD Striker, er å kjenne på støtdemperne, det er en følelse som ikke kan beskrives med ord. De kraftige oljefylte demperne må bare oppleves. "Less is more", så vi har gjort dem svarte for å gi dem et diskret utseende. Støtdemperne er justerbare og kan innstilles slik at de passer perfekt til underlaget og kjørestilen din.

.
.
.

Rolling av plastdeler

>.
 
 

BSD Striker er ikke bare utstyrt med metall- og aluminiumsdeler, bilen har også plastdeler der plastdelene passer best, som fjærarmer, støtdempertårn og karosserifester. Plast er billigere, lettere og har bedre fleksibilitet enn metall.

Den vanligste feilen når speedometeret viser 35 km/t og treet hopper ut på veien, er at støtfangeren eller bærearmene får seg en kraftig smell. Hvis noe går i stykker, trenger du ikke bekymre deg, vi har et komplett utvalg av reservedeler til BSD Striker!

.
.

Elektronikk

 
.

For å aktivere firehjulsdriften og gi den styrken som BSD Striker har, kreves det en kraftig motor! Bilen er utstyrt med en børstet 550-motor som kjøles ned av en massiv kjøleribbe i eloksert aluminium, og motoren drives av en fuktsikker cruisekontroll som er klar for snø, slaps og sølepytter! For at BSD Striker skal kunne ta selv de skarpeste svingene, er den utstyrt med en 9 kg tung styreservo. Sist, men ikke minst, er det også et radiosystem i RC-bilen fra Flysky, som gir en god og stabil rekkevidde og kjøreopplevelse.

.
.

Ikke bare dekk

.
 
 
.

Hva er vel en radiostyrt monstertruck uten skikkelig mønstrede dekk! Ikke bare er de svarte og runde, de er også det viktigste kontaktpunktet med veien. Til slutt bestemte vi oss for å bruke disse kraftig mønstrede dekkene med en rimelig myk gummiblanding. Innvendig finner du skumgummi for å få den rette mykheten. Dekkene er montert på kraftige, svarte felger som er konstruert for å tåle kjøringens påkjenninger.

.
.

Kan det bli noe bedre enn dette?

 
 
.

Det kan faktisk bli bedre enn dette, hvis du vil ha en enda bedre bil er BSD Striker også tilgjengelig med børsteløs motor, BSD Striker Brushless som den heter har noen ting som den vanlige BSD Striker ikke har. Les mer om BSD Striker Brushless her: BSD BS223T Striker Brushless.
Hvis du ønsker å oppgradere din BSD Striker med en børstet motor på et senere tidspunkt, kan du faktisk kjøpe delene separat og bygge den om til en BSD Striker Brushless. Det finnes også noen andre oppdateringer du kan gjøre, for eksempel bytte til andre dekk fra Roapex og kraftigere RC-batteri fra MODR.


.

Reservedeler

.
 
. Som vanlig leverer Hobbex alle reservedeler som skal til for at du skal få et langt og problemfritt BSD Striker-eierskap. Beviset på dette er at mange av våre gamle radiostyrte BSD-biler fortsatt er i bruk flere tiår senere. Reservedeler til BSD Striker finner du under fanen "Reservedeler" her på produktsiden.

 

.
.

Hva trenger du for å komme i gang?

 
 

BSD Striker leveres uten ekstrautstyr.

BSD Striker leveres uten batteri og lader, dette for å holde prisen på bilen nede, men også for at du kan velge hvilket batteri du vil bruke i din RC-bil. Til denne BSD Striker anbefaler vi å bruke et 7,2 V NiMH-batteri med T-kontakt. mAh er nesten helt valgfritt, jo høyere mAh du har, jo lenger kan du kjøre på en lading, bare husk at RC-batteriholderen måler ca. 140 x 47 x 28 mm. Vi anbefaler å bruke et RC-batteri på minst 3000 mAh. Øverst har vi et rimelig pakketilbud der du kan kjøpe RC-lader og RC-batteri til en bedre pris!

.
.

Sjekk ut video om BSD BS223T Striker

.
Mer informasjon
Levert som Ready-to-run (RTR)
Skala 1/10
Modell Monster Truck
Toppfart (km/t) 30-35km/h
Justerbar topphastighet Nei
Egnet for Nybegynner
Størrelse (LxBxH) (mm) 490x330x190
Driftsett El
Drivning 4WD
Motortype Børstet
Motorstørrelse 550
Steering servo 10kg metal gear
Lader Ikke inkludert
Batteri Medföljer ej
Batterimål (LxBxH) (mm) 140x47x28
Batterikontakt T-kontakt
Batteri for kontrollen Ikke inkludert (4xAA)
Varemerke BSD Racing
Varemerke delenr BS223T

Här hittar du passande reservdelar till denna produkt

Här hittar du passande batterier och laddare till denna produkt

Här hittar du passande tillbehör till denna modell

Skriv din egen produktanmeldelse
Du omtaler:BSD BS223T Striker
Din vurdering:

Relaterade Produkter