BSD BS223R Striker brushless

Delenr
842612
På lager
Oversikt
  • 1/10 skala radiostyrt bil Monster Truck
  • Børsteløst, fuktsikkert motorsystem
  • Kraftig metallchassis
2699,-
Paket pris batteri + laddare + laddpåse

A new legend is born – BSD Striker

 

BSD Striker børsteløs, tøff og radiostyrt monstertruck

BSD Striker er vår nye radiostyrte monstertruck for år 2023 og er utviklet eksklusivt for Hobbex av BSD Racing. Målet vårt med BSD BS223R Striker var å utvikle en radiostyrt bil som kan gi samme ytelse, kjøreglede og kvalitet som de dyrere merkene, men til en brøkdel av prisen. Takket være vårt 13 år lange samarbeid med BSD Racing forsto de hva vi ønsket oss og satte teknikerne sine i sving. Resultatet ble over all forventning, og navnet Striker føltes mer enn passende. BSD Striker er en radiostyrt bil som har en veldig fin balanse og veigrep, den børsteløse motoren gjør RC-bilen til et skikkelig monster og denne RC-bilen er for deg som vil ha det beste med en gang.

Alt starter med et godt chassis

Sterkt metallchassis bestående av støpt aluminium av høy kvalitet som gir lav vekt, men en svært sterk konstruksjon. Dette gir en sterk base for RC-bilen, slik at du ikke trenger å bekymre deg for ødelagte for- og bakvogner. Den blå anodiseringen gjør chassiset motstandsdyktig mot fukt og korrosjon. Akkurat som BSD Racings tidligere radiostyrte biler er Striker virkelig tøff! Den radiostyrte bilen måler hele 49 cm i lengden og 33 cm i bredden, så du får den ekte 1/10-skalafølelsen når BSD Striker kjører rundt. Hvis du sammenligner størrelsen med andre 1/10-modeller, skjønner du raskt hvor mye større BSD Striker er.

RC Monster Truck med metalldeler

Noen deler bør ikke være av plast når du lager radiostyrte biler med ytelse som BSD Striker. Deler som chassis, drivaksler, differensial og tannhjul er allerede av metall på BSD Striker. På alle områder av bilen der det er behov for lager, er det brukt ekte metallkullager for minimalt vedlikehold og lang levetid. BSD Striker Brushless har også kraftigere og mer slitesterke gir i differensialene, slik at bilen kan takle kraften fra den kraftige børsteløse motoren.

Say any shock absorber?

Det første du må gjøre hvis du kjøper en BSD Striker, er å kjenne på støtdemperne, for det er en følelse som ikke kan beskrives med ord. De kraftige oljefylte demperne må bare oppleves. "Less is more", så vi har gjort dem svarte for å gi dem et diskret utseende. Demperne er justerbare og kan innstilles slik at de passer perfekt til underlaget og kjørestilen din.

Rowing plastdeler

BSD Striker er ikke bare utstyrt med metall- og aluminiumsdeler, bilen har også plastdeler der plastdeler egner seg best, som bærearmer, støtdempertårn og karosserifester. Plast er billigere, lettere og har bedre bøyelighet enn metall. Den vanligste feilen når speedometeret viser 35 km/t og treet hopper ut på veien, er at støtfangeren eller bærearmene får seg en kraftig smell. Hvis det skulle gå så galt at noe går i stykker, er det ingen fare, vi har et komplett utvalg av reservedeler til BSD Striker!

Elektronikk

Bilens elektronikk er godt innkapslet og gir god fuktbeskyttelse for de mer følsomme komponentene, noe som gjør RC-bilen egnet for kjøring i snø, slaps og sølepytter. Den radiostyrte håndkontrolleren og mottakeren er fra det velkjente merket Flysky. Styringen av den børsteløse motoren får god strømforsyning fra en 50A ESC fra Hobbywing, denne er utstyrt med en XT-60-kontakt til batteriet for ikke å miste ytelse. Når BSD Striker dundrer fremover krever det en skikkelig servo for å få bilen til å svinge, valget falt på en 9kg metalldrevet servo som er koblet til en servo rescuer som sitter i bilen for å beskytte servoen litt ekstra ved de anledninger et tre skulle hoppe foran bilen.

Ikke bare dekk

.

Hva er vel en radiostyrt monstertruck uten noen skikkelig mønstrede dekk! De er ikke bare svarte og runde, de er også det viktigste kontaktpunktet med veien. Til slutt bestemte vi oss for å bruke disse kraftig mønstrede dekkene med en rimelig myk

Hva er forskjellen mellom BSD Striker Brushed og BSD Striker Brushless?

.

Børsteløse fordeler:

  • Kjører på Li-Po-batteri.
  • Kraftfull børsteløs motor.
  • Børsteløs hastighetskontroll 50A (ESC).
  • XT60-kontakt til batteriet for mer stabil og bedre kraftoverføring.
  • Sterkere metall i tannhjulene i differensialen.
  • Kan nå en hastighet på 50 km/t.
.

 

Kan det bli bedre enn dette?

?

Det kan faktisk bli bedre enn dette, hvis du vil ha en enda bedre bil, finnes det verste, den radiostyrte monstertrucken BSD Rampage XTE med børsteløs motor, BSD Rampage er en enda større bil i skalaen 1/10-XL og kan nå en toppfart på 70 km/t. Les mer om BSD Rampage her: BSD Rampage XTE børsteløs

 

Reservedeler

Som vanlig leverer Hobbex alle reservedeler som skal til for å gjøre ditt BSD Striker-kjøp til et langt og problemfritt eierskap. Beviset på dette er at mange av våre gamle biler fortsatt er i bruk flere tiår senere. Reservedeler til BSD Striker finner du under fanen "Reservedeler" her på produktsiden.

Hva trengs for å komme i gang?

BSD Striker leveres uten batteri og lader. Vi anbefaler at du kjøper minst 2 MODR-batterier for å få lengst mulig kjøreopplevelse. BSD Striker Brushless bør ha et 2S litium RC-batteri (LIPO). Batterirommet i bilen måler: 140 x 47 x 28mm så det er mange valgmuligheter, tenk på å bruke et 2s 7,4V Li-Po, hvor du kan velge fritt på mAh. Jo høyere mAh jo lengre driftstid, vi anbefaler å bruke et sted mellom 3300-6000 mAh. Glem ikke ladevesken vår eller en ladeboks fra Bat-Safe for ekstra sikkerhet. Under fanen "Batterier og ladere" finner du alt som passer til BSD Striker brushless.
Øverst finner du en flott pakke der du får batteri, lader og ladeveske!

OBS! Elektronikken i denne radiostyrte bilen er ikke tilpasset 3S, og det betyr at du risikerer å skade ESC-en hvis du kjører hardt lenge med et 3S-batteri.

.
Mer informasjon
Levert som Ready-to-run (RTR)
Skala 1/10
Modell Monster Truck
Toppfart (km/t) 50
Justerbar topphastighet Nei
Egnet for Erfaren
Størrelse (LxBxH) (mm) 490x330x190
Driftsett El
Drivning 4WD
Motortype Børsteløs
Motorstørrelse 3650
ESC 50A Brushless
Steering servo 10kg metal gear
Lader Ikke inkludert
Batteri Medföljer ej / Not included
Batterimål (LxBxH) (mm) 140x47x28
Batterikontakt XT60
Batteri for kontrollen Ikke inkludert (4xAA)
Varemerke BSD Racing
Varemerke delenr BS223R

Här hittar du passande reservdelar till denna produkt

Här hittar du passande batterier och laddare till denna produkt

Här hittar du passande tillbehör till denna modell

Skriv din egen produktanmeldelse
Du omtaler:BSD BS223R Striker brushless
Din vurdering: