Arrows RC T-33 50mm EDF jets PNP

Delenr
843250
På lager
Oversikt
  • Fint T-33 jetfly for erfarne og nybegynnere.
  • Børsteløs 2627, 4500kV + 30A hastighetskontroll (ESC)
  • Leveres PNP, må kompletteres med radiosystem, batteri og lader
1999,-

Raw T-33 RC-fly med EDF-motor - Arrows RC T-33 50mm EDF PNP

. Har du lyst til å ta kontrollene og fly et skikkelig kult RC-fly? Da bør du ta en titt på dette RC-flyet fra Arrows RC - dette er en kopi av et av de historiske jetflyene i historien, T-33, som har vært mye brukt til å trene jagerpiloter fra slutten av 40-tallet til slutten av 70-tallet. Dette RC-flyet har en børsteløs EDF-jetmotor som gir en virkelig god lyd og fart til flyet. En EDF-motor til et RC-fly er en elektrisk vifte som skaper trekkraft ved å akselerere luften som trekkes inn i den. EDF står for Electric Ducted Fan. EDF-motorer brukes til å etterligne jetfly, da de gir en realistisk lyd og høy hastighet. T-33 er en flygende legende du ikke vil gå glipp av!

Kraftig børsteløs elektronikk

. Dette T-33 RC-flyet er utstyrt med en børsteløs motor på 2627 4500 kV og en børsteløs hastighetsregulator på 30 A med XT60-kontakt. Selve EDF består av en 50mm vifte med 11 blader som med en 3s 11V Li-Po vil gi en virkelig god lyd, men også mye kraft. For å kunne ta skarpe svinger er det totalt 3 digitale servoer på 9 gram på flyet. For å få maksimal flyopplevelse anbefaler vi å bruke en Li-Po 3s (11,1V) 1300-2200mAh 30C med XT60-kontakt.

RC-fly med materialer av høy kvalitet og 81 cm vingespenn

. RC-flyet har et vingespenn på 81 cm og en lengde på 75 cm, noe som gjør det enkelt å transportere og oppbevare. RC-flyet er laget av EPO-skum av høy kvalitet, et materiale som er lett, sterkt og holdbart. Flyet er forhåndsmalt i et autentisk fargevalg som gir det et veldig fint T-33-look. Monteringen er enkel, men krever lim og en stjerneskrutrekker.

God, stabil og morsom flyopplevelse

. Arrows RC T-33 50 mm EDF har et utmerket forhold mellom vekt og effekt, noe som gir en jevn og stabil flyging. Den har 3 forhåndsinstallerte 9-grams digitale servoer som gir presis og responsiv kontroll. Den har også en magnetisk festet kalesje som beskytter batteriet og elektronikken. Det beste av alt er at den ikke har inntrekkbart landingsunderstell, noe som gjør det enkelt å ta av og lande på underlag som gress, betong eller asfalt. Hvis du vil oppleve spenningen og gleden ved å fly et jetfly, er Arrows RC T-33 50 mm EDF PNP det perfekte valget for deg. Det er en morsom og rimelig måte å nyte RC-hobbyen på. Bestill ditt eksemplar i dag, og gjør deg klar til å fly!

RC-fly levert PNP

. Arrows RC T-33 leveres PNP (Plug-N-Play), noe som betyr at alt elektrisk utstyr (motor, esc og servoer) er forhåndsinstallert. Men RC-flyet må settes sammen. Det følger med en manual som tar deg steg for steg gjennom monteringsprosessen. Det du trenger for å fullføre monteringen er lim og skrutrekker, alt annet er inkludert. For å kunne fly trenger du også en 2,4 GHz radio/mottaker med minst 4 kanaler og et Li-Po 3s (11,1 V) 1300-2200 mAh RC-batteri med XT60-kontakt og en RC-balanselader for Li-Po-batteriet. Rett under produktbildene finner du en rimelig pakke med passende radio, batteri og lader. Hvis du allerede har et batteri eller noe annet, kan du bare stryke det du har, men du beholder rabatten på de andre varene. Vi anbefaler også at du kjøper en batterialarm for lav spenning, slik at du hører en høy pipelyd fra flyet når batteriet begynner å gå mot lav spenning, tilgjengelig under "Tilbehør".

Se videoer om Arrows RC T-33

.

.

.

Mer informasjon
Levert som Ready-to-run (RTR)
Egnet for Erfaren
Span 810
Lengde (mm) 750
Modell Fly
Motor 2627, 4500kV
Motortype Børsteløs
Lader Ikke inkludert
Batteri Medföljer ej (Rekommenderat är Li-Po 11,1V (3s) 1300 - 2500mAh XT60-kontakt)
Batterikontakt XT60
Varemerke ArrowRC
Varemerke delenr AH019P-VEC

Här hittar du passande batterier och laddare till denna produkt

Här hittar du passande tillbehör till denna modell

Skriv din egen produktanmeldelse
Du omtaler:Arrows RC T-33 50mm EDF jets PNP
Din vurdering:

Relaterade Produkter