Pro Boat Sonicwake V2 36 Brushless Deep-V

Delenr
PRB08032V2T2
På lager
Oversikt
  • Radiostyrt båt med børsteløst motorsystem!
  • Børsteløs RC-båt med V-formet skrog for optimale topphastigheter
  • Kraftig børsteløs 120A-hastighetsregulator klar for 2x3s (6s) Li-Po
5299,-

Hurtig radiostyrt båt for racingopplevelser - Pro Boat Sonicwake V2 36" børsteløs Deep-V

Velkommen til Pro Boat Sonicwake V2 36" selvlensende børsteløs Deep-V, den perfekte RC-båten for entusiaster som elsker fart, ytelse og racing på vannet. Med sine imponerende funksjoner og overlegne tekniske spesifikasjoner tar Sonicwake V2 RC-båten dine racingopplevelser til neste nivå. Enten du er nybegynner eller erfaren båtfører, vil Sonicwake V2 imponere deg med sin kraft, fart og evne til å rette seg opp selv. Dette er en heftig radiostyrt båt på hele +90 cm i lengde, noe som vil imponere alle som får se den i full fart!

Kraftig RC-båt for spennende racing

Stor radiostyrt båt med imponerende utseende Sonicwake V2 er en imponerende stor RC-båt med en lengde på 36" (ca. 91 cm). RC-båtens imponerende størrelse og robuste konstruksjon gir ikke bare en imponerende tilstedeværelse på vannet, men også overlegen stabilitet og håndtering. Den dype V-konstruksjonen gir båten eksepsjonell stabilitet selv i høye hastigheter og under tøffe forhold. Med Sonicwake V2 får du ikke bare en rask RC-båt, men også en imponerende og velbygd vannsportsmaskin.

Radiostyrt båt med - 6S Power for enorm kraft

Proboat Sonicwake V2 er kompatibel med 6S Li-Po, noe som betyr at du kan utnytte maksimal kraft og ytelse. Med et 6S LiPo-batteri gir Sonicwake V2 deg ekstrem akselerasjon og toppfart. Nyt følelsen av vinden i håret når du akselererer raskt over vannet og imponerer vennene dine med denne kraftige RC-båten. 6S Power gir deg den ytelsen du trenger for å dominere racerbanen og nyte spenningen ved høyoktanracing. RC-båten er utstyrt med IC5/EC5-kontakter, som er kraftige kontakter som leverer den kraften som kreves.

Børsteløs RC-båt med lite vedlikehold

Sonicwake V2 er utstyrt med en Spektrum 4068, 1900kV børsteløs motor og en Spektrum 120A børsteløs hastighetsregulator (ESC), noe som betyr at du får fordelene med høy ytelse og lite vedlikehold. Børsteløse motorer er mer effektive og holdbare sammenlignet med tradisjonelle børsteløse motorer. Du vil oppleve raskere akselerasjon, lengre driftstid og mindre behov for reparasjoner og vedlikehold. Med Sonicwake V2 kan du bruke mer tid på vannet og mindre tid på å vedlikeholde RC-båten din.

Racing RC-båt med selvlensende funksjon

Leveres RTR, 90 % klar til å kjøre Pro Boat Sonicwake V2 36" børsteløs Deep-V leveres RTR (Ready-to-run), så båten er ferdig bygget med all elektronikk forhåndsinstallert, det du trenger for å komme i gang med kjøringen er batterier til RC-båten og radiokontrollen. Båten drives av 2 x 2s 7,4V (4s) Li-Po eller 2 x 3s 11,1V (6s) Li-Po-batterier med IC5/EC5.


Vi anbefaler:

For de mindre erfarne - 2x 2s 7,4V Li-Po-batterier med IC5/EC5-kontakt, båten vil da ha en toppfart på ca. 60 km/t

For den erfarne - 2x 3s 11,1V Li-Po-batterier med IC5/EC5-kontakt, båten får da en toppfart på ca. 80 km/tVi tilbyr en komplett pakke med passende ladere og batterier, du finner denne pakken rett under produktbildet. Flere passende ladere og batterier finner du under fanen "Batterier og ladere"

Se videoer av RC-båten Pro Boat Sonicwake V2 36" børsteløs

Mer informasjon
Levert som Ready-to-run (RTR)
Egnet for Erfaren, Profesjonell
Størrelse (LxBxH) (mm) 914x279x171
Driftsett El
Toppfart (km/t) +80 (With 6s Li-Po battery)
Materiale Støpt plast
Motortype Børsteløs
Skrogtype V-skrog
Lader USB (inkludert)
Batterikontakt IC5
Batteri 2x 2S 7,4V eller 2x 3S 11,1V Li-Po (Medföljer ej)
Batteri for kontrollen Ikke inkludert (4xAA)
Varemerke Pro Boat
Varemerke delenr PRB08032V2T2

Här hittar du passande batterier och laddare till denna produkt

Här hittar du passande tillbehör till denna modell

Skriv din egen produktanmeldelse
Du omtaler:Pro Boat Sonicwake V2 36 Brushless Deep-V
Din vurdering:

Relaterade Produkter