Pro Boat Recoil 2 26 Brushless Deep-V Heat Wave

Delenr
PRB08041V2T1
På lager
Oversikt
  • Kraftig RC-båt på 66 cm (26")
  • Børsteløs, vannkjølt motor klar for 4s Li-Po
  • Topphastighet +60 km/t
4699,-

Snabb RC-båt med størrelse og kraft: Pro Boat Recoil 2 26 Brushless Deep-V Shreddy

. Leter du etter den ultimate, raske RC-båten? Da har du kommet til rett sted! Pro Boat Recoil 2 26 Brushless Deep-V Shreddy er den perfekte båten for deg som elsker fart og spenning på vannet. Med sin imponerende størrelse og kraftige ytelse vil denne RC-båten gi deg en kjøreopplevelse du sent vil glemme.

Kraftig og lang 26" (66 cm) radiostyrt båt

. Denne båten er intet mindre enn et monster på vannet. Med sin imponerende lengde på 66 cm (26") og V-skrogdesign er Recoil 2 en mester i å skjære gjennom bølgene. Den aerodynamiske formen og den kraftige børsteløse motoren gjør at du kan nå utrolige hastigheter og imponere vennene dine.

Radiostyrt båt med børsteløst motorsystem

. Utstyrt med en kraftig Spektrum 4335 2300kV "outrunner"-børsteløs motor kombinert med en 100A Spektrum børsteløs hastighetsregulator (ESC), er Recoil 2 26" et kraftverk! En av de store fordelene med Recoil 2 er den stillegående og effektive driften. Du kan nyte kjøreturen uten å forstyrre omgivelsene eller bli plaget av støy. Den børsteløse motoren er dessuten mer holdbar og krever mindre vedlikehold enn tradisjonelle motorer, noe som gir deg mer tid på vannet og mindre tid på verkstedet. Båtens elektronikk er dessuten klargjort for 3s (11,1V) og 4s (14,8V) Li-Po-batterier. Det betyr at RC-båten får ekstrem kraft og akselerasjon og når en toppfart på +60 km/t på kort tid. Enten du konkurrerer mot andre RC-båter eller bare nyter en rask tur på sjøen, vil Recoil 2 gi deg den ytelsen du trenger for å dominere vannet. Båten leveres med en 3s 11,1V 3200mAh IC3-plugg, og dette gir en toppfart på ca. 60 km/t! RC-båten når enda høyere hastigheter med et 14,8 V 4s Li-Po-batteri som kan kjøpes separat.

Smarte funksjoner med 2,4 GHz radiostyring

. I tillegg til den imponerende ytelsen og racingegenskapene har Recoil 2 også en rekke praktiske funksjoner. Den er utstyrt med en selvkorrigerende funksjon, noe som betyr at hvis den skulle kantre, vil den automatisk rette seg opp ved hjelp av et par gasspådrag og bremser. Dette sparer deg for tid og energi og gjør at du kan fortsette kjøringen uten avbrudd. Du får trygg og stabil kontroll over båten med den medfølgende Spektrum 4-kanals 2,4 GHz-radioen som gir god rekkevidde, sterke og sikre signaler mellom deg som kaptein og RC-båten.

Stilfull og kraftig konstruksjon med materialer av høy kvalitet

. Med Recoil 2 får du ikke bare en rask RC-båt, du får også et pålitelig og holdbart produkt. Den er laget av materialer av høy kvalitet som tåler tøffe forhold og intensiv bruk. Den robuste konstruksjonen og den vanntette elektronikken gjør at du kan ha glede av båten selv under ugunstige forhold. Den bakre propellen og roret er laget av metall for å sikre stabil drift selv i røffe farvann. Til slutt vil vi nevne at Pro Boat Recoil 2 26 Brushless Deep-V Shreddy ikke bare er en flott RC-båt, men også et skikkelig blikkfang. Den slanke og sporty designen vil imponere alle som ser den på vannet. Du vil garantert tiltrekke deg oppmerksomhet og beundrende blikk hver gang du tar den med ut på vannet.

Radiostyrt båt levert RTR, 100 % klar til bruk

. RC-båten leveres RTR (Ready-to-run), med all elektronikk forhåndsinstallert og med batteri og lader. Det er bare å lade batteriet og gjøre seg klar til masse action på stranden! Recoil 2 vil overgå forventningene dine og gi deg timevis med spenning og underholdning på vannet. Kjøp din Pro Boat Recoil 2 i dag og gi deg selv muligheten til å oppleve ekte racing på vannet!

Se videoer av RC-båten ProBoat Recoil 2 26 Brushless Deep-V Shreddy

.

Mer informasjon
Levert som Ready-to-run (RTR)
Egnet for Erfaren
Størrelse (LxBxH) (mm) 660x202x146
Driftsett El
Kjøretid (min) 15
Toppfart (km/t) 60km/h med medföljande batteri
Materiale Støpt plast
Motortype Børsteløs
Skrogtype V-skrog
Lader USB (inkludert)
Batterikontakt IC3
Batteri Spektrum Li-Po 11,1V (3s) 3200mAh
Batteri for kontrollen Inkludert (4xAA)
Varemerke Pro Boat
Varemerke delenr PRB08041T2

Här hittar du passande batterier och laddare till denna produkt

Här hittar du passande tillbehör till denna modell

Skriv din egen produktanmeldelse
Du omtaler:Pro Boat Recoil 2 26 Brushless Deep-V Heat Wave
Din vurdering: