MJX Hyper Go 16209 brushless

Delenr
843839
På lager
Oversikt
  • Radiostyrt bil - Monstertruck i skala 1:16
  • Børsteløs motor, 4-hjulsdrift Toppfart +40 km/t
  • Kraftig konstruksjon med drivaksler i metall
1299,-

MJX Hyper Go 16209 - den annerledes radiostyrte monstertrucken!

Føl kraften og erobre ethvert terreng med MJX Hyper Go 16209, den børsteløse, radiostyrte monstertrucken som tar RC-hobbyverdenen med storm. Denne høytytende monstertrucken kombinerer utrolig fart, holdbarhet og teknologisk innovasjon for å levere en kjøreopplevelse som ingen andre. MJX Hyper Go 16209 er perfekt for både nybegynnere og erfarne førere, og er designet for å imponere.

RC Car - børsteløs kraft og rask akselerasjon

MJX Hyper Go 16209 har en børsteløs 2845 kV-motor kombinert med en børsteløs hastighetsregulator som gir overlegen ytelse, og den kan nå hastigheter på opptil +40 km/t. Denne RC-bilen leveres med et kraftig 2s Li-Po-batteri som gir rikelig med kraft og fart! Enten du kjører på grusveier, sanddyner eller gjennom skogsstier, vil denne monstertrucken levere konstant høy ytelse.

Freak design og tøff konstruksjon

MJX Hyper Go 16209 er bygget for å tåle de tøffeste forhold. Med sin robuste konstruksjon og materialer av høy kvalitet takler denne radiostyrte lastebilen ujevnheter, fall og ulendt terreng. firehjulsdrift og oljefylte støtdempere gir overlegen håndtering og stabilitet, slik at du kan kjøre med selvtillit i alle miljøer. Den høye bakkeklaringen og de kraftige dekkene sørger for at du enkelt kommer deg over hindringer.

RC-bil med 2,4 GHz radiostyring med justerbar hastighet

Opplev full kontroll med den avanserte 2,4 GHz-radiokontrollen. Denne ergonomiske fjernkontrollen gir en forstyrrelsesfri kjøreopplevelse og en rekkevidde på opptil 100 meter, slik at du kan manøvrere bilen med presisjon. Enten du kappkjører mot venner eller utforsker nytt terreng, vil du sette pris på den smidige og responsive kontrollen som gjør hver eneste kjøretur til en fornøyelse.

Leveres RTR, 99 % klar til å kjøre ut av esken

MJX Hyper Go 16209 leveres RTR (ReadyToRun), noe som ganske enkelt betyr at den er ferdig montert med all elektronikk forhåndsinstallert rett ut av esken. I esken får du også et kraftig og oppladbart Modul RC-batteri (Li-Po 7,4V (2s) 1050mAh) som vil gi Hyper Go 16209 en toppfart på over 55km/t! Bare lad RC-batteriet med den medfølgende USB-laderen, sett inn AA-batterier i radiostyringen, og du er klar for eventyr! - Hyper Go 16209 er et utmerket valg for både nybegynnere og erfarne sjåfører som ønsker en komplett løsning.

Sammendrag

MJX Hyper Go 16209 er en radiostyrt monstertruck som virkelig skiller seg ut. Med sin imponerende hastighet, robuste konstruksjon og avanserte teknologi gir den en kjøreopplevelse som få andre RC-biler kan matche. Enten du er en eventyrlysten sjåfør eller en entusiast på jakt etter den neste utfordringen, vil denne monstertrucken gi deg timevis med spenning og moro. Så hva venter du på? Bli med på eventyret og opplev den ultimate kjøreopplevelsen med MJX Hyper Go 16209. Denne raske radiostyrte bilen er klar til å ta dine RC-eventyr til nye høyder. Bestill din i dag og oppdag hvorfor MJX Hyper Go 16209 er et must-have for alle seriøse RC-entusiaster.

Se disse videoene om MJX Hyper Go 16209

Mer informasjon
Levert som Ready-to-run (RTR)
Skala 1/16
Modell Monster Truck
Toppfart (km/t) +40
Justerbar topphastighet Ja
Kjøretid (min) 10-15
Egnet for Erfaren
Størrelse (LxBxH) (mm) 310x222x130
Driftsett El
Drivning 4WD
Motortype Børsteløs
Motorstørrelse 2845
ESC Borstlöst 45A
Lader USB (inkludert)
Batteri Li-Po 7,4V (2s) 1050mAh
Batterikontakt T-kontakt
Batteri for kontrollen Ikke inkludert (2xAA)
Varemerke MJX
Varemerke delenr 16209

Här hittar du passande reservdelar till denna produkt

Här hittar du passande batterier och laddare till denna produkt

Här hittar du passande tillbehör till denna modell

Skriv din egen produktanmeldelse
Du omtaler:MJX Hyper Go 16209 brushless
Din vurdering:

Relaterade Produkter