PD Racing TR16 Minitron Truck

Delenr
843702
På lager
Oversikt
  • Radiostyrt bil - truggy i skala 1/16
  • Børstet 390-motor og 4-hjulsdrift +30 km/t
  • RC-bil av høy kvalitet - klar for eventyr!
1299,-

Oppdag PD Racing TR16 Minitron: Den ultimate radiostyrte truggyen

Kjør på banen med kraften og ytelsen til PD Racing TR16, en firehjulsdrevet truggy designet for både nybegynnere og erfarne førere. Overraskende kvalitet og ytelse som er svært lik de mer etablerte merkene. La oss dykke ned i hva som gjør denne radiostyrte bilen til et must for alle hobbyentusiaster.

PD Racing - et spennende nytt merke!

Oppdag PD Racing - et nytt og spennende RC-merke fra Asia. Med de samme produsentene som ledende merkevarer og mange års erfaring i ryggen, leverer PD Racing RC-modeller av høy kvalitet for dedikerte hobbyentusiaster. Opplev ytelse og presisjon i verdensklasse med PD Racing!

Elektronikk og motor med høy ytelse

PD Racings TR16 Minitron er utstyrt med en børstet 390-motor som leverer imponerende kraft og hastighet. Med sin robuste elektronikk er denne truggyen både holdbar og pålitelig, perfekt for intense kjøringer og heftige stunts. Motoren er koblet til en 2-i-1 ESC/hastighetsregulator som, med det medfølgende RC-batteriet, vil nå +30 km/t, noe som er raskt for en bil av denne størrelsen.

Tøft truggy-karosseri og LED-lys

Minitron TR16 fra PD Racing leveres med et tøft truggy-karosseri i fine rosa/lilla farger. Karosseriet har en enkel brakett som kobles til foran på karosseriet, og deretter holdes det fast med en karosseriklips bak. RC-bilen har også LED-lys både foran og bak som lyser fint opp i mørket!

Radiostyrt bil med firehjulsdrift

Opplev en fantastisk kjøreopplevelse med firehjulsdrift som gir optimalt grep i alle typer terreng. TR16 har også 4 friksjonsdempere som gir overlegen demping, selv om støtdemperne ikke har olje, er de myke og ikke så sprettete som andre friksjonsdempere kan være. Uansett om du sykler på grus, gress eller asfalt, vil TR16 gi deg en stabil og kontrollert opplevelse hver gang.

RC Car - kvalitetsdeler for lang holdbarhet

Hver eneste komponent i TR16 Minitron er nøye utvalgt for å gi best mulig ytelse. Fra det slitesterke chassiset til hjulene og dekkene av høy kvalitet - hver eneste del er designet for å tåle tøffe forhold og intens kjøring.

Avansert 2,4 GHz-radiostyring

Med den medfølgende 2,4 GHz-radiostyringen får du pålitelig og responsiv styring uten forstyrrelser. Den ergonomiske utformingen sikrer komfort under lange kjøreturer, og det enkle oppsettet gjør det lett å manøvrere bilen, selv for nybegynnere. En annen fordel med radiokontrollen er at du enkelt kan justere hastigheten ned til 50 % eller 75 %, slik at selv nybegynnere kan prøve den uten å kjøre for fort!

+30 km/t radiostyrt bil i skala 1/16

Denne truggyen er ingen treg maskin - med en toppfart på over 30 km/t vil du kjenne adrenalinkicket når du navigerer deg gjennom svinger og over hindringer. TR16 er perfekt for både racing og fritidskjøring, og gir alltid en spennende opplevelse. Bilen er i underkant av 30 cm lang (skala 1:16)

Leveres 99 % komplett, RTR

PD Racing TR16 leveres som en Ready-to-Run (RTR), noe som betyr at RC-bilen er ferdig bygget med all elektronikk forhåndsinstallert, og du får også nesten alt du trenger for å komme i gang rett ut av esken. Et kraftig Li-Po 7,4 V 1800 mAh RC-batteri og en USB-lader er inkludert. Noe du må supplere med selv, er AA-batterier til RC-kontrollen. Det medfølgende Li-Po 7,4V (2s) 1800mAh-batteriet gir en kjøretid på ca. 10-15 minutter, men for å kunne kjøre mer med RC-bilen din kan du kjøpe flere RC-batterier. Høyere mAh på et RC-batteri gir lengre kjøretid. Sørg for at RC-batteriet har en T-kontakt og er på 7,4V (2s) med maksimale dimensjoner på: 100x35x20mm.

Sammendrag

PD Racing TR16 er en radiostyrt truggy som kombinerer kraft, ytelse og holdbarhet i en stilig innpakning. Enten du ønsker å dominere racerbanen eller bare ha det gøy i parken, vil denne bilen ikke skuffe deg. Ta kontrollen, tråkk på gassen og opplev spenningen med PD Racing TR16!

Se videoer om PD Racing TR16 Minitron

Mer informasjon
Levert som Ready-to-run (RTR)
Skala 1/16
Modell Truggy
Toppfart (km/t) 35
Justerbar topphastighet Ja
Kjøretid (min) 15
Egnet for Nybegynner, Erfaren
Størrelse (LxBxH) (mm) 273x212x109,5
Driftsett El
Drivning 4WD
Motortype Børstet
Motorstørrelse 390
ESC Brushed 2-in-1 25A
Lader USB (inkludert)
Batteri Li-Po 7,4V (2s) 1800mAh
Batterimål (LxBxH) (mm) 100x35x18
Batterikontakt T-kontakt
Varemerke PD Racing
Varemerke delenr BS304_PUR

Här hittar du passande reservdelar till denna produkt

Här hittar du passande batterier och laddare till denna produkt

Här hittar du passande tillbehör till denna modell

Skriv din egen produktanmeldelse
Du omtaler:PD Racing TR16 Minitron Truck
Din vurdering:

Relaterade Produkter