PD Racing TK16 Minitron Truck Red

Delenr
843701
På lager
Oversikt
  • Radiostyrt bil - Monster Truck i skala 1/16
  • Børstet 390-motor og firehjulsdrift +30 km/t
  • RC-bil av høy kvalitet - klar for eventyr!
1299,-

Oppdag PD Racing TK16 Minitron: Den ultimate radiostyrte monstertrucken

Kjør på banen med kraften og ytelsen til PD Racing TK16, en firehjulsdrevet monstertruck designet for både nybegynnere og erfarne sjåfører. Overraskende kvalitet og ytelse som er svært lik de mer etablerte merkene. La oss se nærmere på hva som gjør denne radiostyrte lastebilen til et must for alle hobbyentusiaster.

PD Racing - et spennende nytt merke!

Oppdag PD Racing - et nytt og spennende RC-merke fra Asia. Med de samme produsentene som ledende merkevarer og mange års erfaring i ryggen, leverer PD Racing RC-modeller av høy kvalitet for dedikerte hobbyentusiaster. Opplev ytelse og presisjon i verdensklasse med PD Racing!

Elektronikk og motor med høy ytelse

PD Racings TK16 Minitron er utstyrt med en børstet 390-motor som leverer imponerende kraft og hastighet. Med sin robuste elektronikk er denne monstertrucken både holdbar og pålitelig, perfekt for intense kjøringer og voldsomme stunts. Motoren er koblet til en 2-i-1 ESC/hastighetsregulator som, med det medfølgende RC-batteriet, vil nå +30 km/t, noe som er raskt for et kjøretøy av denne størrelsen.

Sterkt RC Monster Truck-karosseri og LED-lys

Minitron TK16 fra PD Racing leveres med et tøft monstertruckkarosseri i fine rosa/lilla farger. Karosseriet har en enkel brakett som kobles til foran på karosseriet, og deretter holdes det fast med en karosseriklips bak. RC-bilen har også LED-lys både foran og bak som lyser fint opp i mørket!

Radiostyrt bil med firehjulsdrift

Opplev en fantastisk kjøreopplevelse med firehjulsdrift som gir optimalt grep i alle typer terreng. TK16 har også 4 friksjonsdempere som gir overlegen demping, selv om støtdemperne ikke har olje, er de myke og ikke så sprettete som andre friksjonsdempere kan være. Uansett om du sykler på grus, gress eller asfalt, vil TK16 gi deg en stabil og kontrollert opplevelse hver gang.

RC Car - kvalitetsdeler for lang holdbarhet

Hver eneste komponent i TK16 Minitron er nøye utvalgt for å gi best mulig ytelse. Fra det slitesterke chassiset til hjulene og dekkene av høy kvalitet - hver eneste del er designet for å tåle tøffe forhold og intens kjøring.

Avansert 2,4 GHz-radiostyring

Med den medfølgende 2,4 GHz-radiostyringen får du pålitelig og responsiv styring uten forstyrrelser. Den ergonomiske utformingen sikrer komfort under lange kjøreturer, og det enkle oppsettet gjør det lett å manøvrere bilen, selv for nybegynnere. En annen fordel med radiokontrollen er at du enkelt kan justere hastigheten ned til 50 % eller 75 %, slik at selv nybegynnere kan prøve den uten å kjøre for fort!

+30 km/t radiostyrt bil i skala 1/16

Denne monstertrucken er ingen treg maskin - med en toppfart på over 30 km/t vil du kjenne adrenalinkicket når du navigerer i svinger og over hindringer. TK16 er perfekt for både racing og fritidskjøring, og gir alltid en spennende opplevelse. Bilen er i underkant av 30 cm lang (skala 1:16)

Leveres 99 % komplett, RTR

PD Racing TK16 leveres som en Ready-to-Run (RTR), noe som betyr at RC-bilen leveres ferdig bygget med all elektronikk forhåndsinstallert, og du får også nesten alt du trenger for å komme i gang rett ut av esken. Et kraftig Li-Po 7,4 V 1800 mAh RC-batteri og en USB-lader er inkludert. Noe du må supplere med selv, er AA-batterier til RC-kontrollen. Det medfølgende Li-Po 7,4V (2s) 1800mAh-batteriet gir en kjøretid på ca. 10-15 minutter, men for å kunne kjøre mer med RC-bilen din kan du kjøpe flere RC-batterier. Høyere mAh på et RC-batteri gir lengre kjøretid. Sørg for at RC-batteriet har en T-kontakt og er på 7,4V (2s) med maksimale dimensjoner på: 100x35x20mm.

Sammendrag

PD Racing TK16 er en radiostyrt monstertruck som kombinerer kraft, ytelse og holdbarhet i en stilig innpakning. Enten du er ute etter å dominere racerbanen eller bare ha det gøy i parken, vil denne trucken ikke skuffe deg. Ta kontrollen, trykk på gassen og opplev spenningen med PD Racing TK16!

Se videoer om PD Racing TK16 Minitron

Mer informasjon
Levert som Ready-to-run (RTR)
Skala 1/16
Modell Monster Truck
Toppfart (km/t) 35
Justerbar topphastighet Ja
Kjøretid (min) 15
Egnet for Nybegynner
Størrelse (LxBxH) (mm) 265x212x109,5
Driftsett El
Drivning 4WD
Motortype Børstet
Motorstørrelse 390
ESC Brushed 2-in-1 25A
Lader USB (inkludert)
Batteri Li-Po 7,4V (2s) 1800mAh
Batterimål (LxBxH) (mm) 100x35x18
Batterikontakt T-kontakt
Varemerke PD Racing
Varemerke delenr PD303_RED

Här hittar du passande reservdelar till denna produkt

Här hittar du passande batterier och laddare till denna produkt

Här hittar du passande tillbehör till denna modell

Skriv din egen produktanmeldelse
Du omtaler:PD Racing TK16 Minitron Truck Red
Din vurdering: