MJX Hyper Go 16207 Brushless

Delenr
843838
På lager
Oversikt
  • Rask, liten radiostyrt bil i skala 1:16
  • Børsteløst motorsystem og firehjulsdrift
  • Toppfart +60 km/t, justerbar toppfart 70 %, 100 %
1399,-

MJX Hyper Go 16207: Den ultimate radiostyrte bilen for fartselskere

Vi introduserer MJX Hyper Go 16207 børsteløs! En radiostyrt bil som setter nye standarder i RC-hobbyverdenen for RC-biler i skala 1:16. Denne RC-buggyen med høy ytelse er en perfekt kombinasjon av fart, kraft og presisjon, og den er designet for å gi både erfarne og mindre erfarne RC-entusiaster en uforglemmelig kjøreopplevelse. Den slitesterke konstruksjonen med kraftig elektronikk gjør at denne RC-buggyen kan nå hastigheter på over 60 km/t! Ikke glem å montere den medfølgende Wheelie-stangen hvis du ikke vil at den skal havne på taket ved full gass ;).

Åndeløs ytelse og hastighet

MJX Hyper Go 16207 er utstyrt med en børsteløs 2845, 4200 kV motor som gir stor kraft og holdbarhet, og motoren kjører sammen med en børsteløs 45 A hastighetsregulator (ESC). Dette gir RC-bilen en toppfart på over 60 km/t, og med det medfølgende 3s Li-Po-batteriet er denne RC-bilen klar til å dominere ethvert terreng. Enten du kjører på grusveier, gressplener eller asfalt, vil du bli imponert over bilens raske akselerasjon og stabile kjøreegenskaper. Bilen går opp på bakhjulene på asfalt og gress, men også på grus hvis den får grep, så vi anbefaler å montere de medfølgende wheeliebarene hvis du har tenkt å gi full gass fra start!

RC-bil med robust konstruksjon

Denne radiostyrte bilen er ikke bare rask, den er også bygget for å tåle tøffe forhold! Chassiset er laget av virkelig slitesterk plast, støtfangerne foran og drivverket er av metall. Med firehjulsdrift, solide gummidekk og oljefylte støtdempere takler MJX Hyper Go 16207 en rekke ulike typer terreng med letthet. Den robuste konstruksjonen og materialene av høy kvalitet sikrer at bilen takler ujevnheter og fall uten problemer.

Radiostyrt bil med brukervennlighet og kontroll

Takket være 2,4 GHz-radiostyringen får du en forstyrrelsesfri kjøreopplevelse med en rekkevidde på opptil 100 meter. Den ergonomiske radiostyringen gjør det enkelt å manøvrere bilen med presisjon, slik at du får full kontroll over alle bevegelser. Enten du kappkjører med venner eller utforsker nytt terreng, vil du sette pris på den presise responsen fra kontrollene. Den store fordelen med radiokontrollen er også at du har to hastighetsmoduser, 70 % eller 100 %. Sett den på 70 % hvis du er en mindre erfaren syklist, eller skru den opp til 100 % hvis du vil utfordre deg selv! Du justerer enkelt topphastigheten via radiokontrollens ON/OFF-knapp, som har tre moduser (OFF, 50 % eller 100 %).

Leveres RTR, 99 % klar til å kjøre ut av esken

MJX Hyper Go 16207 leveres RTR (ReadyToRun), noe som ganske enkelt betyr at den er ferdig montert med all elektronikk forhåndsinstallert rett ut av esken. Det du imidlertid må montere selv er bakvinge/spoiler og wheelie bar, noe vi anbefaler da RC-bilen er kraftig, noe som betyr at bilen lett går opp på bakhjulene! I esken får du også et kraftig og oppladbart Modul RC-batteri (Li-Po 11,1V (3s) 1300mAh) som vil gi Hyper Go 16207 en toppfart på over +60km/t! Bare lad RC-batteriet med den medfølgende USB-laderen, sett inn AA-batterier i radiostyringen, og du er klar for eventyr! - Hyper Go 16207 er et utmerket valg for både nybegynnere og erfarne sjåfører som ønsker en komplett løsning.

Sammendrag

MJX Hyper Go 16207 er en radiostyrt bil som virkelig skiller seg ut i mengden. Med sin imponerende hastighet, robuste konstruksjon og avanserte teknologi gir den en kjøreopplevelse som få andre RC-biler kan matche. Enten du er en fartsfreak eller en hobbykjører på jakt etter din neste utfordring, vil denne bilen gi deg timevis med spenning og moro. Så hva venter du på? Få spenningen og opplev den ultimate kjøreopplevelsen med MJX Hyper Go 16207. Denne raske radiostyrte bilbuggyen er klar til å ta dine RC-eventyr til neste nivå. Bestill din i dag, og oppdag hvorfor MJX Hyper Go 16207 er et must for alle seriøse RC-entusiaster.

Se disse videoene om MJX Hyper Go 16207

Mer informasjon
Levert som Ready-to-run (RTR)
Skala 1/16
Modell Buggy
Toppfart (km/t) 55-60
Justerbar topphastighet Ja
Kjøretid (min) 10
Egnet for Erfaren
Størrelse (LxBxH) (mm) 252x205x100
Driftsett El
Drivning 4WD
Motortype Børsteløs
Motorstørrelse 2845
ESC Brushless 45A
Lader USB (inkludert)
Batteri Li-Po 11,1V (3S) 1050mAh 25C (Included)
Batterikontakt T-kontakt
Batteri for kontrollen Ikke inkludert (2xAA)
Varemerke MJX
Varemerke delenr 16207

Här hittar du passande reservdelar till denna produkt

Här hittar du passande batterier och laddare till denna produkt

Här hittar du passande tillbehör till denna modell

Skriv din egen produktanmeldelse
Du omtaler:MJX Hyper Go 16207 Brushless
Din vurdering:

Relaterade Produkter