MJX Hyper Go 14209 Brushless

Delenr
843836
På lager
Oversikt
  • Kraftig radiostyrt bil - Desert Racer i skala 1/14
  • Børsteløst motorsystem, justerbar topphastighet +45 km/t
  • Leveres komplett med mye tilbehør!
  • Ekstra offroad-dekk, stivere fjærer og mye mer er inkludert
1999,-

Fantastisk radiostyrt ørkenracerbil i skala 1:14 - MJX Hyper Go 14209

Oppdag eventyret med MJX Hyper Go 14209, den ultimate radiostyrte bilen som vil ta offroad-opplevelsen din til neste nivå hvis du elsker tøffe Desert Racer Trucks. Denne modellen er inspirert av Desert Racers og er designet for å levere overlegen ytelse i de mest utfordrende terrengene. Denne børsteløse RC Desert Racer er ikke bare rask og kraftig, men er også bygget med deler av høyeste kvalitet for å sikre holdbarhet og ytelse. Med et kraftig metallchassis, solide oljefylte støtdempere og det kraftige børsteløse motorsystemet vil denne radiostyrte bilen garantert få enhver sjåfør til å smile!

Radiostyrt bil med konstruksjon av høy kvalitet

MJX Hyper Go 14209 har et robust chassis i 6061-aluminium, noe som gir den en sterk og holdbar struktur som takler selv de mest krevende terrengene. Forsterket med en metallbøyle mellom støtdempertårnene foran og bak. Mottakeren er ekstra godt beskyttet i en liten boks over metallbøylen. Den er utstyrt med justerbare oljefylte støtdempere og metallkomponenter som drivaksler og tannhjul, noe som bidrar til en jevn og stabil kjøring selv i ulendt terreng.RC-bilen har et tøft karosseri med solide LED-lys foran.

Radiostyrt bil med imponerende kraft

Utstyrt med en børsteløs 2852, 4400kV motor kombinert med en børsteløs 45A ESC! Sammen med det kraftige Li-Po 2S 7,4V 3000mAh Li-Po-batteriet kan denne bilen nå hastigheter på over +45 km/t. For de som virkelig vil presse grensene, er det mulig å oppgradere til et 3S-batteri og oppnå enda høyere hastigheter (+60 km/t).

2,4 GHz radiostyring med mange funksjoner

Med en 2,4 GHz-radiostyring har du full kontroll over bilen og lang rekkevidde, enten du er nybegynner eller erfaren RC-entusiast. Kontrollen har også funksjoner for å justere styring og gasspjeld, slik at du kan finjustere bilens ytelse etter dine behov. På/av-knappen på radioen har tre posisjoner. Av, 75 % eller 100 % effekt, så skulle en mindre erfaren sjåfør teste på denne RC-bilen, kan du enkelt sette startknappen til 75 %, og bilen vil ha en toppfart på ca. 30-35 km/t.

Hvorfor velge MJX Hyper Go 14209?

Denne radiostyrte bilen er fullpakket med moro! Du har mulighet til å bytte til stivere fjærer på støtdemperne (stivere fjærer inkludert). Det følger også med et sett med litt større gummidekk for ekstra grep i terrenget. MJX sender også med noen ekstra reservedeler (fjærarmer foran og bak) og verktøy. LED-lys er forhåndsinstallert på karosseriet både foran og på taket.

Leveres RTR, 99 % klar til bruk

MJX HyperGo 14209 leveres RTR (Ready-To-Run), det vil si at bilen leveres ferdig montert med all elektronikk installert med et 2,4 GHz radiosystem. I tillegg til dette følger det med et oppladbart RC-batteri Li-Po 7,4V (2s) 3000mAh med T-kontakt, USB Li-Po lader, tilbehør, verktøy og reservedeler.

Sammendrag

Denne bilen kombinerer fart, kraft og holdbarhet i en pakke som er vanskelig å slå. Uansett om du vil kjøre i sand, grus eller på asfalt, gir Hyper Go 14209 deg ytelse og pålitelighet. Med sin imponerende toppfart og robuste konstruksjon er dette en bil som både nybegynnere og erfarne sjåfører kan sette pris på.

Se videoer om MJX Hyper Go 14209

Mer informasjon
Levert som Ready-to-run (RTR)
Skala 1/14
Modell Desert Racer
Toppfart (km/t) +45 (With included battery)
Justerbar topphastighet Ja
Kjøretid (min) 15-20
Egnet for Erfaren
Størrelse (LxBxH) (mm) 320x210x140
Driftsett El
Drivning 4WD
Motortype Børsteløs
Motorstørrelse 2852
ESC Brushless 45A
Lader USB (inkludert)
Batteri Li-Po 7,4V (2s) 3000mAh (Included)
Batterikontakt T-kontakt
Batteri for kontrollen Ikke inkludert (2xAA)
Varemerke MJX
Varemerke delenr 14209

Här hittar du passande reservdelar till denna produkt

Här hittar du passande batterier och laddare till denna produkt

Här hittar du passande tillbehör till denna modell

Skriv din egen produktanmeldelse
Du omtaler:MJX Hyper Go 14209 Brushless
Din vurdering:

Relaterade Produkter