Enoze 9302E Hyena

Delenr
841151
På lager
Oversikt
  • Radiostyrt bil i skala 1/18
  • Toppfart 35 km/t er justerbar
  • Liten, frekk firehjulsdrevet truggy
599,-
Paket pris AA-batterier, extra batteri & laddpåse

Radiostyrt bil - Truggy i skala 1/18

La oss introdusere en av våre mest populære radiostyrte biler vi har i sortimentet i dag, dette er PXtoys Enoze 9302E. Liten og frekk radiostyrt bil som byr på mye action! Perfekt for deg som liker å kjøre både innendørs og utendørs. Hyena er rask i svingene, og firehjulsdriften gjør det enkelt å holde kontroll på bilen. Inkludert er nesten alt du trenger, som et oppladbart RC-batteri, USB-balanselader og en 2,4 GHz radiostyring

Last og hopp med RC-bilen

Kraftig motor kombinert med firehjulsdrift gjør at du enkelt kan få RC-bilen til å skli på en kontrollert måte. Sett opp en bane innendørs og la Hyena skli gjennom hver eneste kurve - så gøy! Takket være de kraftige dekkene og fjæringen kan Hyena til og med kjøre over hopp.

Liten radiostyrt bil - stor kjøreglede

PXtoys Enoze 9302E Hyena er en liten bil i skala 1/18. Med en lengde på 27 cm og en vekt på i underkant av 1 kg er den enkel og praktisk å bære rundt på. Til tross for sin lille størrelse er det veldig bra å kjøre bilen utendørs. Den kan kjøre over kortklippte plener og grusveier uten større problemer. De kraftig mønstrede dekkene lager skikkelig kule bremsespor hvis du for eksempel kjører bilen på en grusbane.

Smidig og enkel radiostyring på 2,4 GHz

Noe som er viktig når du kjører en RC-bil, er at du har en god radiostyring. Den medfølgende radiostyringen er på 2,4 GHz, noe som gir god rekkevidde og minimale signalforstyrrelser slik at du kan kjøre flere radiostyrte biler samtidig uten mye signalforstyrrelser.

Radiostyrt bil med høy hastighet i stor skala

Til tross for sin lille størrelse leverer den radiostyrte bilen PXtoys 9302E Hyena imponerende fart! Men med en justerbar toppfart på 35 km/t går det virkelig fort. Her får du mange fartsfylte og begivenhetsrike opplevelser. Batteriet varer i 15-20 minutter med intens kjøring. Deretter må bilen lades før den er klar for nye eventyr - dette gjør denne radiostyrte bilen perfekt som innstegsbil for de yngre nybegynnerne

Egnet for nybegynnere

Har du aldri kjørt en radiostyrt bil før? Da er Hyena den perfekte RC-bilen for deg. Den er lett å komme i gang med, og bilen er enkel å kontrollere. Via kontrollen (TH D/R) kan du justere hastigheten/akselerasjonen ned. Så hva venter du på, dette er en perfekt radiostyrt bil for barn eller andre nybegynnere!

Leveres RTR, 99 % klar til å kjøre

RTR-bilen leveres kjøreklar, noe som betyr at bilen kommer ferdig montert og at du bare trenger å pakke ut bilen, lade batteriet og gå ut og kjøre. Et oppladbart batteri er montert i bilen og lades enkelt med den medfølgende USB-kabelen. det trengs 3 AA-batterier til kontrollen, og de er ikke inkludert. Vi anbefaler å kjøpe med kraftige oppladbare AA-batterier fra Modr, perfekt for RC.

Hvis du trenger ekstra RC-batterier, reservedeler eller annet tilbehør til denne RC-bilen, finner du det i sortimentet vårt!
Mer informasjon
Levert som Ready-to-run (RTR)
Skala 1/18
Modell Truggy
Toppfart (km/t) 35
Justerbar topphastighet Ja
Kjøretid (min) 20
Egnet for Nybegynner
Størrelse (LxBxH) (mm) 275x190x90
Driftsett El
Drivning 4WD
Motortype Børstet
ESC Brushed 3-in-1
Lader USB (inkludert)
Batteri Li-Po 7.4V 850mAh (medföljer)
Batterikontakt Mini-Tamiya
Batteri for kontrollen Ikke inkludert (3xAA)
Varemerke PXtoys
Varemerke delenr 9302E

Här hittar du passande reservdelar till denna produkt

Här hittar du passande batterier och laddare till denna produkt

Här hittar du passande tillbehör till denna modell

Skriv din egen produktanmeldelse
Du omtaler:Enoze 9302E Hyena
Din vurdering: