Enoze 9302E Hyena

Delenr
841151
På lager
Oversikt
  • Radiostyrt bil i skala 1/18
  • Toppfarten på 35 km/t er justerbar
  • Liten, frekk 4-hjulsdrevet truggy med firehjulsdrift
599,-
Paket pris AA-batterier, extra batteri & laddpåse

Radiostyrt bil - Skala 1/18 Truggy

La oss presentere en av våre mest populære radiostyrte biler vi har i sortimentet i dag, nemlig PXtoys Enoze 9302E. Liten og frekk radiostyrt bil som byr på mye action! Perfekt for deg som liker å kjøre både innendørs og utendørs. Hyena er rask i svingene, og firehjulsdriften gjør det enkelt å holde kontroll over bilen.

Skli og hopp med RC-bilen

En kraftig motor kombinert med firehjulsdrift gjør det enkelt å få RC-bilen til å skli på en kontrollert måte. Sett opp en innendørs bane og la Hyena skli gjennom hver eneste sving - det er kjempegøy! Takket være de kraftige dekkene og fjæringen kan Hyena til og med kjøre over hopp.

Liten RC-bil - stor kjøreglede

PXtoys Enoze 9302E Hyena er en liten bil i skala 1/18. Med en lengde på 27 cm og en vekt på 1,1 kg er den enkel og praktisk å ta med seg. Til tross for den lille størrelsen kan bilen fint kjøres utendørs. Den har ingen problemer med å kjøre på kortklipte plener og grusveier. De kraftig mønstrede dekkene gir noen skikkelig kule bremsespor hvis du for eksempel kjører bilen på en grusbane.

Jevn og enkel radiostyring på 2,4 GHz

Noe som er viktig når du kjører en RC-bil, er at du har en god radiostyring. Den medfølgende radiostyringen er på 2,4 GHz, noe som gir god rekkevidde og minimalt med signalforstyrrelser, slik at du kan kjøre flere radiostyrte biler samtidig uten mye signalforstyrrelser.

Høy skalahastighet

Til tross for sin lille størrelse leverer Hyena en imponerende fart! Men med en justerbar toppfart på 35 km/t går det virkelig fort. Du vil få mange fartsfylte og begivenhetsrike opplevelser. Batteriet holder til 20 minutters intens kjøring. Deretter må bilen lades før den er klar for nye eventyr.

Passer for nybegynnere

Har du aldri kjørt en radiostyrt bil før? Da er Hyena den perfekte bilen for deg. Det er enkelt å komme i gang, og bilen er lett å styre. Via kontrollen (TH D/R) kan du justere hastighet/akselerasjon. Så hva venter du på, dette er en perfekt radiostyrt bil for barn eller andre nybegynnere! Hyena er klar - er du klar?

Leveres RTR, 99 % klar til bruk

Den radiostyrte bilen leveres kjøreklar, noe som betyr at bilen er ferdig montert og at du bare trenger å pakke den ut, lade batteriet og kjøre. Et oppladbart batteri er montert i bilen og lades enkelt med den medfølgende USB-kabelen. det trengs 3 AA-batterier til styringen, og disse er ikke inkludert. Vi anbefaler å kjøpe kraftige oppladbare AA-batterier fra Modr, perfekt for RC.

Mer informasjon
Levert som Ready-to-run (RTR)
Skala 1/18
Modell Truggy
Toppfart (km/t) 35
Justerbar topphastighet Ja
Kjøretid (min) 20
Egnet for Nybegynner
Størrelse (LxBxH) (mm) 275x190x90
Driftsett El
Drivning 4WD
Motortype Børstet
Lader USB (inkludert)
Batteri Li-Po 7.4V 850mAh (medföljer)
Batterikontakt Mini-Tamiya
Batteri for kontrollen Ikke inkludert (3xAA)
Varemerke PXtoys
Varemerke delenr 9302E

Här hittar du passande reservdelar till denna produkt

Här hittar du passande batterier och laddare till denna produkt

Här hittar du passande tillbehör till denna modell

Skriv din egen produktanmeldelse
Du omtaler:Enoze 9302E Hyena
Din vurdering: