WLtoys 124019 Fierce

Delenr
841307
På lager
Oversikt
  • Radiostyrt bil i skala 1/12 (35 cm lang)
  • Oljefylte støtdempere og 4-hjulsdrift
  • Børstet 550-motor, toppfart 55 km/t
1399,-
Paket pris, AA-batterier, extra batteri & laddpåse

WLtoys 124019 Fierce er en radiostyrt bil i buggyformat og skala 1/12 som imponerer selv RC-entusiasten! Dette er en RC-bil med svært avansert utstyr. Hva med et chassis helt i metall og støtdempere i aluminium? Med en toppfart på 55 kilometer i timen er den også svært rask i svingene. Dette er en radiostyrt bil som er virkelig rask og gir mye bil for pengene!

.

Oljefylte støtdempere i aluminium

.

Dette er en radiostyrt bil for deg som vil ha en rask og stabil RC-buggy. WLtoys har ikke spart på noe når det gjelder denne bilen. De oljefylte støtdemperne i aluminium gir optimal veigrep selv i ulendt terreng og ved høye hastigheter. Støtdemperne er oljefylte for å gi best mulig effekt. RC-bilen har såkalt uavhengig fjæring, noe som betyr at støtdemperne kan arbeide helt uavhengig av de andre hjulene. Dette er mulig fordi hvert hjul har en uavhengig aksel.

.

Robust metallkonstruksjon

.

WLtoys 124019 Fierce er en radiostyrt bil konstruert av et chassis helt i metall. Selv girene i girkassen er laget av metall for å tåle tøff akselerasjon og kjøring. Denne bilen tåler tøff kjøring. Ta den med til en ekte bane og sett den på prøve! Eller hvorfor ikke teste grensene i hopp og kupert terreng?

.

Radiostyring med 2,4 GHz og justerbar hastighet

.

RC-bilen leveres med en 2,4 GHz radiostyring som gir god rekkevidde og stabil kontakt mellom radiostyringen og RC-bilen. Så det er ikke noe problem å kjøre med flere samtidig, en perfekt mulighet til å sosialisere med likesinnede og deres radiostyrte biler. Radiostyringen har plass til 4 AA-batterier (ikke inkludert), men vi anbefaler å kjøpe kraftige oppladbare AA-batterier fra Modr. En smart funksjon ved styringen er den justerbare hastigheten. Du kan enkelt skru ned maksimal hastighet via kontrollen og dermed gjøre bilen langsommere. Perfekt hvis du vil la en mindre erfaren sjåfør teste RC-bilen. Gjør deg klar for masse action med WLtoys 124019 Fierce!

.

Fullt montert og klar til å kjøre

.

Den radiostyrte bilen leveres ferdig montert med et oppladbart 2200 mAh Li-Po 7,4 V (2s) batteri inkludert. Den børstede 550-motoren får rikelig med kraft fra dette batteriet. Alt du trenger å gjøre for å komme i gang, er å lade batteriet med den medfølgende laderen. Og sette inn 4 AA-batterier i radiostyringen (ikke inkludert). Så er det bare å ta ut denne fantastiske radiostyrte bilen og ha det gøy.

.

Se videoene av WLtoys 124019 Fierce

.

.

Mer informasjon
Levert som Ready-to-run (RTR)
Skala 1/12
Modell Buggy
Toppfart (km/t) 55
Justerbar topphastighet Ja
Kjøretid (min) 10
Egnet for Erfaren
Størrelse (LxBxH) (mm) 356x208x110
Driftsett El
Drivning 4WD
Motortype Børstet
Motorstørrelse 550
ESC Borstat 3-in-1
Lader USB (inkludert)
Batteri Li-Po 7,4V 2200mAh (Medföljer)
Batterimål (LxBxH) (mm) 103x34,5x15,5
Batterikontakt T-kontakt
Batteri for kontrollen Ikke inkludert (4xAA)
Varemerke WLtoys
Varemerke delenr 124019

Här hittar du passande reservdelar till denna produkt

Här hittar du passande batterier och laddare till denna produkt

Här hittar du passande tillbehör till denna modell

Skriv din egen produktanmeldelse
Du omtaler:WLtoys 124019 Fierce
Din vurdering:

Relaterade Produkter