UDIRC UD022 Tylosaurus

Delenr
843381
På lager
Oversikt
  • Rask RC-båt på opptil +64 cm
  • Børsteløs motor, 120A ESC klargjort for 3s og 4s Li-Po
  • V-formet skrog med LED-lys
Spesialpris 2659,- Vanlig pris 2799,-
Paket pris, AA-batterier, Extra batteri & laddpåse
Spesialpris 2659,- Vanlig pris 2799,-
+
Modr Uppladdningsbara AA batterier 2800 mAh 4p
10%
Rating:
100%
Spesialpris 94,- Vanlig pris 99,-
+
Modr Li-Po 11,1V (3s) 2200mAh 40C
15%
Rating:
100%
Spesialpris 265,- Vanlig pris 279,-
+
Hobbex laddpåse batterier 23x30cm
15%
Rating:
100%
Spesialpris 66,- Vanlig pris 69,-
=
Lagre 59,-
3025,-

UDIRC UD022 Tylosaurus - den nye kongen av RC-båter fra UDIRC!

! Sett seil og opplev kraften i den børsteløse RC-båten UDIRC UD022 Tylosaurus. Hvis du er klar til å kaste deg ut i en verden av ubegrenset moro og spenning, er denne RC-båten det ultimate valget for deg! Med sin elegante og moderne design skiller Tylosaurus seg ut fra mengden som en konge blant båtene. Den gir en følelse av kulhet som er umulig å motstå. Hver eneste detalj er nøye gjennomtenkt for å gi deg en båt som ikke bare yter ypperlig, men som også er en fryd for øyet. Med et svart, karbonfiberlignende V-formet skrog og LED-lys er alles øyne rettet mot denne børsteløse tanten som bare brøler når den suser over vannet!

Realise RC-båt med børsteløs kraft

. Det som virkelig setter Tylosaurus i en klasse for seg, er den kraftige børsteløse motoren kombinert med en kraftig, vannkjølt 120A hastighetsregulator (ESC) som er klar for 3s (11,1V) eller 4s (14,8V) Li-Po. Denne båten er klar til å knuse bølgene med en imponerende hastighet på over +40 km/t! Kjenn adrenalinet strømme gjennom årene når du styrer dette kraftverket over vannet. Enten du er nybegynner eller erfaren innen RC-hobbyen, vil Tylosaurus gi deg en kjøreopplevelse uten like.

Imponerende ytelse, skapt for å få deg til å smile

. RC-båten Tylosaurus er hele 64 cm lang, og både ror og propell er laget av metall! Men det er ikke det som imponerer mest ved denne båten, det er Tylosaurus og dens evne til å håndtere både 3s og 4s Li-Po-batterier. Vil du utfordre deg selv eller en venn til et frekt eventyr på sjøen? Ikke noe problem, koble til et 3s-batteri for å få en stabil og kontrollert tur med god fart. Hvis du er ute etter full fart og spenning som får adrenalinet til å pumpe, bør du velge et 4s-batteri, som får RC-båten til å skrike over vannet! RC-båten gjør ca. 40-45 km/t med det medfølgende batteriet, med et 4s-batteri får du hastigheter på over 45 km/t (45-50 km/t).

2,4 GHz radiostyring med mange funksjoner

. Med Tylosaurus i hendene går du aldri glipp av et eneste sekund med moro på vannet. Med 2,4 GHz får du en god rekkevidde mellom deg og båten, men også en forstyrrelsesfri opplevelse, og du kan kjøre flere samtidig uten mye forstyrrelser. Den ergonomiske og intuitive radiostyringen gir deg full kontroll over båtens bevegelser. Du kan enkelt navigere, akselerere og bremse som du ønsker. Radiostyringen piper når batteriet begynner å bli svakt, og da har du 10-20 sekunder på deg til å komme deg til land. Skulle båten kantre og ende opp ned, er det bare å gi gass 2-3 ganger, så snur båten.

RC-båt - moro for hele familien

. Enten du er på utkikk etter en morsom aktivitet for deg selv eller vil imponere venner og familie, er Tylosaurus det perfekte valget. Ta den med til innsjøer, dammer eller til og med stille hav, og la ytelsen og utseendet tale for seg selv!

RC-båten UDI022 Tylosaurus leveres RTR, 99 % klar til bruk

. UDIRCs UD022 Tylosaurus leveres ferdig bygget med all elektronikk forhåndsinstallert, inkludert et oppladbart Li-Po 11,1 V (3s) 2500 mAh RC-batteri med en enkel balanselader. Så det eneste du trenger å gjøre for å komme i gang etter det, er å lade batteriet og sette inn 4xAA-batterier i radiostyringen (4xAA-batterier er ikke inkludert), vi anbefaler å kjøpe våre kraftige oppladbare AA-batterier fra Modr. Da har du også mulighet til å style båten litt som du vil med de medfølgende frekke klistremerkene.
Hvis du er ute etter lengre kjøretid ved hjelp av mer egnede RC-batterier, eller øke hastigheten og akselerasjonen med et 4s Li-Po-batteri, finner du mer egnede batterier og kraftigere ladere med tilbehør under fanen "Batterier og ladere".

Sammendrag

Sammendrag

. Hvis du er på utkikk etter den kuleste og mest spennende RC-båten på markedet, trenger du ikke lete lenger. UDIRC UD022 Tylosaurus er den ultimate leken for voksne. Med sin kraftige børsteløse motor, evne til å nå over 40 km/t og kompatibilitet med både 3s og 4s Li-Po-batterier er den klar til å gi deg timevis med ubegrenset moro. Så hvorfor vente? Kjøp din egen Tylosaurus i dag og gi deg selv muligheten til å oppleve ekte RC-båteventyr!
Mer informasjon
Levert som Ready-to-run (RTR)
Egnet for Erfaren, Profesjonell
Størrelse (LxBxH) (mm) 630x170x110
Driftsett El
Kjøretid (min) 10
Toppfart (km/t) 45-50km/h
Materiale Støpt plast
Motortype Børsteløs
Skrogtype V-skrog
Lader USB (inkludert)
Batterikontakt XT60
Batteri Li-Po 11,1 (3S) 2500mAh (Medföljer)
Batteri for kontrollen Ikke inkludert (4xAA)
Varemerke UDI RC
Varemerke delenr UD022

Här hittar du passande reservdelar till denna produkt

Här hittar du passande batterier och laddare till denna produkt

Här hittar du passande tillbehör till denna modell

Skriv din egen produktanmeldelse
Du omtaler:UDIRC UD022 Tylosaurus
Din vurdering: