PD Racing Magnitron 6s brushless

Delenr
843492
På lager
Oversikt
  • Ekstrem RC monstertruck i skala 1/6!
  • Opplev den rå kraften til 6s Li-Po power!
  • 150A ESC, børsteløs 4074-motor - Topphastighet +80 km/t
5649,-

Brutal radiostyrt monstertruck - PD Racing MAGNITRON 6S 1/6

Er du klar for en ekstrem opplevelse med en av de kraftigste og raskeste RC-bilene i vårt sortiment? Da er PD Racings børsteløse RC-bil Magnitron 6s noe for deg! Magnitron 6s er en heftig RC-bil - en børsteløs børsteløs RC-monstertruck med 4WD i skala 1/6 som kan håndtere opptil 6S LI-PO-batterier for utrolig fart og akselerasjon. Den har et solid og stilig design som er bygget for å tåle tøft terreng og de utfordringene du utsetter den for! Drømmer du om overlegen ytelse og total kontroll når du utforsker alle typer terreng? Da er PD Racings Magnitron 6S RC-bil din ideelle partner på eventyr! PD Racings Magnitron er bygget for å imponere, ta opp kampen med de store merkene og levere samme ytelse og kvalitet til en lavere pris!

PD Racing - nytt spennende merke! Oppdag PD Racing - et nytt og spennende RC-merke fra Asia. Med de samme produsentene som ledende merker og mange års erfaring bak seg, leverer PD Racing RC-modeller av høy kvalitet for dedikerte hobbyentusiaster. Opplev ytelse og presisjon i verdensklasse med PD Racing!

Kraftig børsteløst motorsystem

Til tross for Magnitrons utrolige størrelse, vil denne RC-lastebilen prestere! Under karosseriet er det et virkelig kraftig børsteløst motorsystem! Her er en 4074 børsteløs motor på 2100 kV kombinert med en fuktbeskyttet, børsteløs 150A ESC som er klar til å gi deg en actionfylt opplevelse! Magnitron drives av hele 6s Li-Po strøm! Det betyr at du kan kjøre den med 1x 22,2 V (6s) Li-Po eller hele TO 11,1 V (3s) Li-Po-batterier med EC5-kontakter. Dette vil få bilen til å gå fort, veldig fort for sin størrelse (+80 km/t)! Med 2x 11,1V 3s Li-Po-batterier når bilen en fantastisk hastighet på +80 km/t! Noe som er veldig raskt for en bil som måler nesten 70 cm! Både motoren og ESC-enheten er kjølt med kjøleribber og vifter. Motoren leverer mye kraft og dreiemoment til de fire hjulene som har store, solide dekk som gir godt grep og stabilitet til hele RC-bilen.

Magnitron 6s - bygget for å vare!

Magnitron er en solid RC-monstertruck! Og den skal være av god kvalitet! Bilens akselavstand måler 44 cm, noe som er like langt som vanlige 1/10 RC-biler måler i total størrelse! Magnitron 6s har et kraftig chassis bestående av 4 mm svarteloksert laseretset 7075 aluminium, som sammen med en kraftig chassisbøyle i metall som går over elektronikken under karosseriet, forsterker bilens struktur! Rundt chassiset er det et høyt sidedeksel i plast for å beskytte og styrke chassiset litt ekstra mot røff kjøring og smuss! Alt dette gir Magnitron 6s den stabiliteten og holdbarheten den trenger, samtidig som den veier nesten 7 kg med batterier i! Alle plastdelene inneholder en velbalansert blanding som gir det lille ekstra i kvalitet som mange av de kjente merkene har. Når du holder Magnitron i hånden, kan du kjenne kvaliteten i hver eneste del som bilen er bygget av!

RC-bil med kraftig drivlinje og differensialer

PD Racings Magnitron 6s børsteløs har gjennomgående metalldrev, kraftige CVD-drivaksler både foran og bak! Dette, sammen med tre høytytende oljefylte differensialer og solide kardangaksler, gir en jevn, kraftig firehjulsdrift og en stabil kjøreopplevelse. Du kan finjustere differensialene med ulike oljer for å tilpasse bilens kjøreegenskaper. Tykkere olje i senterdifferensialen gir en vill kjøring, noe som gjør det lettere å løfte forhjulene, mens tynnere olje gir mer stabilitet og ekstra kontroll i svinger, for racerinspirert ytelse. I tillegg til den pålitelige firehjulsdriften har Magnitron solide, ventilerte gummidekk med mønster, som gir godt grep og en skikkelig kul kjøreopplevelse på en rekke ulike underlag! Disse solide dekkene er montert på 17 mm sekskantede aksler i rød aluminium!

Fullt svart karosseri med ekstra beskyttelse!

RC-bilen har et skikkelig frekt karosseridesign som er beskyttet mot skader ved at det er montert skliplater i hardplast på taket og foran. Det aggressive karosseriet er laget av et fleksibelt polykarbonatmateriale som holder godt på bashing-turen. Karosseriklemmene er også festet til karosseriet med en plastline slik at det er vanskeligere å miste dem, på plastlinen er det også en plastskive som er der for ekstra beskyttelse når karosseriet er montert på chassiset til RC-bilen. Magnitron har også en solid bakvinge og en wheelie bar for ekstra stabilitet! Støtdemperne og flere andre maskinbearbeidede aluminiumsdeler er anodisert i en kraftig rød farge som gir et superkult utseende. Løft karosseriet, og du blir møtt av masse øyegodteri! Her møter røde aluminiumsdeler svarte metall- og plastdeler! Rundt elektronikken og alt øyegodteriet er det et høyt plastdeksel som beskytter mot mye skitt og grus, så selv etter en tøff og actionfylt tur på grus og gress vil Magnitrons elektronikk være ekstra godt beskyttet!

Magnitron 6s - kraftig RC-bil!

Magnitron 6s - nå snakker vi RC-bil på ordentlig! Dette monsteret av en radiostyrt bil er ca. 20 cm lengre enn vanlige biler i skala 1/10! Bilen er i skala 1/6 og måler 70 cm, veier opp til 8 kg med batteri i og har en toppfart på +80 km/t med 2 x 3s Li-Po RC-batterier. Med alt dette skulle man tro at Magnitron ville tømme lommeboken, men prisen på dette monsteret er på nivå med store merker som har RC-biler i samme prisklasse, men som slett ikke har samme størrelse eller ytelse!

2,4 GHz radiosystem med en forskjell

Magnitron 6s leveres med et 2,4 GHz-radiosystem som gir forstyrrelsesfrie signaler og god rekkevidde (100-150 meter). Via radioen kan du også finjustere følsomheten med alt fra styring til gass, men det absolutt beste med radioen er at du kan justere bilens effekt til 50 % eller 75 % hvis du ønsker å dele dette monsteret med en mindre erfaren RC-fører, en funksjon som mange RC-biler setter stor pris på.

Leveres 90% klar til å kjøre, RTR

PD Racing Magnitron 6s brushless er en ferdigbygd bil med all elektronikk installert fra fabrikken, så den leveres RTR (Ready-to-Run). RC-bilen leveres også med et 2,4 GHz radiosystem. Det du trenger for å komme i gang, er Li-Po-batterier og Li-Po-ladere. Bilen kan kjøre på enten et 6s (22,2 V) eller 2 x 3s (11,1 V) Li-Po +40C med EC5-kontakt. Hvis du kjører med 1 x 6s-batteri, trenger du en EC5 Loop-kontakt. Bilen kan håndtere batterier som er opptil 160 mm lange (etter justering). Vi anbefaler å bruke 2x Modr Li-Po 11,1V (3s) 5400mAh 60C batterier. Og til slutt kreves det 4 x AA-batterier til radioen. Så er du klar til å gå!

Vi tilbyr en komplett pakke med denne RC-bilen! Denne pakkepakken finner du under produktbildene. Hvis det er noe du ikke trenger i pakken, kan du enkelt klikke det av, men fortsatt beholde rabatten på det andre tilbehøret i pakken.
Vi har selvfølgelig passende batterier, ladere og tilbehør til denne RC-bilen. Egnede batterier finner du under fanen "Batterier og ladere" her på produktsiden, dette gjelder også reservedeler og tilbehør!

Fantastisk morsom og ekstrem radiostyrt monstertruck!

Hvis du vil ha en RC-bil som kan gi deg spenning, fart og action, så er PD Racing Magnitron 6s børsteløs RC-bil det perfekte valget for deg. Bestill din i dag og opplev den fantastiske følelsen som PD Racing Magnitron 6s børsteløs gir deg!

Se videoen av PD Racing's Magnitron 6s

Mer informasjon
Levert som Ready-to-run (RTR)
Skala 1/6
Modell Monster Truck
Toppfart (km/t) +80km/h med 6s Li-Po (2x3s 11,1v)
Justerbar topphastighet Ja
Egnet for Erfaren, Profesjonell
Størrelse (LxBxH) (mm) 692x470x215
Driftsett El
Drivning 4WD
Motortype Børsteløs
Motorstørrelse 4074
ESC Borstlös 150A
Steering servo 15kg metalldrev
Lader Ikke inkludert
Batteri Medföljer ej (Rekommenderat är 2 x Li-Po 11,1V (3s) 4000 - 6000mAh +40C)
Batterikontakt EC5
Batteri for kontrollen Ikke inkludert (4xAA)
Varemerke PD Racing
Varemerke delenr PD602T

Här hittar du passande reservdelar till denna produkt

Här hittar du passande batterier och laddare till denna produkt

Här hittar du passande tillbehör till denna modell

Skriv din egen produktanmeldelse
Du omtaler:PD Racing Magnitron 6s brushless
Din vurdering:

Relaterade Produkter