MJX Hyper Go 14210 Brushless

Delenr
843837
På lager
Oversikt
  • Kraftig radiostyrt bil - Monstertruck i skala 1/14
  • Børsteløst motorsystem, justerbar topphastighet +50 km/t
  • Leveres komplett med mye tilbehør!
  • Ekstra karosseri i gull, sett med padledekk og mye mer!
1999,-

Fantastisk radiostyrt bil i skala 1:14 - MJX Hyper Go 14210

Oppdag kraften og spenningen i denne tøffe radiostyrte bilen fra MJX - sjekk ut Hyper Go 14210! En radiostyrt bil som tar din RC-opplevelse til neste nivå. Denne børsteløse RC-bilen er ikke bare rask og kraftig, men er også bygget med deler av høyeste kvalitet for å sikre holdbarhet og ytelse. Med et kraftig metallchassis, solide oljefylte støtdempere og det kraftige børsteløse motorsystemet vil denne RC-bilen garantert få enhver fører til å smile!

RC-bil med konstruksjon av høy kvalitet

MJX Hyper Go 14210 har et robust chassis i 6061-aluminium, noe som gir den en sterk og holdbar struktur som takler de mest krevende terrengene. Forsterket med en metallstag mellom de fremre og bakre støtdempertårnene for ekstra strukturell støtte. Mottakeren er beskyttet i en liten boks over metallbøylen. Hyper GO 14210 er også utstyrt med justerbare oljefylte støtdempere og metallkomponenter som chassis, drivaksler og tannhjul, noe som bidrar til en jevn og stabil kjøring selv i ujevnt terreng. I esken følger det også med sterkere fjærer til støtdemperne hvis du raskt ønsker å få en annen fjæring på RC-bilen.

Radiostyrt bil med imponerende kraft

Utstyrt med en liten børsteløs 2852, 4400kV motor kombinert med en børsteløs 45A ESC. Sammen med det kraftige Li-Po 2S 7,4V 3000mAh Li-Po-batteriet på 7,4V gjør dette at bilen kan nå hastigheter på over +50 km/t rett ut av esken. For de som virkelig vil presse grensene, er det mulig å oppgradere til et 3S-batteri og oppnå enda høyere hastigheter (+65 km/t).

2,4 GHz radiostyring med mange funksjoner

Med en 2,4 GHz-radiostyring har du full kontroll over bilen og lang rekkevidde, enten du er nybegynner eller erfaren RC-entusiast. Kontrollen har også funksjoner for å justere styring og gasspjeld, slik at du kan finjustere bilens ytelse etter dine behov. På/av-knappen på radioen har tre posisjoner. Av, 70 % eller 100 % effekt, så skulle en mindre erfaren sjåfør teste på denne RC-bilen, kan du enkelt sette startknappen til 70 %, og bilen vil ha en toppfart på ca. 30-35 km/t.

Hvorfor velge MJX Hyper Go 14210?

Denne radiostyrte bilen er fullpakket med moro! Du har muligheten til å bytte karosseri, siden den leveres i svart og gull, og hvis du vil slippe dette monsteret løs på gurs og sand, leveres den med padledekk for ekstra grep på disse overflatene. MJX sender også med noen ekstra reservedeler (støttearmer foran og bak). LED-lys er forhåndsinstallert på bilen foran og bak, og karosseriene er forsterket med hardplast på taket, noe som lett merkes hvis du presser gjesten for hardt i begynnelsen!

Leveres RTR, 99 % klar til å kjøre

MJX HyperGo 14210 leveres RTR (Ready-To-Run), det vil si at bilen leveres ferdig montert med all elektronikk installert med et 2,4 GHz radiosystem. I tillegg til dette følger det med et oppladbart RC-batteri Li-Po 7,4V (2s) 3000mAh med T-kontakt, USB Li-Po lader, tilbehør som ekstra karosseri, tilbehør og reservedeler.

Sammendrag

Denne bilen kombinerer fart, kraft og holdbarhet i en pakke som er vanskelig å slå. Enten du vil kjøre i sand, grus eller på asfalt, gir Hyper Go 14210 deg ytelse og pålitelighet. Med sin imponerende toppfart og robuste konstruksjon er dette en bil som både nybegynnere og erfarne sjåfører kan sette pris på.

Se videoer om MJX Hyper Go 14210

Mer informasjon
Levert som Ready-to-run (RTR)
Skala 1/14
Modell Monster Truck
Toppfart (km/t) +55 (With included battery)
Justerbar topphastighet Ja
Kjøretid (min) 15-20
Egnet for Erfaren
Størrelse (LxBxH) (mm) 340x223x135
Driftsett El
Drivning 4WD
Motortype Børsteløs
Motorstørrelse 2852
ESC Brushless 45A
Lader USB (inkludert)
Batteri Li-Po 7,4V (2s) 3000mAh (Included)
Batterikontakt T-kontakt
Batteri for kontrollen Ikke inkludert (2xAA)
Varemerke MJX
Varemerke delenr 14210

Här hittar du passande reservdelar till denna produkt

Här hittar du passande batterier och laddare till denna produkt

Här hittar du passande tillbehör till denna modell

Skriv din egen produktanmeldelse
Du omtaler:MJX Hyper Go 14210 Brushless
Din vurdering:

Relaterade Produkter