HSP 94124N Pro Tribeshead brushless

Delenr
843234
På lager
Oversikt
  • Rask RC-bil i skala 1/10
  • Kraftig børsteløs 3300kV-motor med høy ytelse
  • 4-hjulsdrift, toppfart opp til 50 km/t
2499,-
Paket pris, extra batteri och tillbehör

RC Car HSP 94124N Pro Tribeshead Brushless - din nøkkel til ubegrensede RC-eventyr!

Ta steget inn i den spennende verdenen av radiostyrte truggy-biler med HSP 94124N Pro Tribeshead Brushless. Denne kraftige firehjulsdrevne truggyen er designet for å gi deg en adrenalinfylt kjøreopplevelse du sent vil glemme. Med sin imponerende 3650, 3300 kV børsteløse motor er denne truggyen klar til å ta deg med på spennende eventyr både på og utenfor veien!

Høy akselerasjon og imponerende toppfart

. Med Tribeshead Brushless kan du forvente rask akselerasjon og en toppfart på opptil 50 km/t med det oppladbare RC-batteriet som følger med. RC-bil med firehjulsdrift for enda tryggere kjøring både på og utenfor veien! Kjenn kraften i det børsteløse motorsystemet når du enkelt sveiper over veier og terreng. Den ultimate opplevelsen for RC-entusiaster som krever ytelse.

Stil og ytelse - bygget for lang levetid

. Denne truggyen er ikke bare kraftig, den er også stilig. Den leveres med et elegant blå- og svartlakkert karosseri som gir den et imponerende truggy-utseende, med matchende svarte felger! I tillegg til det flotte karosseriet har HSP bygget 94124N Pro Tribeshead Brushless med tanke på holdbarhet. Drivakslene og støtdempertårnene er laget av metall for å forlenge truggyens levetid og gjøre den mer motstandsdyktig i ulendt terreng. Du kan kjøre i trygg forvissning om at din truggy er klar for alle utfordringer. Skulle uhellet være ute, har vi reservedeler til denne RC-bilen, og du finner passende deler under fanen "Reservedeler" her på produktsiden.

Kraftig RC-batteri for høye hastigheter og lange actionfylte turer

. Tribeshead Brushless leveres med et Li-Po 7,4 V (2s) 3500 mAh-batteri med T-kontakt, og dette batteriet gir både god ytelse og lang driftstid. Bilen kan oppnå hastigheter på opptil 50 km/t og en kjøretid på opptil 15 minutter med dette batteriet, avhengig av hvordan du bruker bilen. En stor fordel med en RC-bil som denne er at den bruker standardstørrelsen på et RC-batteri og en vanlig kontakt, noe som gjør det enkelt å finne flere passende batterier til denne bilen for å forlenge kjøretiden! Under fanen "Batterier og ladere" her på produktsiden finner du passende batterier for lengre kjøretid, men også ladere for å redusere ladetiden.

2,4 GHz radiosystem inkludert

. Det medfølgende 2,4 GHz-radiosystemet er en av de viktigste funksjonene i denne truggyen. Med 2,4 GHz-teknologi får du et stabilt og pålitelig radiostyringssignal som ikke påvirkes av forstyrrelser, slik at du kan kjøre på banen sammen med flere andre uten å oppleve mye forstyrrelser. Du kan kjøre truggyen din med selvtillit og nyte en sømløs kontrollopplevelse.

Leveres som RTR, 99 % klar til bruk

. Vi vet at du ønsker å komme i gang med eventyret ditt så raskt som mulig, og derfor leveres HSP 94124N Pro Tribeshead Brushless RTR (Ready-To-Run). I esken finner du ikke bare truggyen, men også en lader og et kraftig 7,4 V Li-Po-batteri. Det betyr at du kan begynne å kjøre med en gang uten å måtte kjøpe ekstra tilbehør.

Hvorfor HSP Tribeshead børsteløs

. HSP 94124N Pro Tribeshead Brushless er den perfekte truggyen for RC-entusiaster som er ute etter spenning, ytelse og stil. Med børsteløs motor, imponerende akselerasjon og en toppfart på opptil 50 km/t vil du oppleve et nytt nivå av RC-kjøring. Det medfølgende 2,4 GHz-radiosystemet gir stabilitet og pålitelighet, og Ready to Drive-pakken gjør at du kan komme i gang med en gang. Ta kontroll over eventyret med HSP 94124N Pro Tribeshead Brushless og opplev spenningen ved hver eneste tur. Kjøp din truggy i dag og la eventyret begynne!
Mer informasjon
Levert som Ready-to-run (RTR)
Skala 1/10
Modell Truggy
Toppfart (km/t) 50
Justerbar topphastighet Ja
Kjøretid (min) 15
Egnet for Erfaren
Størrelse (LxBxH) (mm) 412x320x172
Driftsett El
Drivning 4WD
Motortype Børsteløs
Motorstørrelse 3650
ESC Borstlöst 50A
Steering servo 6kg plastic gear
Lader DC 230V (inkludert)
Batteri Li-Po 7,4V (2s) 3500mAh (Medföljer)
Batterimål (LxBxH) (mm) 138x47x25
Batterikontakt T-kontakt
Batteri for kontrollen Ikke inkludert (4xAA)
Varemerke HSP
Varemerke delenr 94124NPro

Här hittar du passande reservdelar till denna produkt

Här hittar du passande batterier och laddare till denna produkt

Här hittar du passande tillbehör till denna modell

Skriv din egen produktanmeldelse
Du omtaler:HSP 94124N Pro Tribeshead brushless
Din vurdering:

Relaterade Produkter