HSP 94513 Drift bil

Delenr
843228
På lager
Oversikt
  • RC-bil i skala 1/10 med robust sportsbilkarosseri
  • Børstet motor og 4-hjulsdrift
  • 2,4 GHz-radio og kraftig drivverk i metall
2299,-
Paket pris, extra batteri och tillbehör

Introduksjon av HSP 94513 RC Street/Drift Car - der spenning møter presisjon!

. HSP 94513 er en ny plattform fra HSP Racing, en 1/10 Gatu/Drift-bil med nøye utvalgte deler og komponenter for å produsere en så kraftig og stabil modell som mulig. Dette kombinert med et tøft sportsbilkarosseri gjør at du nesten vil føle deg som en ekte racerfører. Gjør deg klar til å oppleve full action og ta svinger og rettstrekninger med stil! HSP 94513, den ultimate kombinasjonen av stil, kraft og kontroll - perfekt for både erfarne og uerfarne førere!

4-hjulsdrift med kraftig børstet 540-motor

. Vanligvis har rene driftbiler 2-hjulsdrift, men denne bilen har 4-hjulsdrift for å gi deg en stabil og morsom opplevelse, du kan fortsatt gjøre fine sklier rundt svingene mens RC-bilen er veldig stabil på de rette strekningene. Denne driftbilen er utstyrt med en kraftig børstet 540-motor og er bygget for fart og smidighet. Firehjulsdriftsystemet sørger for maksimal trekkraft, slik at du enkelt kan utføre perfekte drifts. HSP 94513 gir deg kraften og kontrollen du trenger for å erobre asfalten, uansett om du kjører over asfalten eller tar krappe svinger. Bilen har en toppfart på ca. 30-35 km/t med det medfølgende RC-batteriet, noe som er nok til å få en nybegynner til å trekke på smilebåndet!

Perfekt for nybegynnere og mindre erfarne

. Ny i RC-bilenes verden? Ikke noe problem! HSP 94513 er designet med tanke på nybegynnere. Den brukervennlige radioen gjør det enkelt for alle å plukke opp og kjøre. Du kommer til å kjøre som en proff på null komma niks, takket være bilens stabile drift og forutsigbare kjøreegenskaper. Start din RC-racingreise med selvtillit! Bilen har mange standardkomponenter, noe som betyr at du med tiden kan oppgradere elektronikken for å få bilen til å kjøre enda raskere! Vi har også reservedeler til denne RC-bilen hvis uhellet skulle være ute.

Kraftig batteri for lengre og morsommere kjøreøkter

. HSP 94513 Drift/gatu RC-bil leveres med et oppladbart 7,4 V (2s) 3500 mAh 30C Li-Po-batteri med T-kontakt. Dette er et vanlig batteri i RC-verdenen, noe som gjør at du enkelt kan kjøpe flere lignende eller kraftigere batterier for enda lengre kjøretid! Under fanen "Batterier og ladere" finner du flere passende batterier til denne RC-bilen.

Radiostyring på 2,4 GHz

. Radiostyring på 2,4 GHz er perfekt for radiostyrte kjøretøy av flere viktige grunner. Den største fordelen med 2,4 GHz-radio er dens evne til å minimere forstyrrelser. Fordi det er et vanlig frekvensbånd, er risikoen for at andre enheter forårsaker forstyrrelser relativt lav. Dette sikrer stabil og pålitelig kommunikasjon mellom fjernkontrollen og kjøretøyet. En annen fordel er rekkevidden på opptil 100 meter! I tillegg har fjernkontrollen et ergonomisk "pistolgrep" og rattstyring.

Fjernstyrt bil, leveres RTR 99 % kjøreklar

. Denne radiostyrte bilen leveres RTR (Ready-To-Run), noe som betyr at den leveres ferdig montert med all elektronikk forhåndsinstallert. Sammen med bilen får du også et oppladbart Li-Po RC-batteri og en enkel balanselader. For å komme i gang med bilen trenger du bare å lade batteriet med den medfølgende laderen. Deretter trenger du 4xAA-batterier til radiostyringen (4xAA-batterier er ikke inkludert). Men vi anbefaler at du kjøper våre kraftige oppladbare batterier fra Modr.
Mer informasjon
Levert som Ready-to-run (RTR)
Skala 1/10
Modell Drift Car
Toppfart (km/t) 35-40km/h
Justerbar topphastighet Nei
Kjøretid (min) 12
Egnet for Nybegynner, Erfaren
Størrelse (LxBxH) (mm) 450x200x120
Driftsett El
Drivning 4WD
Motortype Børstet
Motorstørrelse 540
ESC Borstad
Steering servo 6kg plastic gear
Lader USB (inkludert)
Batteri Li-Po 7,4V (2s) 3500mAh (Medföljer)
Batterimål (LxBxH) (mm) 138x47x25
Batterikontakt T-kontakt
Batteri for kontrollen Ikke inkludert (4xAA)
Varemerke HSP
Varemerke delenr 94513

Här hittar du passande reservdelar till denna produkt

Här hittar du passande batterier och laddare till denna produkt

Här hittar du passande tillbehör till denna modell

Skriv din egen produktanmeldelse
Du omtaler:HSP 94513 Drift bil
Din vurdering:

Relaterade Produkter