Volantex RC 798-4 Vector SR80

Delenr
842348
På lager
Oversikt
  • Robust, kraftig radiostyrt båt
  • Børsteløs motor, topphastighet +65 km/t
  • Kraftig cruisekontroll, klargjort for 4s 14,8 V Li-Po
2399,-
Paket pris, AA-batterier + Laddare + 4s Li-Po batteri + Laddpåse

Ekstremt radiostyrt båt på 80 cm med en toppfart på +65 km/t! RC Boat er designet som en racerbåt, og det strømlinjeformede skroget gjør den til en ren fornøyelse å kjøre. Her kan du virkelig teste grensene og presse båten til det ytterste. Skulle den snu og kantre, snur båten seg selv etter noen sekunder. Når batterinivået blir lavt, reduseres båtens hastighet slik at du vet når det er på tide å komme tilbake.

Kraftig børsteløs motor

.

Børsteløs 3536 1800kV-motor som gir maksimal utveksling via den tobladede propellen. Båten akselererer raskt over vannet etter en krapp sving. Motoren har automatisk vannkjøling, noe som gjør at du kan kjøre med full gass i lang tid uten fare for overoppheting (men husk å sjekke at kjøleslangen går inn i roret før bruk).

.

Perfekt radiostyrt båt for morsomme kappseilaser

.

Liker du å kappseile mot familie og venner? Hvorfor ikke kjøre flere båter samtidig og arrangere ekte kappseilaser? Vector SR80 leveres med 2,4 GHz radiostyring, noe som betyr at den kan brukes selv i nærheten av andre radiostyrte båter, uten risiko for radioforstyrrelser. Med din Vector SR80 er du definitivt med i kampen om seieren!

En ekte radiostyrt båt på hele 80 cm

.

Dette er en stor båt som takler selv grov sjø. Med en lengde på 80 cm er Vector SR80 et mektig syn i vannet. Superkule dekaler er plassert på det dristige skroget i svart og oransje.

Leveres RTR, uten batteri og lader

.

Vector SR80 leveres ferdig montert med all elektronikk installert (Ready-to-run), men uten batteri og lader. Vector SR80 kan håndtere flere forskjellige Li-Po-batterier. For nybegynnere anbefaler vi å starte med et 7,4V 2S Li-Po, for de som vil ta et steg videre anbefaler vi et 11,1V 3S Li-Po, og hvis du føler deg helt klar til å utfordre båten, kan du kjøre med 2x 2s 7,4V Li-Po eller 1x 4s 14,8V Li-Po-batterier. Hvis du skal bruke 2x 2S Li-Po, kjører du med nøyaktig de samme batteriene. En sløyfekontakt er inkludert for å muliggjøre bruk av et batteri.

*Anbefalt kapasitet 2500-5000 mAh med XT60-kontakt. Hvis du trenger AA-batterier til radiostyringen, anbefaler vi at du kjøper våre kraftige oppladbare AA-batterier fra Modr, perfekt for RC.

Vi anbefaler også at du kjøper våre kraftige oppladbare AA-batterier fra Modr, perfekt for RC.

Vi anbefaler også at du teiper fast kabinen til skroget før du kjører fordi båtens høye hastigheter kan føre til at kabinen flyr av hvis båten ligger opp ned.

.
Passende batterier og ladere finner du under fanen "Batterier og ladere", vi tilbyr også reservedeler til båten som du finner under fanen "Reservedeler".

Leter du etter en kraftigere båt

? Vector SR80 er en stor og rask båt, men det finnes en Pro-versjon av den med kraftigere motor, propell og metallror. Den båten finner du her: Volantex RC 798-4P Vector SR80PRO.

Sjekk ut videoer av Volantex RC 798-4 Vector SR80

.

Mer informasjon
Levert som Ready-to-run (RTR)
Egnet for Erfaren, Profesjonell
Størrelse (LxBxH) (mm) 800x200x160
Driftsett El
Toppfart (km/t) +65
Materiale Støpt plast
Motortype Børsteløs
Skrogtype V-skrog
Lader Ikke inkludert
Batterikontakt XT60
Batteri Medföljer ej
Batteri for kontrollen Ikke inkludert (4xAA)
Varemerke Volantex RC
Varemerke delenr EXA79804AR

Här hittar du passande batterier och laddare till denna produkt

Skriv din egen produktanmeldelse
Du omtaler:Volantex RC 798-4 Vector SR80
Din vurdering: