UDIRC UD018 Muscleboat brushless

Delenr
843382
På lager
Oversikt
  • Virkelig tøff radiostyrt båt på 57 cm!
  • Børsteløs motor, kraftig 3s ESC
  • Justerbar topphastighet på opptil 40 km/t
Spesialpris 1899,- Vanlig pris 1999,-
Paket pris, AA-batterier, Extra batteri & laddpåse
Spesialpris 1899,- Vanlig pris 1999,-
+
Modr Uppladdningsbara AA batterier 2800 mAh 4p
10%
Rating:
100%
Spesialpris 94,- Vanlig pris 99,-
+
Modr Li-Po 11,1V (3s) 2200mAh 40C
15%
Rating:
100%
Spesialpris 265,- Vanlig pris 279,-
+
Hobbex laddpåse batterier 23x30cm
15%
Rating:
100%
Spesialpris 66,- Vanlig pris 69,-
=
Lagre 59,-
2265,-

Oppdag spenningen med den børsteløse RC-båten UDIRC UD018 - nyt høyoktanfart på vannet!

. Ta steget inn i en verden av radiostyrte båter med den børsteløse muskelbåten UDIRC UD018 RC Brushless. Denne banebrytende børsteløse RC-båten kombinerer kraft og ytelse for å gi deg et adrenalinkick på vannet du sent vil glemme. Med en imponerende toppfart på opptil 40 km/t tar denne 3s 11,1 V Li-Po-klare RC-båten deg med på en fantastisk reise over bølgene. Med en lengde på 57 cm, et V-formet skrog og en grønn farge med LED-lys vil denne radiostyrte båten garantert vekke oppsikt!

Morsomt og fartsfylt eventyr for alle

. Den radiostyrte båten UDIRC UD018 er det perfekte valget for både nybegynnere og erfarne entusiaster. Nybegynnere vil sette pris på den justerbare radiostyringen som gjør det enkelt å manøvrere båten uten problemer. Med muligheten til å justere topphastigheten fra 0 % til 100 % kan du gradvis øke hastigheten etter hvert som du føler deg komfortabel, noe som gjør dette til en utmerket treningsplattform for de som er nye i RC-båtenes verden.

Kraftig elektronikk

. Den imponerende børsteløse motoren gir ikke bare enestående fart, men også pålitelig og jevn ytelse sammen med den børsteløse, vannkjølte hastighetskontrollen (ESC). Resultatet er en båt som ikke bare når imponerende hastigheter, men som også leverer langvarig ytelse som varer over tid. UD018 har også en XT60-kontakt som gjør det enkelt å kjøpe og bruke flere andre 3s 11,1 V-batterier med samme kontakt. Det medfølgende batteriet måler ca. 133 x 37 x 19 mm.

RC-båt med nyttige funksjoner

. En av de mest imponerende egenskapene til UDIRC UD018 er ikke bare den justerbare toppfarten. Men også muligheten til å snu båten hvis den skulle kantre på sjøen, ved ganske enkelt å gi gass 2-3 ganger, så snur båten rett rundt og tar av! Kvalitet og holdbarhet er sentralt for UDIRC, og UD018 RC Brushless Boat er intet unntak. Den robuste konstruksjonen og materialene av høy kvalitet sørger for at båten tåler tøffe forhold. Du kan stole på at UDIRC UD018 leverer pålitelig ytelse, enten du cruiser på glatt vann eller utfordrer bølgene på en vindfull dag.

2,4 GHz radiostyring med stor rekkevidde og smarte funksjoner

. UDIRC UD018 leveres med en 2,4 GHz-radio som gir god rekkevidde og minimal signalforstyrrelse, slik at du kan kjøre med andre RC-båter samtidig uten mye signalforstyrrelser. Som tidligere nevnt kan du også via radiostyringens TH.D/R-innstilling både redusere hastigheten til 0 % eller opp til 100 %, slå av / starte / endre hvordan LED-lysene skal blinke. Men en av radioens fordeler er at den begynner å pipe når batteriet begynner å bli svakt, slik at du har 10-20 sekunder på deg til å kjøre båten til land.

Så hvis du er klar til å ta med deg eventyret ditt ut på vannet?

. Da trenger du ikke lete lenger enn til UDIRC UD018 RC Brushless Boat. Med en imponerende hastighet på opptil 40 km/t, 3s 11,1 V Li-Po inkludert og justerbar topphastighet er dette den perfekte følgesvenn for ditt neste eventyr. Enten du er nybegynner eller en erfaren entusiast, vil denne RC-båten gi deg timevis med spenning og glede på vannet. Så hvorfor vente? Kast loss og opplev den fantastiske kraften i UDIRC UD018 RC Brushless Boat i dag!

UDIRC UD018 leveres RTR, 99 % klar til bruk

. Akkurat som en morsom og rask RC-båt skal være, leveres denne UD018 RC-båten RTR (Ready-to-run), noe som ganske enkelt betyr at båten leveres med all elektronikk forhåndsinstallert og mer eller mindre klar til bruk. RC-båten leveres også med et oppladbart batteri og en enkel Li-Po 3s balanselader. Det eneste du trenger å gjøre for å komme i gang er å lade batteriet, sette inn 4xAA-batterier i radiostyringen (4xAA-batterier følger ikke med), vi anbefaler å kjøpe våre kraftige oppladbare AA-batterier. Sammen med båten følger det også med et båtstativ slik at du kan plassere båten og vise den frem i f.eks. en bokhylle, ekstra propell, gummibeskyttelse for baugen og litt verktøy.Batteriet som følger med Det medfølgende batteriet gir ca. 10 minutters kjøretid (avhengig av hvordan du kjører), ønsker du å kunne kjøre mer anbefaler vi å kjøpe ekstra batterier, og passende batterier til denne båten finner du under fanen Batterier og ladere.

Sjekk ut videoen av den børsteløse RC-båten UDIRC UD018

.

.
Mer informasjon
Levert som Ready-to-run (RTR)
Egnet for Erfaren, Profesjonell
Størrelse (LxBxH) (mm) 577x135x137
Driftsett El
Kjøretid (min) 10
Toppfart (km/t) 40-45
Materiale Støpt plast
Motortype Børstet
Skrogtype V-skrog
Lader USB (inkludert)
Batterikontakt XT60
Batteri Li-på 11,1V (3S) 2500mAh (Medföljer)
Batteri for kontrollen Ikke inkludert (4xAA)
Varemerke UDI RC
Varemerke delenr UD018

Här hittar du passande reservdelar till denna produkt

Här hittar du passande batterier och laddare till denna produkt

Här hittar du passande tillbehör till denna modell

Skriv din egen produktanmeldelse
Du omtaler:UDIRC UD018 Muscleboat brushless
Din vurdering:

Relaterade Produkter