UDIRC UD021 Brushless

Delenr
843383
På lager
Oversikt
  • 42 cm radiostyrt båt
  • Børsteløs motor, LED-lys
  • Toppfart på opptil 35 km/t
Spesialpris 1329,- Vanlig pris 1399,-

Oppdag spenningen med den børsteløse RC-båten UDIRC UD021

. Den ultimate kraftkilden for ditt vanneventyr! Med en totallengde på 42 cm, børsteløs motorkraft, en toppfart på 35 km/t og 2,4 GHz radiostyring er denne båten klar til å gi deg en uslåelig racingopplevelse!

Virkelig moro på vannet

. Tenk deg at du kan ri på bølgene med en imponerende toppfart på 35 km/t! RC-båten UD021 er spesialdesignet for å gi deg det ultimate adrenalinkicket når du kappkjører over innsjøer, elver og dammer. Det V-formede skroget, den knallgrønne skrogfargen og det bakmonterte LED-lyset gjør dette til en båt som vekker oppsikt!

Brushless vannkjølt elektrisk system, kraftig konstruksjon

. RC-båten UDI021 er utstyrt med et børsteløst motorsystem som avkjøles av vannet båten beveger seg i. Fordelen med børsteløse motorer er at de er mer energieffektive, kraftigere og mer stabile over tid enn børstemotorer. Høyere hastighet og raskere akselerasjon er noe som virkelig får denne båten til å trekke på smilebåndet! RC-båten drives av et 2000 mAh-batteri med Tamiya-kontakt. Med den børsteløse RC-båten UD021 får du ikke bare ytelse og fart, men også en båt som er bygget for å vare. Konstruksjonen og materialene av høy kvalitet gjør den motstandsdyktig mot påkjenninger fra vann og værforhold. Dermed kan du ha glede av båten i mange år fremover. Hvis båten havner opp ned i vannet, gir du gass 2-3 ganger, så snur båten!

Radiostyring med god rekkevidde på 2,4 GHz

. Radiostyringen er styringen din, og UD021 dekker deg med sin avanserte 2,4 GHz-radio. Den gir ikke bare et stabilt og pålitelig signal, men gir deg også muligheten til å kjøre båten sammen med andre RC-båter uten risiko for forstyrrelser. Utforsk avsidesliggende vannområder og nyt friheten til å kjøre båten uten begrensninger.

Slutt å lete

. Hvis du leter etter den perfekte RC-båten som kombinerer børsteløs kraft, en toppfart på 35 km/t og en pålitelig 2,4 GHz-fjernkontroll med god rekkevidde, er UDIRC UD021 det opplagte valget. Gi deg selv eller noen du bryr deg om en uforglemmelig opplevelse på vannet med denne imponerende RC-båten. Gjør deg klar til å kjenne vinden i håret og spenningen på vannet når du styrer eventyret ditt med UD021!

Leveres RTR, 99 % klar til bruk

. UD021 er ikke noe unntak fra UDIRC, denne RC-båten leveres RTR (Ready-to-run), noe som ganske enkelt betyr at båten leveres ferdig montert, med all elektronikk forhåndsinstallert. RC-båten leveres også med et oppladbart batteri og en passende lader. Ta ut og lad batteriet, sett inn 4xAA-batterier i radiostyringen (4xAA-batterier følger ikke med), vi anbefaler å kjøpe våre kraftige oppladbare AA-batterier fra Modr. Så er det bare å kjøre! Inkludert er også en ekstra propell, båtstativ, nesebeskytter, LED-rampe og verktøy.Hvis du ønsker å få lengre kjøretid, kan du kjøpe ekstra batterier, men husk at båten bruker en Tamiya-kontakt. Hvis batteriet ikke har en Tamiya-kontakt som passer til båten, har vi adaptere som konverterer batteriene vi har til å passe til båten. Du finner passende batterier og adaptere under fanen "Batterier og ladere".
Mer informasjon
Levert som Ready-to-run (RTR)
Egnet for Erfaren
Størrelse (LxBxH) (mm) 424x114x123
Driftsett El
Kjøretid (min) 10
Toppfart (km/t) 35
Materiale Støpt plast
Motortype Børstet
Skrogtype V-skrog
Lader DC 230V (inkludert)
Batterikontakt Tamiya
Batteri Li-Ion 7,4V (2S) 2000mAh (Medföljer)
Batteri for kontrollen Ikke inkludert (4xAA)
Varemerke UDI RC
Varemerke delenr UD018

Här hittar du passande reservdelar till denna produkt

Här hittar du passande batterier och laddare till denna produkt

Här hittar du passande tillbehör till denna modell

Skriv din egen produktanmeldelse
Du omtaler:UDIRC UD021 Brushless
Din vurdering: