Arrows RC Viper 50mm EDF jets PNP

Delenr
843246
På lager
Oversikt
  • Radiostyrt jetfly for erfarne og nybegynnere.
  • Børsteløs 2627, 4500kV + 30A hastighetskontroll (ESC)
  • Leveres PNP, må kompletteres med radiosystem, batteri og lader
1999,-

Tøft RC-fly med EDF-motor - ARROWS RC Viper 50mm

. Hvis du er ute etter en spennende og morsom måte å fly på, er Arrows RC Viper 50mm EDF-fly det perfekte valget for deg. Dette er et RC-fly som har en 50 mm børsteløs EDF-motor, noe som betyr at den bruker en elektrisk vifte til å skape kraftig skyvekraft og fart. En EDF-motor har mange fordeler, som høy effektivitet, lav vekt, lite vedlikehold og en kul lyd som minner om et ekte jetfly.

Slitesterkt EPO-materiale, 77 cm vingespenn

. Arrows RC Viper 50mm er lett å fly takket være den lette konstruksjonen og de stabile flyegenskapene. Den har et vingespenn på ca. 77 cm og en lengde på ca. 69 cm, noe som gjør den enkel å transportere og oppbevare. Den er laget av slitesterkt og fleksibelt EPO-materiale som tåler mindre krasj og sammenstøt. Den har også et attraktivt fargevalg som gjør den lett å få øye på i luften.

RC-fly med kraftig elektronikk

. Dette RC-flyet har en kraftig 30A ESC som gir nok kraft til den børsteløse motoren til at flyet kommer raskt opp i fart! Kombiner RC-flyet med et 11,1V (3s) 1300-2200mAh 30C-batteri og en 4-kanals sender og mottaker, og du har et solid, raskt og morsomt RC-fly. Dette RC-flyet har ikke landingsutstyr, så du må enten starte det for hånd eller bruke en katapult for å få det i luften. Du kan også lande det på gress eller et annet mykt underlag.

Laget for nybegynnere og eksperter som ønsker en rask og morsom opplevelse i luften

. Arrows RC Viper 50 mm PNP er et RC-fly som passer for både nybegynnere og erfarne piloter som ønsker en utfordrende og morsom flyopplevelse. Det er et rimelig og kvalitativt alternativ som gir deg ubegrenset underholdning i luften!

RC Planet leveres med PNP

. RC-flyet leveres PNP (Plug-N-Play) med motor, hastighetskontroll (ESC) og servo forhåndsinstallert. Men dette betyr også at flyet kommer i deler og med noen få enkle trinn er montert, du må ha en stjerneskrutrekker og superlim. Noe du også må supplere med er en 2,4GHz radio/mottaker på minst 4 kanaler og en Li-Po 11,1V (3s) 1500-2200mAh +25C med XT60-kontakt. Under produktbildene har vi en rimelig pakke med det du trenger for å komme i gang med flyvningen. Vi anbefaler også at du kjøper en batterialarm for lav spenning, slik at du hører en høy pipelyd fra flyet når batteriet begynner å gå mot lav spenning, tilgjengelig under "Tilbehør".

Sjekk ut følgende videoer med dette RC-flyet

.

.

.

Mer informasjon
Levert som Ready-to-run (RTR)
Egnet for Nybegynner, Erfaren
Span 773,5
Lengde (mm) 696
Modell Fly
Motor 2627, 4500kV
Motortype Børsteløs
Lader Ikke inkludert
Batteri Medföljer ej (Rekommenderat är Li-Po 11,1V (3s) 1500 - 2500mAh XT60-kontakt)
Batterikontakt XT60
Varemerke ArrowRC
Varemerke delenr AH012P-VEC

Här hittar du passande batterier och laddare till denna produkt

Här hittar du passande tillbehör till denna modell

Skriv din egen produktanmeldelse
Du omtaler:Arrows RC Viper 50mm EDF jets PNP
Din vurdering:

Relaterade Produkter