Arrows RC Bae Hawk 50mm EDF jets PNP

Delenr
843253
På lager
Oversikt
  • Kule Bae Hawk RC-fly med EDF-motor
  • Børsteløs 2627, 4500kV motor med 30A ESC
  • Slitesterkt EPO-materiale
1999,-

Ekte, tøft Bae Hawk RC-fly - Arrows RC Bae Hawk 50mm EDF jets PNP

. Dette er den ultimate modellen for entusiasten som ønsker en spennende og autentisk flyopplevelse. Med sin imponerende design og kraftige ytelse tar denne modellen RC-flyging til nye høyder. Men hva er det som gjør Bae Hawk-modellen så spesiell? Bae Hawk er et ikonisk jetfly som brukes av det britiske Royal Air Force og andre land over hele verden, og Arrows RC har laget en imponerende skalamodell som fanger essensen av dette legendariske flyet. Den detaljerte og realistiske designen gjør at du kan nyte spenningen og estetikken ved å fly en ekte Bae Hawk, men i form av en modell.

Kraftig motor med en lyd som minner om en ekte JET-motor

. En av de mest imponerende egenskapene ved denne modellen er EDF-motoren (Electric Ducted Fan). EDF-motorer er kjent for å levere høy ytelse ved hjelp av en vifte innkapslet i et strømlinjeformet karosseri. Dette skaper en imponerende jetlignende lydopplevelse og gir eksepsjonell hastighet og manøvreringsevne. EDF-systemet er på 50 mm, noe som er godt nok til å gi dette RC-flyet all den kraften det trenger! Med Arrows RC Bae Hawk 50mm EDF jets PNP får du en autentisk jetflyopplevelse i en mindre og mer håndterlig skala.

Enkelt å montere og fly

. En av fordelene med Arrows RC Bae Hawk 50mm EDF jets PNP er brukervennligheten. Modellen leveres (PNP - Plug and Play), noe som betyr at du må montere flyet i noen få enkle trinn, du må kanskje bruke lim og en skrutrekker som ikke er inkludert. Elektronikken (motor, hastighetskontroll og servoer) er forhåndsinstallert, men må kobles til. Denne modellen leveres også med "Vector-systemet", som er Arrows RC-hjelpegyro som hjelper deg med å holde flyet stabilt i luften. Radiosystem og batteri/lader er også nødvendig for å begynne å fly. Den stabile konstruksjonen og det velbalanserte flyet gjør at selv mindre erfarne piloter kan fly denne modellen med selvtillit.

Kraftig børsteløst system klar for 3s

. EDF-systemet drives av en børsteløs 2627, 4500kV motor kombinert med en høytytende 30A ESC med 3A BEC. Dette gjør RC-flyet klart for et 3s 11,1V Li-Po-batteri! Flyet produserer en utrolig lyd med EDF-systemet, og en utrolig fart som gir gåsehud når flyet flyr forbi i full fart!

Slitesterkt EPO-materiale

. Dette RC-flyet er laget av EPO-skum av høy kvalitet som er forbehandlet med maling. EPO står for Expanded PolyOlefin, som er en type termoplastisk skum som er kjent for sin letthet, styrke og motstand mot støt og deformasjon. EPO-skum er enkelt å lime og montere med skruer, noe som gjør det til et utmerket materiale for RC-fly.

RC-fly levert PNP

. Dette RC-flyet fra Arrows RC leveres PNP (Plug-N-Play), noe som betyr at flyet leveres i deler, men med elektronikken forhåndsinstallert. Det følger med en manual som gjennom noen enkle trinn tar deg gjennom monteringen av RC-flyet. Du må bruke lim (ikke inkludert). Det følger ikke med noe radiosystem, batteri eller lader til denne modellen. Men høyere opp på siden, rett under produktbildene av RC-flyet, har vi satt sammen et lite sett for deg som ønsker å kjøpe radiosystem, batteri og lader til en litt bedre pris.

Denne RC-modellen trenger en spakradio med batteri og lader. Denne RC-modellen trenger en spakradio med minst 4 kanaler, et Li-Po-batteri på 3s 11,1V 1500-2200mAh med XT60-kontakt.

Kontroll

Sjekk ut videoene om Arrows RC Bae Hawk

.

Mer informasjon
Levert som Ready-to-run (RTR)
Egnet for Erfaren
Span 661,5
Lengde (mm) 725
Modell Fly
Motor 2627, KV4500
Motortype Børsteløs
Lader Ikke inkludert
Batterikontakt XT60
Varemerke ArrowRC
Varemerke delenr AH020P-VEC

Här hittar du passande batterier och laddare till denna produkt

Här hittar du passande tillbehör till denna modell

Skriv din egen produktanmeldelse
Du omtaler:Arrows RC Bae Hawk 50mm EDF jets PNP
Din vurdering:

Relaterade Produkter