BSD BS223R Striker brushless

Delenr
842612
På lager
Oversikt
  • Radiostyrt bil i skala 1:10 Monstertruck
  • Børsteløst, fuktbeskyttet motorsystem
  • Kraftig metallchassis
2699,-

Enkel betalning med Klarna

30 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Fri frakt över 1400kr

En ny legende er nå født – BSD Striker

 

BSD Striker Brushless stilig radiostyrt monstertruck

BSD Striker er vår nye radiostyrte monstertruck for 2023 og er eksklusivt utviklet for Hobbex av BSD Racing. Målet vi har hatt med BSD BS223R Striker var å produsere en radiostyrt bil som kan gi samme ytelse, kjøreglede og kvalitet som de dyrere merkene, men til en brøkdel av prisen. Takket være vårt 13 år lange samarbeid med BSD Racing, forsto de hva vi vil ha og brukte teknikkene deres. Resultatet overgikk forventningene våre og navnet Striker mye føltes mer enn passende. BSD Striker er en radiostyrt bil som har en veldig fin balanse og gode kjøreegenskaper, den børsteløse motoren gjør RC-bilen til et ekte monster og denne RC-bilen er for de som vil ha det beste.

Det hele starter med et bra chassis

Kraftig metallchassis laget av presset høykvalitetsaluminium som gir lav vekt, men en veldig sterk konstruksjon. Dette gir en sterk base for RC-bilen som betyr at du ikke trenger å bekymre deg for ødelagte for- og bakhjul. Den blå anodiseringen gjør chassiset motstandsdyktig mot fuktighet og korrosjon. Striker, akkurat som BSD Racings tidligere RC-biler, tåler virkelig en støyt! Den radiostyrte bilen måler hele 49 cm i lengden og 33 cm i bredden, slik at du får den ekte skalafølelsen på 1:10 når BSD Striker er på grusbanen. Hvis du sammenligner størrelsen med andre 1:10-modeller, skjønner du raskt hvor mye større BSD Striker er.

RC Monster truck med metalldeler

Noen deler bør ikke være laget av plast når du har en radiostyrt bil med ytelse som BSD Striker. Deler som chassis, drivaksler, differensialgir og pinjong er allerede metall på BSD Striker. Alle steder i bilen hvor det kreves lager er det valgt ekte kulelager i metall for minimalt vedlikehold og lang levetid. BSD Striker Brushless har også sterkere og mer holdbare drivverk i differensialene som gjør at bilen kan takle kraften til den kraftige børsteløse motoren.

Sa noen støtdempere?

Det første du bør gjøre hvis du kjøper en BSD Striker er å kjenne på støtdemperne, det er virkelig en følelse som ikke kan beskrives med ord. De kraftige oljesmurte støtdemperne må bare oppleves. "Less is more" sier de, så vi laget dem svarte for å gi et diskret utseende. Støtdemperne er justerbare og kan justeres for å passe underlaget og kjørestilen din perfekt.

Solide plastdeler

BSD Striker er ikke bare utstyrt med metall- og aluminiumsdeler, bilen har plastdeler der plastdeler passer best som støttearmer, støtdempertårn og karosserifester. Plast er både billigere, lettere og har bedre fleksibilitet enn metall. Den vanligste feilen når du kommer opp i 35 km/t og er at støtfangeren eller støttearmene får et stort slag av ting som ligger på veien. Går det så dårlig at noe går i stykker er det ingen fare, vi har et komplett utvalg reservedeler til BSD Striker!

Elektronikk

Elektronikken i bilen er godt innkapslet og gir god fuktbeskyttelse for de mer følsomme komponentene, dette gjør at RC-bilen også kan kjøres i snø, slaps og sølepytter. Den radiostyrte håndkontrollen og mottakeren er fra det kjente merket Flysky. Styringen av den børsteløse motoren får god tilførsel av strøm fra en 50A ESC fra Hobbywing, denne er utstyrt med en XT-60 kontakt til batteriet for ikke å miste ytelsen. Når BSD Striker skyter a gårde kreves det en betydelig servo for å få bilen til å svinge, valget falt på en 9kg metalldrevet servo som er koblet til en servosparer som sitter i bilen for å beskytte servoen litt ekstra ved de anledningene noe skulle hoppe foran bilen, så du kan svinge fort

Ikke vanlige dekk

Hva er en radiostyrt monstertruck uten solide dekk?! De er ikke bare svarte og runde, de er også det viktigste kontaktpunktet med veien. Til slutt valgte vi å bruke disse kraftig mønstrede dekkene med en passe myk gummiblanding. Inni finner du skumgummi for å få den rette mykheten. Dekkene er montert på svarte kraftige felger som skal tåle tøffere kjøring.

Hva er forskjellen mellom BSD Striker Brushed og BSD Striker Brushless?

Brushless fordeler:

  • Kjører med Li-Po-batteri.
  • Kraftig børsteløs motor.
  • Børsteløs hastighetsregulator 50A (ESC).
  • XT60-kontakt til batteriet for mer stabil og bedre strømoverføring.
  • Sterkere metall i girene som sitter i differensialen.
  • Kan komme opp i en hastighet på 50 km/t.

 

Kan det bli bedre?

Det kan faktisk bli bedre enn dette, vil du ha en enda bedre bil er det verste den radiostyrte monstertrucken BSD Rampage XTE med børsteløs motor, BSD Rampage er en enda større bil i 1/10-XL skalaen og kan nå en topphastighet på 70 km/t. Les mer om BSD Rampage her:BSD Rampage XTE brushless.

 

Reservedeler

Som vanlig har Hobbex alle reservedeler for hånden slik at ditt BSD Striker-kjøp blir et langt og problemfritt eierskap. Et bevis på dette er at mange av våre gamle biler fortsatt er i bruk tiår senere. Du finner reservedeler til BSD Striker under fanen "Reservedeler" her på produktsiden.

Hva skal til for å komme i gang?

BSD Striker leveres uten batteri og lader. Vi anbefaler at du kjøper minst 2 MODR-batterier for å få en så lang kjøreopplevelse som mulig. BSD Striker Brushless må ha et 2S Lithium RC-batteri (LIPO). Batteriplassen i bilen måler: 140 x 47 x 28 mm så det er mange alternativer å finne, tenk på å bruke en 2s 7.4V Li-Po, hvor du fritt kan velge mAh. Jo høyere mAh jo lengre kjøretid, vi anbefaler å bruke et sted mellom 3300-6000mAh. Ikke glem ladeposen vår eller en ladeboks fra Bat-Safe for ekstra sikkerhet!. Under fanen "Batterier og ladere" finner du alt som passer til BSD Striker børsteløs.
Øverst finner du en flott pakke hvor du får batteri, lader og ladeveske!

OBS! Elektronikken i denne radiostyrte bilen er ikke tilpasset 3S og dette gjør at du risikerer å skade ESC hvis du kjører hardt over lengre tid med et 3S batteri.

Mer informasjon
Levereras som Ready-to-run (RTR)
Skala 1/10
Modell Monster Truck
Toppfart (km/t) 50
Justerbar hastighet Nei
Egnet for Erfaren
Størrelse (LxBxH) (mm) 490x330x190
Driftsett El
Drivning 4WD
Motortype Børsteløs
Motorstørrelse 3650
ESC 50A Brushless
Steering servo 9kg metal gear
Lader Ikke inkludert
Batteri Medföljer ej
Batterimål (LxBxH) (mm) 140x47x28
Batterikontakt XT60
Batteri for kontrollen Ikke inkludert (4xAA)
Varemerke BSD Racing
Varemerke delenr BS223R

Här hittar du passande reservdelar till denna produkt

Här hittar du passande batterier och laddare till denna produkt

Här hittar du passande tillbehör till denna produkt

Skriv din egen produktanmeldelse
Du omtaler:BSD BS223R Striker brushless
Din vurdering: