Suchiyu 16302 Retro Sportbil

Delenr
843406
På lager
Oversikt
  • Tøff radiostyrt driftbil i retro/vintage-stil og skala 1/16
  • 4-hjulsdrift med børstet 390-motor, toppfart ca. 35 km/t
  • Inkluderer oppladbart batteri og et sett med driftdekk
Spesialpris 759,- Vanlig pris 799,-
Paket pris, Laddpåse + AA-Batterier (Klicka ur det du inte behöver och behåll rabatten)
Spesialpris 759,- Vanlig pris 799,-
+
Modr Uppladdningsbara AA batterier 2800 mAh 4p
10%
Rating:
100%
Spesialpris 94,- Vanlig pris 99,-
+
Hobbex laddpåse batterier 19x7x6cm
10%
Rating:
100%
Spesialpris 56,- Vanlig pris 59,-
+
Modr Li-Ion 7,4V (2s) 2500mAh 10C
5%
Spesialpris 237,- Vanlig pris 249,-
=
Lagre 27,-
1119,-

Tøff radiostyrt driftbil - Suchiyu 16302 Retro sportsbil

. Suchiyu 16302 Retro sportsbil er en ny radiostyrt driftbil for år 2023 fra denne leverandøren. Her får du en svært prisgunstig bil med god ytelse som er bygget på samme måte som de mer profesjonelle bilene.

Tøff karosseri med LED-lys

. Med et kult retro/vintage-karosseri skiller denne RC-bilen seg virkelig ut! Ikke bare det unike karosseriet, den har også frekke LED-lys foran som du kan stille inn via radioen hvordan de skal lyse, og når du svinger, blinker lyset i den retningen du svinger! Utrolig kult å se!

Sterk konstruksjon

. 16302 Retro sportsbil er konstruert av plast og nylon av høy kvalitet for å gjøre den så slitesterk som mulig. Aluminium er brukt på de mest utsatte delene, og alt dette gir en svært sterk konstruksjon. Bilen har kulelager i stedet for glidelagre, noe som gir mindre friksjon og lengre levetid.

Drivlinje og fjæring

. Kraftig motor kombinert med firehjulsdrift gir deg god kontroll over RC-bilen i alle svinger. Bilens individuelle hjuloppheng består av doble trekantlenker som sammen med de spesialtilpassede friksjonsdemperne gir utmerket grep på alle underlag. De mønstrede dekkene har et nøye utvalgt mønster og gummiblanding for å gi best mulig grep! Du kan også bytte til de litt hardere plastdekkene for å utfordre kjøreferdighetene dine. Så velg selv om du vil skli gjennom svingene eller utfordre deg selv og andre i et race.

Radiostyrt bil som passer for nybegynnere

. Har du aldri kjørt en radiostyrt bil før? Da er 16302 Retro Sports Car den perfekte bilen for deg. Det er enkelt å komme i gang, og bilen er lett å styre. Med radiostyringen kan du justere akselerasjon og toppfart. Radiostyringen bruker også 2,4 GHz-båndet til å kommunisere med den radiostyrte bilen, noe som gir god rekkevidde og minimalt med signalforstyrrelser, perfekt hvis du vil kjøre radiostyrt bil sammen med andre uten å få mange signalforstyrrelser.

Høy skalahastighet

. Med en størrelse på 1/16, leverer den radiostyrte sportsbilen Retro sports car en imponerende fart! Med en justerbar toppfart på opptil 35 km/t går det virkelig fort, og du får mange fartsfylte og begivenhetsrike opplevelser. Batteriet er tilstrekkelig for opptil 10-15 minutters intensiv kjøring. Deretter må bilen lades før den er klar for nye eventyr.

Leveres RTR, 99 % kjøreklar

. Retrosportbilen leveres RTR (Ready-To-Run), noe som betyr at RC-bilen kommer ferdig montert rett ut av esken, så alt du trenger å gjøre er å pakke ut bilen, lade batteriet og ta en kjøretur. Et oppladbart batteri er montert i bilen og lades enkelt med den medfølgende USB-kabelen. det trengs 3 AA-batterier til styringen, og i tillegg til disse anbefaler vi at du kjøper våre kraftige oppladbare AA-batterier fra Modr, perfekt for RC.

Sammendrag

. Hobbex' mål med denne bilen har vært å få alle funksjonene til de dyrere bilene, men til en brøkdel av prisen. Bilen er en perfekt inngangsmodell til radiostyringsverdenen, og med mulighet for å lære å styre bilen selv. Med Retro-sportsbilen kan du skli rundt i grusen, hoppe på humper eller kjøre fort på asfalt eller grus. Den hendige størrelsen gjør bilen enkel å ta med seg. Skulle uhellet være ute, er alle reservedeler tilgjengelige på hobbex.se.

Se videoen på Suchiyu 16301/16302

.

.
Mer informasjon
Levert som Ready-to-run (RTR)
Skala 1/16
Modell Drift Car
Toppfart (km/t) 30-35
Justerbar topphastighet Ja
Kjøretid (min) 10-15
Egnet for Nybegynner
Størrelse (LxBxH) (mm) 330x150x90
Driftsett El
Drivning 4WD
Motortype Børstet
Motorstørrelse 390
ESC Borstad 3-in-1
Lader USB (inkludert)
Batteri Li-Ion 7.4V 1300mAh (medföljer)
Batterikontakt T-kontakt
Batteri for kontrollen Ikke inkludert (3xAA)
Varemerke Suchiyu
Varemerke delenr 16302

Här hittar du passande reservdelar till denna produkt

Här hittar du passande batterier och laddare till denna produkt

Här hittar du passande tillbehör till denna modell

Skriv din egen produktanmeldelse
Du omtaler:Suchiyu 16302 Retro Sportbil
Din vurdering: