Wltoys 104016 brushless

Delenr
843175
På lager
Oversikt
  • RC-monstertruck fra Wltoys
  • Børsteløs motor og 4-hjulsdrift
  • Toppfart opp til 55 km/t
Spesialpris 2089,- Vanlig pris 2199,-

Tøff børsteløs RC-monstertruck - Wltoys 104016

Børsteløs elbil for høy hastighet og akselerasjon. Med sin børsteløse motor har Wltoys 104016 en imponerende toppfart og akselerasjon, og bilen gjør ca. 55 km/t. Du vil bli overrasket over hvor raskt den kommer opp i toppfart og hvor lett den takler flere typer terreng. Firehjulsdriften og de oljefylte støtdemperne gir eksepsjonell stabilitet, slik at du kan kjøre på alle typer underlag, inkludert grus, gress og sand. Og takket være de oljefylte støtdemperne absorberes støt og vibrasjoner effektivt, noe som gir en jevn og behagelig kjøreopplevelse.

RC-bil med et karosseri som skiller seg ut

. Fargerikt karosseri med racerfører, og karosseriet er utstyrt med LED-lys både foran og bak! Denne monstertrucken har et utseende som vekker oppsikt! Og den passer veldig godt til WLtoys 104016! De kraftige LED-lysene lyser opp veien foran deg, slik at du kan kjøre selv når det er mørkt. Enten du kjører om kapp med venner eller utforsker hinderløyper, vil denne RC-bilen få deg til å skille deg ut og imponere alle.

2,4 GHz radiostyring med justerbar toppfart

. En annen stor fordel med Wltoys 104016 er at den er enkel å bruke og kontrollere. Den medfølgende radiostyringen er ergonomisk utformet og gir en smidig og responsiv kontroll og gass. Du kan enkelt justere hastigheten og styre bilen akkurat slik du vil. I tillegg har den en imponerende rekkevidde, noe som gir deg frihet til å kjøre på avstand uten å miste kontrollen. Radiostyringen bruker dessuten 2,4 GHz-båndet, noe som betyr at signalforstyrrelser minimeres og at du kan kjøre flere samtidig uten for mange forstyrrelser. Radioen har også et feste for f.eks. en mobiltelefon, slik at du kan filme kjøringen samtidig.

En RC-bil for alle

. Denne RC-bilen er ikke bare for voksne, men også for barn og unge som elsker spennende opplevelser. Den er laget av materialer av høy kvalitet og er designet for å være robust og holdbar. Uansett om du er en erfaren fører eller nybegynner, vil Wltoys 104016 gi deg mange timer med moro og spenning. Slipp løs ditt indre racinginstinkt og bli den raskeste føreren på banen med Wltoys 104016. Den imponerende hastigheten og ytelsen gir deg en adrenalinfylt kjøreopplevelse. Utfordre vennene dine til spennende løp og se hvem som tar hjem seieren. Så hvis du er på utkikk etter en morsom RC-bil med børsteløs kraft, et skikkelig tøft monstertruck-karosseri med LED-lys og en imponerende toppfart på ca. 55 km/t, trenger du ikke lete lenger. Wltoys 104016 er det ultimate valget for deg. Utforsk terrenget, kjør utfordrende hinderløyper og opplev spenningen med denne fantastiske RC-bilen. Skap minner og ha det gøy med Wltoys 104016 - din beste følgesvenn på eventyr!

Bilen leveres RTR, 99 % kjøreklar

. Den store fordelen med en RTR-bil (Ready-to-run) er at den leveres ferdig bygget med all elektronikk forhåndsinstallert! Akkurat slik det skal være for enkelt å komme i gang! Med Wltoys 104016 er dette intet unntak, og det følger også med et oppladbart Li-Po-batteri på 7,4 V 2S og en USB-balanselader til batteriet. Så det eneste du trenger å supplere med selv er 4xAAA-batterier til radiostyringen!


Hvis du vil ha mer kjøretid Hvis du ønsker å få mer kjøretid, anbefaler vi at du kjøper et ekstra batteri, så er det bare å bytte til et fulladet batteri for å kjøre igjen! Hvis du er usikker på hva som passer til denne bilen, kan du sjekke under "Batterier og ladere" på denne produktsiden, så finner du det som passer til biler. Skulle uhellet være ute og du har behov for reservedeler, finnes det passende deler under "Reservedeler".

Sjekk ut videoer på WLtoys 104016 eller lignende biler

.

For de som synes at en raskere RC-bil ville vært morsommere, er denne bilen også tilgjengelig med en børsteløs motor som gir høyere toppfart og raskere akselerasjon. Du finner bilen her: WLtoys 104019 Speed Racing.

.

Sjekk ut videoene om WLtoys 104009

.

Mer informasjon
Levert som Ready-to-run (RTR)
Skala 1/10
Modell Monster Truck
Toppfart (km/t) 55
Justerbar topphastighet Ja
Kjøretid (min) 15
Egnet for Erfaren
Størrelse (LxBxH) (mm) 397x276x165
Driftsett El
Drivning 4WD
Motortype Børsteløs
Motorstørrelse 3660
ESC Borstlös 45A
Lader USB (inkludert)
Batteri Li-Po 7.4V 2200mAh (medföljer)
Batterikontakt T-kontakt
Batteri for kontrollen Medföljer ej (4xAAA)
Varemerke WLtoys
Varemerke delenr 104016

Här hittar du passande reservdelar till denna produkt

Här hittar du passande batterier och laddare till denna produkt

Skriv din egen produktanmeldelse
Du omtaler:Wltoys 104016 brushless
Din vurdering: