HSP 94124N Tribeshead

Delenr
843233
På lager
Oversikt
  • Stabil, radiostyrt truggy i skala 1/10
  • Børstet 540-motor, topphastighet ca. 30 km/t
  • Drivaksler og støtdempertårn i metall
1699,-
Paket pris, extra batteri och tillbehör
=
Lagre 43,-
2084,-

HSP 94124N Tribeshead - den perfekte RC 1/10 Truggy for nybegynnere! Velkommen til en verden av spennende og actionfylt RC-kjøring med HSP 94124N Tribeshead! Dette er den ultimate 4-hjulstrekkeren med børstet motor som er perfekt for nybegynnere som ønsker å komme i gang med radiostyrt kjøring. Med en rekke imponerende funksjoner og tilbehør er dette den perfekte radiostyrte bilen for deg.

Robust konstruksjon

. HSP Tribeshead RC-bil er ikke bare et leketøy, men en ekte truggy som er bygget for å tåle tøffe forhold. Den har en robust og slitesterk konstruksjon med både drivaksler og støtdempertårn i metall. Det betyr at truggyen din tåler en støyt uten at det går ut over ytelsen eller holdbarheten. Uansett om du kjører på asfalt, grusveier eller i terrenget, vil HSP 94124N Tribeshead levere imponerende resultater. Og skulle uhellet være ute, har vi reservedeler til denne RC-bilen, som du finner under fanen "Reservedeler" her på produktsiden.

Kraft nok fra børstemotorsystemet

. Hvis du tar en titt under panseret på Tribeshead, finner du en børstet 540-motor som sammen med den børstede cruisekontrollen gir god kraft til bilen. Med det medfølgende RC-batteriet, som er et NiMH 7.2V (6c) 2000mAh, vil bilen ha en toppfart på opptil 30 km/t, noe som er godt nok for en nybegynner til å trekke på smilebåndet. Fordelen med HSP 94124N Tribeshead er at den bruker elektronikk som du kan bytte ut og oppgradere over tid. Hvis du vil ha lengre driftstid, kan du enkelt kjøpe en kraftigere NiMH 7.2V (6c), alt over 2000mAh vil gi lengre driftstid. Vær imidlertid oppmerksom på at hvis du bruker samme lader, vil ladetiden bli lengre. Passende batterier og ladere til denne RC-bilen finner du under fanen "Batterier og ladere" her på produktsiden.

Radiostyrt bil med kul design og 1/10 størrelse

. Denne truggyen er ikke bare kraftig, den ser også skikkelig kul ut! Med sin røde og svarte karosserifarge skiller den seg virkelig ut på banen. Dette er en bil som du stolt kan vise frem til venner og andre RC-entusiaster. RC-truggyen er i den populære 1/10-skalaen, så den er 41 cm lang!

Stabilt 2,4 GHz-radiosystem

. En av de viktigste egenskapene til HSP 94124N Tribeshead er det medfølgende 2,4 GHz-radiosystemet. Dette systemet er kjent for sin overlegne signalstabilitet og immunitet mot forstyrrelser. Med 2,4 GHz-radio kan du kjøre bilen uten å bekymre deg for forstyrrelser fra andre enheter i nærheten. Det gir deg jevn og pålitelig kontroll over bilen, noe som er avgjørende for en morsom kjøreopplevelse.

RC-bilen leveres RTR, 99 % kjøreklar

. Vi vet at du ønsker å få RC-bilen din i gang så raskt som mulig, og derfor leveres HSP 94124N Tribeshead som en RTR-pakke (Ready-to-run). Det betyr at bilen kommer ferdig montert rett ut av esken. All elektronikk er forhåndsinstallert og kalibrert. I tillegg til at bilen leveres RTR, følger det med en lader og et 7,2 V NiMH RC-batteri. Lad opp batteriet og sett inn 4xAA-batterier i radiostyringen (4xAA-batterier følger ikke med, vi anbefaler at du kjøper kraftige AA-batterier fra Modr). Når ladingen er fullført, setter du batteriet inn i bilen og drar ut på et actionfylt eventyr!

Hvorfor denne radiostyrte bilen?

? HSP 94124N Tribeshead er den perfekte RC-bilen for nybegynnere som ønsker en kraftig og pålitelig bil til sine eventyr. Med det medfølgende 2,4 GHz-radiosystemet kan du nyte en jevn kjøretur uten forstyrrelser. Den leveres som en RTR-pakke, slik at du nesten kan begynne å kjøre rett ut av esken, og den er konstruert for å være slitesterk og robust. Det kule designet gjør den til et flott tilskudd til RC-samlingen din. Så hvorfor vente? Ta med deg din HSP 94124N Tribeshead og kjør ut på banen for en spennende kjøreopplevelse!
Mer informasjon
Levert som Ready-to-run (RTR)
Skala 1/10
Modell Truggy
Toppfart (km/t) 30
Justerbar topphastighet Ja
Kjøretid (min) 10
Egnet for Nybegynner
Størrelse (LxBxH) (mm) 412x320x172
Driftsett El
Drivning 4WD
Motortype Børstet
Motorstørrelse 540
ESC Borstad
Steering servo 6kg plastic gear
Lader DC 230V (inkludert)
Batteri NiMH 7,2V 2000mAh (Medföljer)
Batterikontakt Tamiya
Batteri for kontrollen Ikke inkludert (4xAA)
Varemerke HSP
Varemerke delenr 94124N

Här hittar du passande reservdelar till denna produkt

Här hittar du passande batterier och laddare till denna produkt

Här hittar du passande tillbehör till denna modell

Skriv din egen produktanmeldelse
Du omtaler:HSP 94124N Tribeshead
Din vurdering: