Volantex RC 761-15 Zero 400mm

Delenr
842786
På lager
Oversikt
  • Stilig, radiostyrt fly av typen Zero
  • Tre flymoduser: Nybegynner, erfaren og ekspertpilot
  • Leveres med oppladbart batteri
Spesialpris 949,- Vanlig pris 999,-
Paket pris, AA-Batterier, extra batteri & laddpåse
Rating:
90%
Spesialpris 949,- Vanlig pris 999,-
+
Modr Uppladdningsbara AA batterier 2800 mAh 4p
5%
Rating:
100%
Spesialpris 94,- Vanlig pris 99,-
+
Li-Po 3,7V (1s) 400mAh
10%
Spesialpris 75,- Vanlig pris 79,-
+
Hobbex laddpåse batterier 23x30cm
10%
Rating:
100%
Spesialpris 66,- Vanlig pris 69,-
=
Lagre 19,-
1165,-

Tøft radiostyrt fly

. Zero "Zero-Sen" er noen av kallenavnene dette radiostyrte flyet har. Zero var et hangarskipsbasert jagerfly som ble brukt av den japanske marinen under andre verdenskrig. Zero, eller A6M som det også ble kalt, var Japans mest vellykkede fly i denne perioden. Zero er et klassisk fly som er mest kjent for å ha blitt brukt i angrepet på Peal Harbor 7. desember 1941. Og du har sjansen til å ta kontrollen og fly dette RC-flyet selv!

6-akset gyro gjør RC-flyging enkelt

.

Ta over spakene og bli Zero-pilot selv! Flyet har tre ulike moduser som hjelper deg med å utvikle dine ferdigheter som pilot. Velg mellom nybegynner, erfaren og ekspert. I nybegynnermodus sørger flyets 6-aksede gyro for å holde flyet stabilt i luften. Du fokuserer på å lære deg å styre flyet og utføre grunnleggende manøvrer. Denne modusen krever ingen tidligere erfaring med RC-flyging. Etter litt øvelse er du klar til å gå videre til neste flymodus - erfaren. Her jobber ikke gyroen like hardt, og du får muligheten til å styre flyet mer på egen hånd. Den siste flymodusen er ekspertmodus, og her flyr du flyet helt alene!

.

2,4 GHz radiostyring inkludert

.

Volantex RC Zero leveres med en 4-kanals radiostyring på 2,4 GHz. Dette er en høy frekvens som gjør at du kan fly flyet uten å risikere radioforstyrrelser fra andre radiostyrte fly. Perfekt hvis du vil samle en vennegjeng og fly flere fly samtidig. Kontrolleren trenger 4 AA-batterier (ikke inkludert).

.

Laget av slitesterk EPP-plast

.

Volantex RC Zero er et godt valg for nybegynnere, og konstruksjonen er svært robust. Flykroppen er laget av EPP-plast, et materiale som er kjent for å være svært slagfast

.

Radiostyrt fly levert RTF

.

Dette radiostyrte flyet leveres komplett og ferdig montert, dvs. RTF (Ready-to-fly). Det eneste du trenger å gjøre for å komme i gang og fly, er å lade det medfølgende batteriet. Dette gjøres enkelt ved hjelp av USB-kabelen som også følger med. Batteriet holder til ca. 14 minutters morsom og spennende flyvning, før det er på tide å lade batteriet. Noe du imidlertid må betale for selv er 4 AA-batterier til radiostyringen, vi anbefaler at du kjøper en 4-pakning oppladbare AA-batterier fra Modr.

).

Videoer med Zero 400mm

.

Volantex 761-15 Zero 400mm og Eachine - A6M Zero 400mm er mer eller mindre det samme radiostyrte flyet og fungerer på samme måte. *Tilbehør og batterier kan variere fra det som følger med Volantex Zero*

.

.
Mer informasjon
Levert som Ready-to-run (RTR)
Egnet for Nybegynner
Span 400
Lengde (mm) 317
Modell Fly
Kjøretid (min) 14
Motortype Coreless
Lader USB (inkludert)
Batteri Li-Po 3,7V 360mAh (medföljer)
Batterikontakt Molex 2-pin 2.0mm pitch
Batteri for kontrollen Ikke inkludert (4xAA)
Varemerke Volantex RC
Varemerke delenr EXA76115R
Skriv din egen produktanmeldelse
Du omtaler:Volantex RC 761-15 Zero 400mm
Din vurdering: