Volantex RC 761-10 F16 Falcon 260mm

Delenr
842378
På lager
Oversikt
  • Kult, radiostyrt jagerfly av typen F16 Falcon
  • Stabiliseringssystem for enklere flyging
  • Leveres med oppladbart batteri
999,-
Paket pris, AA-Batterier, extra batteri & laddpåse

F-16 Fighting Falcon er et kompakt multirolle-jagerfly med flystyringssystemer. Det er svært manøvrerbart og har bevist sin styrke i luft-til-luft-kamp og luft-til-overflate-angrep. F-16 er et lett, amerikanskprodusert multirollefly som opprinnelig ble utviklet for det amerikanske flyvåpenet, og som nå er i bruk i 25 land over hele verden.

Så hvorfor ikke prøve deg på å fly jagerfly uten tidligere erfaring med RC-flyging? Med Volantex RC Fighting Falcon får du et fly som er enkelt å fly, og som du kan øke vanskelighetsgraden på etter hvert som du utvikler ferdighetene dine som RC-pilot.

Svært realistisk fly

Fighting Falcon er et realistisk fly med propellen bak. Dette gjør at det ser ut som et ekte jagerfly med jetmotorer. Du kan fly i opptil 14 minutter med dette flyet, og vi kan love deg noen actionfylte minutter!

Perfekt for nybegynnere - og erfarne

Dette radiostyrte flyet har en såkalt gyro innebygd. Gyroen er 6-akset og bidrar til å balansere og stabilisere flyet i luften. Det betyr at du kan fly flyet veldig enkelt, uten tidligere erfaring med radiostyrte fly. Denne modusen kalles "Beginner mode" og er perfekt for nybegynnere. Når du har øvd en stund, er du klar til å bytte til neste flymodus, som vi kaller "erfaren". Dette reduserer gyroens aktivitet, slik at du kan fly mer på egen hånd og føle hvordan det er å balansere flyet selv. Det finnes også en "ekspert"-modus. I denne modusen kobles gyroen helt ut, og du flyr flyet på egen hånd.

Radiostyrte fly klar til bruk

Når du får et radiostyrt fly, er det ingenting du ønsker mer enn å komme deg ut og fly. Med Fighting Falcon fra Volantex RC kan du gjøre nettopp det! Flyet er ferdig montert, og du trenger bare å lade batteriet før du kan ta til vingene. Inkluderer et oppladbart 400 mAh-batteri og en USB-lader.

Kraftig radiostyring med 4 kanaler

Kontrollen som følger med Fighting Falcon er fantastisk! Ved å trykke på en knapp kan du gjøre en loop eller en 180-graders sving for å snu flyet i motsatt retning. Kontrollen sender på 2,4 GHZ, som er en sterk frekvens. Du trenger ikke å bekymre deg for radioforstyrrelser, og du kan enkelt fly med andre fly i nærheten.

Videoer med F16 Falcon

*Vær oppmerksom på at flyet i videoen nedenfor kan ha noe annet tilbehør enn dette flyet:

Mer informasjon
Levert som Ready-to-run (RTR)
Egnet for Nybegynner
Span 260
Lengde (mm) 366
Modell Fly
Kjøretid (min) 14
Motor 10mm Coreless
Motortype Coreless
Lader USB (inkludert)
Batteri Li-Po 3,7V 360mAh (medföljer)
Batterikontakt Molex 2-pin 2.0mm pitch
Batteri for kontrollen Ikke inkludert (4xAA)
Varemerke Volantex RC
Varemerke delenr exa76110r
Skriv din egen produktanmeldelse
Du omtaler:Volantex RC 761-10 F16 Falcon 260mm
Din vurdering: