Volantex RC 761-9 T28 Trojan 400mm

Delenr
842377
På lager
Oversikt
  • Kult T28 Trojan RC-fly
  • Tre flymoduser: Nybegynner, erfaren og ekspertpilot
  • Leveres med oppladbart batteri
Spesialpris 849,- Vanlig pris 999,-
Paket pris, AA-Batterier, extra batteri & laddpåse
Spesialpris 849,- Vanlig pris 999,-
+
Modr Uppladdningsbara AA batterier 2800 mAh 4p
5%
Rating:
100%
Spesialpris 94,- Vanlig pris 99,-
+
Li-Po 3,7V (1s) 400mAh
10%
Spesialpris 75,- Vanlig pris 79,-
+
Hobbex laddpåse batterier 23x30cm
10%
Rating:
100%
Spesialpris 66,- Vanlig pris 69,-
=
Lagre 19,-
1065,-

Radiostyrte fly for nybegynnere og erfarne RC-piloter

.

NAA (North American Aviation) T-28 Trojan er et militært treningsfly med radialmotorer produsert av NAA og brukt av USAF og US Navy fra 1950-tallet. I tillegg til bruken som treningsfly ble T-28 med hell brukt som opprørsbekjempelsesfly, først og fremst under Vietnamkrigen. Det har fortsatt å bli brukt av sivile i form av oppvisningsflyvninger og "warbird"-arrangementer.

.

Vil du prøve deg på RC-flyging? Da er dette flyet fra Volantex RC et perfekt valg for deg! RC-flyet er enkelt å fly og passer både for nybegynnere og mer erfarne utøvere. Dette er takket være de tre forskjellige flymodusene som du kan veksle mellom. Med dette rimelige flyet er det duket for mange morsomme stunder!

.

6-akset gyro gjør det enkelt å fly

.

Bli en T28 Trojan-pilot uten problemer! RC Planet har tre ulike moduser som hjelper deg med å utvikle dine ferdigheter som pilot. Velg mellom nybegynner, erfaren og ekspert. I nybegynnermodus sørger flyets 6-aksede gyro for å holde flyet stabilt i luften. Du fokuserer på å lære deg å styre flyet og utføre grunnleggende manøvrer. Denne modusen krever ingen tidligere erfaring med RC-flyging.

Etter litt øvelse er du klar til å gå videre til neste flymodus - erfaren. Her jobber ikke gyroen like hardt, og du får muligheten til å styre flyet mer på egen hånd. Den siste flymodusen er ekspertmodus, og her flyr du flyet helt alene!

.

Radiostyrt fly laget av slitesterk EPP-plast

.

Volantex RC T28 Trojan er et godt valg for nybegynnere, og konstruksjonen er svært robust. Flykroppen er laget av EPP-plast, et materiale som er kjent for å være svært slagfast

.

RC-fly med 2,4 GHz-kontroll inkludert

.

Volantex T28 Trojan leveres med en 4-kanals styring på 2,4 GHz. Dette er en høy frekvens som gjør at du kan fly flyet uten å risikere radioforstyrrelser fra andre radiostyrte fly. Perfekt hvis du vil samle en vennegjeng og fly flere fly samtidig. Kontrolleren trenger 4 AA-batterier (ikke inkludert).

.

RC-fly som vil RTF

.

Dette flyet leveres komplett og ferdig montert RTF (Ready-to-fly). Det eneste du trenger å gjøre for å komme i gang og fly, er å lade det medfølgende batteriet. Dette gjøres enkelt ved hjelp av USB-kabelen som også følger med. Batteriet holder til ca. 14 minutters morsom og spennende flyging, før det er på tide å lade opp batteriet igjen.

.

Videoer med Volantex RC 761-9 T28 Trojan 400mm

.

Mer informasjon
Levert som Ready-to-run (RTR)
Egnet for Nybegynner
Span 400
Modell Fly
Kjøretid (min) 12
Motortype Børstet
Lader USB (inkludert)
Batteri Li-Po 3,7V 360mAh (medföljer)
Batterikontakt Molex 2-pin 2.0mm pitch
Batteri for kontrollen Ikke inkludert (4xAA)
Varemerke Volantex RC
Varemerke delenr exa76109r

Här hittar du passande reservdelar till denna produkt

Skriv din egen produktanmeldelse
Du omtaler:Volantex RC 761-9 T28 Trojan 400mm
Din vurdering: