BSD BS232R Rampage XTE Orange V2

Delenr
843146
På lager
Oversikt
  • Kraftig radiostyrt monstertruck i stor 1/10XL-skala
  • Kraftig børsteløs 3674 2950kV-motor uten børster
  • Toppfart: +75 km/t med en 11,1 V 3s Li-Po-batteripakke
3499,-
Paket pris Batteri + Laddare + Laddpåse

Kraftig radiostyrt monstertruck

. Rampage XTE V2 er en av de nyeste bilene fra det velkjente merket BSD Racing! Rampage XTE er en superrask og stor radiostyrt monstertruck for deg som vil ta steget opp og kjøre en mer avansert og ekstrem type radiostyrt bil. Rampage XTE har en toppfart på +75 km/t og en robust og kraftig konstruksjon. Hva er nytt i V2? Rampage XTE V2 har fått oppgraderte lenkearmer for mer stabil og sikker kjøring både på og utenfor veien. Den har også fått en XT60-kontakt for sikrere og mer stabil kontakt mellom RC-bilen og RC-batteriet. Denne bilen er laget for å teste grenser! BSD Rampage XTE slår selv kjente merker på fingeren når det gjelder pris/kvalitet i prosent!

Et nytt monster har gjort sitt inntog i RC-verdenen

. Rampage XTE er en radiostyrt bil i form av en monstertruck som er utstyrt med et tøft, forsterket chassis, en kraftig drivlinje i metall og solide terrengdekk - Rampage XTE er klar til å bli utfordret! Dette er en stor bil i skala 1/10XL og nesten en halv meter lang! Med store, fete dekk og oljefylte støtdempere kan den kjøre på alle typer underlag, og den ser virkelig kraftfull ut når den flyr over asfalten eller grusbanen, mens dekkene svulmer av kraften fra den børsteløse motoren!

Accelerasjon på bakhjulene

. Elektronikken i Rampage XTE er ikke til å spøke med. Den er utstyrt med en kraftig 120A cruisekontroll og en kraftig børsteløs motor på 3674 2950kV. Sammen med et 3s-batteri får du så mye kraft at bilen går opp på bakhjulene ved full gass. Bak på bilen er det montert en wheelie bar for å forhindre at bilen velter, men Rampage XTE har så mye kraft at selv ikke wheelie baren hjelper. Det er et utrolig kult syn å se Rampage XTE akselerere fremover på bakhjulene.

4-hjulsdrift og kraftige støtdempere

. Denne monstertrucken er utstyrt med en kraftig drivlinje, 4-hjulsdrift, kraftige dekk med godt grep på alle typer underlag og kraftige oljefylte støtdempere - denne monstertrucken kan kjøre hvor som helst, i alle typer terreng og under alle forhold! Gjør deg klar for lange wheelies og mange smultringer på grusbanen!

Leveres som RTR, 90 % kjøreklar

. Rampage XTE leveres kjøreklar, dvs. ferdig montert med all elektronikk installert og 2,4 GHz radiostyring, men uten batteri og lader. Bilen kan kjøres på et 7,4V 2S-batteri eller et 11,1V 3S-batteri med XT60-kontakt. Hvis du har kjørt noen RC-biler før, kan du starte med et 7,4V 2S Li-Po, hvis du har kjørt noen RC-biler og føler deg trygg på dette, kan du starte med et 11,1V 3S Li-Po. Vi anbefaler 3300-6000mAh RC-batterier. Øverst finner du et rimelig pakketilbud med batteri, lader og ladeveske. Lader *Batterier, ladere, reservedeler og annet tilbehør finner du under de respektive fanene..

Videoer med BSD Racing BS232R Rampage XTE Orange

.

Mer informasjon
Levert som Ready-to-run (RTR)
Skala 1/10 XL
Modell Monster Truck
Toppfart (km/t) +75km/h med 3s Li-Po (3s 11,1v)
Justerbar topphastighet Nei
Egnet for Erfaren
Størrelse (LxBxH) (mm) 538x385x193
Driftsett El
Drivning 4WD
Motortype Børsteløs
Motorstørrelse 3674
ESC Borstlöst 120A
Steering servo 15kg metalldrev
Lader Ikke inkludert
Batteri Medföljer ej (Rekommenderat: 1 x Li-Po 11,1V (3s) +4500mAh +30C XT60
Batterikontakt XT60
Batteri for kontrollen Ikke inkludert (4xAA)
Varemerke BSD Racing
Varemerke delenr BS232T

Här hittar du passande reservdelar till denna produkt

Här hittar du passande batterier och laddare till denna produkt

Här hittar du passande tillbehör till denna modell

Skriv din egen produktanmeldelse
Du omtaler:BSD BS232R Rampage XTE Orange V2
Din vurdering: