Wltoys 124008 brushless

Delenr
843379
På lager
Oversikt
  • Rask og stabil 1/12 RC-buggy som er perfekt for racing!
  • Oljefylte støtdempere, 4-hjulsdrift og børsteløs motor
  • Toppfart på opptil 60 km/t med det medfølgende 3s-batteriet
Spesialpris 1424,- Vanlig pris 1499,-

WLtoys 124008 Rask radiostyrt buggybil

. Opplev spenningen ved høyhastighets offroad-racing med WLtoys 124008 Brushless RC Buggy! Denne utrolige radiostyrte bilen kombinerer toppmoderne teknologi, enestående ytelse og robust design for å gi en adrenalinfylt kjøreopplevelse uten sidestykke. Enten du er en erfaren RC-entusiast eller en nybegynner på jakt etter en spennende hobby, vil denne RC-buggyen imponere deg. Skru ned farten og overlat kontrollen til en nybegynner, eller skru opp farten og gi deg i kast med all actionen denne RC-bilen har å by på.

Slipp løs den børsteløse kraften:

. WLtoys 124008 er utstyrt med en børsteløs motor som gir uovertruffen fart og akselerasjon. I bilen sitter en børsteløs 3500kV-motor kombinert med en 35A hastighetsregulator! Si farvel til treg ytelse og si hei til forbløffende kraft. Dette lille beistet kan nå utrolige hastigheter som tar pusten fra deg, som 0-60 km/t på bare noen få sekunder. Kjenn adrenalinkicket når du suser gjennom grusbanen i full fart.

2,4 GHz-radio for presise kjøreegenskaper:

. WLtoys 124008 RC-buggy har et radiosystem av høy kvalitet som gir god rekkevidde og responsiv styring, slik at du kan navigere gjennom trange svinger, overvinne hopp og manøvrere gjennom hindringer med presisjon. Fordelen med 2,4 GHz betyr også at du kan kjøre denne RC-bilen sammen med flere andre uten forstyrrelser, og rekkevidden er opptil 100 meter. Hvis du overlater styringen til en mindre erfaren person, kan du enkelt justere toppfarten via kontrollen for å gjøre bilen enklere å kjøre. Bygg din egen bane hjemme, og utfordre familie og venner til å se hvem som kommer raskest rundt banen, eller hvem som klarer flest runder på 5 minutter!

Stabil kjøring på ulike underlag

. Firehjulsdriften og de oljefylte støtdemperne gir utmerkede kjøreegenskaper på alle typer underlag og sørger for stabilitet og kontroll selv ved høye hastigheter. Enten du kjører på asfalt, sand, gress eller grus, får du enestående kjøreegenskaper og ytelse.

Slitesterk og robust:

. WLtoys 124008 er bygget for å tåle påkjenningene ved banekjøring og offroad-racing, og er konstruert av materialer av høy kvalitet som prioriterer holdbarhet og robusthet. Det robuste chassiset, de kraftige drivakslene og de oljefylte støtdemperne gjør denne RC-bilen klar for action. Uansett hvor intens kjøringen blir, vil denne RC-buggyen fortsette å imponere, og for å sikre langvarig moro og spenning tilbyr vi reservedeler til denne RC-bilen. Den er den perfekte følgesvenn for utendørsopplevelser, hageløp og offroad-utfordringer.

Leveres RTR 99 % kjøreklar:

. Wltoys 124008 leveres RTR (Ready-to-run), så bilen er helt ferdig med alle komponenter montert i bilen. Inkludert er et 3s Li-Po 1300mAh modulært batteri og en USB-lader. Noe du må supplere med selv er 4xAAA-batterier til radiostyringen. Så lad batteriet og sett inn batteriene i radiostyringen, og så er det bare å tute og kjøre!

Ekstra batterier for lengre kjøretid

. WLtoys 124008 leveres med et modulært 3s 1300mAh 25C Li-Po-batteri som gir en toppfart på ca. 60 km/t og en kjøretid på 10 minutter, men det er også mulig å bruke et "vanlig" RC-batteri så lenge størrelsen er innenfor 105x34x26mm og har en T-kontakt. Hvis du skrur av festet for kontakten i bilen, kan du få et Modr Li-Po 11.1V (3s) 2200mAh 40C, da blir kjøretiden opptil 15-18 minutter og en toppfart på ca. 60km/t

Se videoer med WLtoys 124008 børsteløs

.

.

Mer informasjon
Levert som Ready-to-run (RTR)
Skala 1/12
Modell Buggy
Toppfart (km/t) 60 med medföljande batteri
Justerbar topphastighet Ja
Kjøretid (min) 10
Egnet for Erfaren
Størrelse (LxBxH) (mm) 347x211x122
Driftsett El
Drivning 4WD
Motortype Børsteløs
ESC Borstlös 35A
Lader USB (inkludert)
Batteri Modul Li-Po 11.1V 1300mAh (Medföljer)
Batterikontakt T-kontakt
Batteri for kontrollen Medföljer ej (4xAAA)
Varemerke WLtoys
Varemerke delenr 124008

Här hittar du passande reservdelar till denna produkt

Här hittar du passande batterier och laddare till denna produkt

Här hittar du passande tillbehör till denna modell

Skriv din egen produktanmeldelse
Du omtaler:Wltoys 124008 brushless
Din vurdering: