UDIRC UD023PRO INKFISH Jet Boat brushless

Delenr
844111
På lager
Oversikt
  • Unik radiostyrt båt (JET BOAT) Personlig vannscooter
  • Børsteløst motorsystem, toppfart ca. 20-25 km/t
  • RC-båt for erfarne og nybegynnere
Spesialpris 1424,- Vanlig pris 1499,-

UDI023PRO Inkfish - Fet radiostyrt jetskibåt med børsteløs motor!

Ta deg ut på vannet med den kraftige UDI023 INKFISH JetBoat med børsteløs motor! Denne radiostyrte båten vil ta opplevelsen din til neste nivå med sin imponerende ytelse og hastighet. Med en børsteløs motor er denne jetbåten ikke bare raskere, men også mer effektiv enn sine motstykker med børstet motor. Denne radiostyrte båten er ikke bare tøff, men den er også en inngangsport til eventyr og spenning på vannet for både barn og voksne! Med sin uvanlige design og ytelse er denne radiostyrte båten klar til å gi timevis med moro og underholdning på vannet!

Radiostyrt båt med frekk design

Borløst motorsystem - klar for timevis med moro! UDI023PRO INKFISH er utstyrt med et vannkjølt børsteløst motorsystem for sikrere og lengre drift. Med en toppfart på 20-25 km/t som tar deg med på en spennende tur over vannet, gir den børsteløse motoren en kraftigere og jevnere kjøreopplevelse. Inkfish er en perfekt RC-båt for barn og nybegynnere, med en tøff og uvanlig design for en RC-båt som vil få adrenalinet til å pumpe mens du suser over vannoverflaten.

2,4 GHz radiostyring følger med RC-båten

Fordelen med en 2,4 GHz-radio er at den gir et stabilt og pålitelig signal uten forstyrrelser fra andre trådløse enheter. Dermed kan du styre den radiostyrte båten din med presisjon og uten risiko for signaltap eller forstyrrelser. I tillegg har 2,4 GHz-radioen lengre rekkevidde sammenlignet med eldre radioteknologier, noe som gir deg friheten til å utforske vannet på lengre avstand. Skulle RC-båten kantre og ende opp ned, kan du enkelt trykke på en knapp på radiokontrollen for å rette opp båten. Noen ganger er ett trykk nok, andre ganger er det nødvendig med 2-3 trykk.

***Hvis det er flere UDI023 Inkfish-båter i nærheten, start og koble dem til én etter én ved å starte radioen og deretter RC-båten, det tar ca. 3-4 sekunder før de kobler seg til. Test styring/gass for å se om alt fungerer før du setter båten i vannet. Gå litt unna og start deretter de andre RC UDI023-modellene hvis du har flere du ønsker å kjøre samtidig.

UDIRC 023 Inkfish perfekt for rolige farvann

Leveres kjøreklar (RTR), 99 % klar til å kjøre ut av esken RC-båten UDI023PRO Inkfish JetBoat leveres RTR (Ready-To-Run), ferdig montert med all elektronikk forhåndsinstallert rett ut av esken. Inkludert er en 2,4 GHz radio, oppladbart Li-Ion 7,4 V (2s) 2000 mAh RC-batteri, USB-lader og et båtstativ. Så det eneste du trenger å legge til selv, er 4xAAA-batterier til radiokontrollen. Så er det bare å lade opp det medfølgende RC-batteriet med den medfølgende USB-balanseladeren, så er du klar til å kjøre!

Sammendrag

UDI023 INKFISH JetBoat med børsteløs motor er perfekt for både barn og voksne som elsker eventyr og spenning på vannet. Enten du er nybegynner eller en erfaren RC-entusiast, vil denne båten gi deg timevis med moro og underholdning. Så hvorfor vente? Kom deg ut på vannet og opplev den ultimate spenningen med UDI023 INKFISH JetBoat med børsteløs motor i dag! Gå til lenken nedenfor for å finne ut mer og bestille. Med denne fantastiske radiostyrte båten vil du ta vannopplevelsen din til nye høyder!

Se videoer om UDIRC UDI023 INKFISH

Mer informasjon
Levert som Ready-to-run (RTR)
Egnet for Nybegynner, Erfaren
Størrelse (LxBxH) (mm) 362x127x110
Driftsett El
Kjøretid (min) 10
Toppfart (km/t) 20-25
Materiale Støpt plast
Motortype Børsteløs
Skrogtype V-skrog
Lader USB (inkludert)
Batterikontakt XT30
Batterimål (LxBxH) (mm) 70x33x23mm
Batteri Li-Ion 7,4V (2s) 2000mAh
Batteri for kontrollen Medföljer ej (4xAAA)
Varemerke UDI RC
Varemerke delenr UDI023PRO

Här hittar du passande reservdelar till denna produkt

Här hittar du passande batterier och laddare till denna produkt

Skriv din egen produktanmeldelse
Du omtaler:UDIRC UD023PRO INKFISH Jet Boat brushless
Din vurdering:

Relaterade Produkter