RGT 136240 Mini V2

Delenr
842695
På lager
Oversikt
  • Liten radiostyrt beltevogn i skala 1:24
  • 2,4 Ghz radiostyring, børstet motor og 4WD
  • Perfekt for nybegynnere og erfarne
899,-

RGT Mini Crawler

Den radiostyrte Crawleren er en radiostyrt Crawler i skala 1/28.

Denne radiostyrte Crawleren er i skala 1/28 og kan betraktes litt som en radiostyrt bil i liten skala. Den radiostyrte bilen er ikke mer enn 21 cm lang, noe som gjør den perfekt til din egen kreative innendørs bane, men Mini-crawleren fungerer like bra utendørs på utfordrende crawlerbaner også! RGT 136240 Mini V2 er designet for å krype i terrenget! Selv om den er liten, har den et detaljert karosseri, firehjulsdrift, kraftig motor og myke dekk som gjør den perfekt for utfordrende terreng.

.

Chassis og karosseri:

.

Chassiset er laget av aluminiumslegering og plast, noe som gjør det både lett og slitesterkt. Fjæringen har fire uavhengig monterte støtdempere som gir utmerket grep og stabilitet på alle underlag. Bilen har også en god vektfordeling, med motor og servo montert foran og kontroller og batteri montert bak, perfekt for det mest utfordrende crawler-terrenget. I tillegg til dette er det et veldig fint og detaljert karosseri på bilen, med forhåndsinstallerte (LED) frontlykter foran og lys bak, hvis du svinger, blinker det i den retningen du tar rattet, et utrolig frekt karosseri rett og slett!

 

Dekker:

Bilen leveres med aggressive dekk med dypt mønster som gir utmerket grep på stein, sand og andre utfordrende underlag. For ekstra trekkraft er dekkene utstyrt med mykere gummi, noe som er til hjelp når du klatrer over stokker eller steiner.

.

Elektronikk:

.

RGT Mini Crawler 1/28 er kanskje liten, men den drives av en børstet motor med høyt dreiemoment som gir utmerket kraft og hastighet, kombinert med en fuktbeskyttet kontroller for best mulig ytelse og for at du skal kunne kjøre under vanskelige forhold. Bilen styres av et 2,4 GHz-radiosystem som gir utmerket rekkevidde og kontroll. Radioen har et digitalt proporsjonalt gass- og styresystem som gir presis kontroll, noe som virkelig hjelper når du begynner å klatre med bilen.

Moro å kjøre flere samtidig

RGT 136240 Mini leveres med en 2,4 GHz radiostyring som gir god rekkevidde og minimale signalforstyrrelser. Det betyr at du enkelt kan kjøre flere samtidig uten forstyrrelser. Det er veldig fint å være en gjeng og kjøre crawl ute i skogen eller på en bane. Via radiostyringen kan du også redusere hastigheten, justere styringen og trimme både gassen og styringen.

Leveres 99% komplett:

.

Bilen leveres som RTR (Ready-to-run). Batteriet og laderen er inkludert, og bilen drives av et 3,7 V 1s 520 mAh Li-Po-batteri som gir opptil 20 minutters kjøretid på én lading! Det eneste som må kompletteres er 4xAAA-batterier til radiostyringen.

.
.

Se videoer om RGT 136240 V2

.

.

Mer informasjon
Mer informasjon
Levert som Ready-to-run (RTR)
Skala 1/24
Modell Crawler
Justerbar topphastighet Ja
Kjøretid (min) 20
Egnet for Nybegynner, Erfaren
Størrelse (LxBxH) (mm) 215x102x115
Driftsett El
Drivning 4WD
Motortype Børstet
Motorstørrelse 050
ESC Vattenskyddad 2-in-1
Lader USB (inkludert)
Batteri Li-Po 3,7V 520mAh (medföljer)
Batterikontakt Molex 2-pin 2.0mm pitch
Batteri for kontrollen Medföljer ej (4xAAA)
Varemerke RGT
Varemerke delenr 136240V2
RESERVDELAR

Här hittar du passande reservdelar till denna produkt

Batterier och laddare

Här hittar du passande batterier och laddare till denna produkt

Produktanmeldelser 3
Skriv din egen produktanmeldelse
Du omtaler:RGT 136240 Mini V2
Din vurdering:
Attachments
Tittel
RGT 136240 Mini V2 Manual.pdf