Pro Boat Recoil 2 18 Heatwave

Delenr
PRB08053T2
På lager
Oversikt
  • Rask liten radiostyrt båt - 45 cm lang
  • Børsteløst motorsystem fra Spectrum
  • Leveres komplett med alt du trenger for å komme i gang
Spesialpris 2469,- Vanlig pris 2599,-

PRO BOAT Recoil 2 18" SHREDDY: Den ultimate radiostyrte båten

Opplev kraften, hastigheten og presisjonen til PRO BOAT Recoil 2 18" Brushless Deep-V RTR fra PRO BOAT. Dette mesterverket av høy kvalitet er designet for entusiaster som krever topp ytelse og holdbarhet i sine radiostyrte båter. Båten er hele 18", som er ca. 45 cm lang, og dette sammen med det børsteløse motorsystemet og de dristige fargene med SHREDDY på båtkroppen gjør Recoil 2 18" til en virkelig tøff og rask RC-båt!

Radiostyrt båt - børsteløs motor og ESC

Hjertet i Recoil 2 er en kraftig børsteløs motor som sørger for rask akselerasjon og en hastighet på +45 km/t. Børsteløse motorer er kjent for sin effektivitet og lange levetid, noe som gjør dem perfekte for intensiv bruk. RC-båten har en børsteløs Outrubber Marine-motor på 2950 kV som sammen med den børsteløse hastighetskontrollen (ESC) Firma 30A Brushless 2s-3s Marine gir en rask akselerasjon og en toppfart på over +45 km/t med det medfølgende RC-batteriet! Og alt kjøles ned av vannet du kjører i!

Radiostyrt båt med selvsvingende funksjon

En av de mest imponerende funksjonene til Recoil 2 er den selvsvingende funksjonen. Du trenger bare å akselerere/bremse 1-2 ganger, så snur båten. Dette er mulig takket være svinghjulet som er montert på motoren.

Perfekt størrelse og hastighet for en rolig innsjø

Med en lengde på 18 tommer (ca. 45 cm) er Recoil 2 perfekt balansert med tanke på både stabilitet og fart. Denne båten kan nå imponerende hastigheter, noe som gjør den ideell for både nybegynnere og erfarne førere som ønsker en spennende og fartsfylt opplevelse på vannet.

RC-båt med bærekraftig konstruksjon

Recoil 2 er laget av høykvalitetsmaterialer i et V-formet skrog og er bygget for å tåle tøffe forhold og intensiv bruk. Skrogets dype V-form bidrar til enestående stabilitet og ytelse. RC-båten bremser ned når batteriet begynner å bli tomt, så når du merker at den ikke gir samme kraft lenger, kan du gå tilbake og lade den opp eller sette et nyladet RC-batteri i båten!

Spectrum 2,4 GHz - avansert radiostyring

Den medfølgende radiokontrolleren (Spektrum SLT3) har eksepsjonell rekkevidde og respons, noe som gir deg full kontroll over båten selv på lengre avstander. Den ergonomiske utformingen sørger for at du kan kjøre båten komfortabelt i lengre perioder uten å bli sliten. Fordelen med 2,4 GHz er at du kan kjøre med flere andre båtførere samtidig uten store forstyrrelser! En annen fordel med denne radiostyringen, som er den samme som de populære ARRMA RC-bilene, er at du kan sette hastigheten ned til 50 % eller 75 % for en mindre erfaren RC-båtkaptein! - Dette gjør denne RC-båten til en fin RC-båt for barn og andre nybegynnere.

Radiostyrt båt levert RTR, 100 % klar til bruk

PRO BOAT Recoil 2 18" leveres som RTR (Ready-To-Run), noe som ganske enkelt betyr at den leveres ferdig montert med alt elektrisk utstyr forhåndsinstallert i skroget. Fordelen med Pro Boats Recoil 2 18" er at den nå også leveres med alt du trenger for å komme i gang! Esken inneholder et Li-Po 11,1V (3s) 1300mAh RC-batteri, med en Li-Po USB-balanselader. I tillegg følger det også med 4xAA-batterier til radiostyringen! Så lad batteriet, sett AA-batteriene inn i radiokontrollen, og så er det bare å gå ut og kjøre!

Sammendrag

PRO BOAT Recoil 2 fra Horizon Hobby er ikke bare en radiostyrt båt; det er en fullverdig opplevelse av kraft, presisjon og innovasjon. Med børsteløs motor, avansert ESC og selvsvingfunksjon har denne båten alt du trenger for å dominere vannet. Enten du er hobbybåtfører, racerbåtfører eller nybegynner, vil Recoil 2 overgå forventningene dine og gi deg endeløs spenning og moro. Ta steget opp til neste nivå av radiostyrt båtkjøring med PRO BOAT Recoil 2, og opplev forskjellen på ekte kvalitet og ytelse.

Se videoene til PROBOAT Recoil 2 18"

Mer informasjon
Levert som Ready-to-run (RTR)
Egnet for Nybegynner, Erfaren
Størrelse (LxBxH) (mm) 454x123x84,84
Driftsett El
Kjøretid (min) 10
Toppfart (km/t) +45
Materiale Støpt plast
Motortype Børsteløs
Skrogtype V-skrog
Lader USB (inkludert)
Batterikontakt IC3
Batterimål (LxBxH) (mm) 80x36x25
Batteri Li-Po 11,1V (3s) 1300mAh
Batteri for kontrollen Inkludert (4xAA)
Varemerke Pro Boat
Varemerke delenr PRB08053T2

Här hittar du passande batterier och laddare till denna produkt

Här hittar du passande tillbehör till denna modell

Skriv din egen produktanmeldelse
Du omtaler:Pro Boat Recoil 2 18 Heatwave
Din vurdering:

Relaterade Produkter