HSP 94111 Pro Brontosaurus brushless

Delenr
843231
På lager
Oversikt
  • Populær 1/10 RC monstertruck
  • Kraftig børsteløs motor med drivverk i metall
  • 4-hjulsdrift, med 8 oljefylte støtdempere
2499,-
Paket pris, extra batteri och tillbehör

Radiostyrt monstertruck HSP 94111PRO Brontosaurus Brushless

. Vi ønsker en gammel favoritt velkommen tilbake i sortimentet: HSP 94111PRO Brontosaurus Brushless! Opplev actionfylte eventyr med HSP 94111PRO Brontosaurus - den ultimate RC-monstertrucken med utrolig ytelse! Denne børsteløse 4WD RC-bilen er klar til å gi deg en fantastisk kjøreopplevelse som tar hobbyen din til et helt nytt nivå! Med nytt radioutstyr kan du styre bilen som aldri før! HSP har lenge vært en pålitelig og godt likt produsent i RC-verdenen, og HSP Brontosaurus RC-bil er en svært populær eldre modell som fortsatt leverer på alle fronter. La oss se nærmere på hva som gjør HSP 94111 Brontosaurus til en morsom og tøff utfordrer blant RC-bilene.

Populær RC-bil med kraftig børsteløs motor

. Den børsteløse motoren kombinert med en 50A hastighetskontroll og kraftig drivlinje, 8x støtdempere og et robust karosseri har gjort HSP Brontosaurus brushless raskt til en populær RC-bil! Opplev hastigheter på opptil 45-50 km/t med det medfølgende RC Li-Po-batteriet. Med sin kraftige 3650 3300kV børsteløse motor leverer HSP 94111PRO imponerende fart og akselerasjon. Enten du er en erfaren RC-entusiast eller nybegynner, vil du bli imponert over bilens ytelse. Den har nok kraft til å overvinne alle utfordringer på veien og kjøre over hindringer uten problemer.

RC-bil i skala 1/10 med firehjulsdrift

. Denne imponerende radiostyrte bilen er hele 40 cm lang og i 1/10-skala, med et tøft, svart og stilig karosseri. Den er også utstyrt med 8 oljefylte støtdempere og 4-hjulsdrift for en utrolig jevn kjøring, selv i ulendt terreng. Du vil kunne håndtere terrenget med presisjon og kontroll, og ingenting vil stoppe deg fra å utforske alle typer terreng. Med sin imponerende skala på 1/10 er HSP Brontosaurus PRO den perfekte størrelsen for både nybegynnere og erfarne førere. Den er stor nok til å være imponerende og kraftig, samtidig som den er håndterbar nok til å være brukervennlig. Du kan kjøre den på mange forskjellige steder og i mye forskjellig terreng og få en fantastisk RC-opplevelse.

Radiostyrt bil med 2,4 GHz radiosystem

. For å sikre at du har full kontroll over din Brontosaurus, følger det med en 2,4 GHz-radiosender. Den gir deg en pålitelig og lang rekkevidde, slik at du kan utforske og kjøre RC-monstertrucken uten å bekymre deg for signalavbrudd. Med denne RC-bilen kan du også kjøre sammen med venner uten risiko for forstyrrelser, slik at du enkelt kan ta bilen med til en bane og utfordre andre til å kjøre om kapp! Du har også tre hastighetsmoduser på radiostyringen, noe som betyr at du kan stille inn toppfarten i to trinn, slik at en mindre erfaren sjåfør kan teste bilen uten at den gir 100 % akselerasjon og toppfart

RC-bilen leveres RTR, 99 % kjøreklar

. Noe av det beste med HSP 94111PRO Brontosaurus er at den leveres som en komplett Ready-to-Run-pakke (RTR). Det betyr at alt du trenger for å begynne å kjøre, allerede ligger i esken. Du trenger ikke å bekymre deg for å kjøpe separat tilbehør eller komponenter. Pakken inneholder til og med en lader og et oppladbart batteri, slik at du kan komme i gang nesten umiddelbart. Alt du trenger å gjøre, er å lade det medfølgende RC-batteriet og deretter sette inn 4 x AA-batterier (ikke inkludert) i den medfølgende radiostyringen.HSP 94111PRO Brontosa HSP 94111PRO Brontosaurus brushless er den ultimate RC-monstertrucken for alle som elsker radiostyrte biler. Med børsteløs motor, 4WD-drift, 8 oljefylte støtdempere og 2,4 GHz-radiosender er den klar for action og eventyr. Og det beste av alt er at den leveres som en komplett RTR-pakke, slik at du kan begynne å kjøre med en gang. Ta RC-opplevelsen din til neste nivå med HSP 94111PRO Brontosaurus, og opplev spenningen ved RC-kjøring som aldri før.
Mer informasjon
Levert som Ready-to-run (RTR)
Skala 1/10
Modell Monster Truck
Toppfart (km/t) 45-50
Justerbar topphastighet Ja
Kjøretid (min) 10
Egnet for Erfaren
Størrelse (LxBxH) (mm) 400x300x162
Driftsett El
Drivning 4WD
Motortype Børsteløs
Motorstørrelse 3650
ESC Borstlös WP-10BL50-RTR
Steering servo 6kg plastic gear
Lader USB (inkludert)
Batteri Li-Po 7,4V (2s) 3500mAh (Medföljer)
Batterimål (LxBxH) (mm) 138x47x25
Batterikontakt T-kontakt
Batteri for kontrollen Ikke inkludert (4xAA)
Varemerke HSP
Varemerke delenr 94111 PRO-2

Här hittar du passande reservdelar till denna produkt

Här hittar du passande batterier och laddare till denna produkt

Här hittar du passande tillbehör till denna modell

Skriv din egen produktanmeldelse
Du omtaler:HSP 94111 Pro Brontosaurus brushless
Din vurdering: