HSP 94103 Pro Flying fish Drift bil brushless

Delenr
843227
På lager
Oversikt
  • Den populære HSP 94103 Pro 1/10 RC Street/Drift-bilen
  • Robust karosseri med tykk bakvinge
  • Batteri og lader inkludert
Spesialpris 2374,- Vanlig pris 2499,-
Paket pris, extra batteri och tillbehör
Spesialpris 2374,- Vanlig pris 2499,-
+
Modr Uppladdningsbara AA batterier 2800 mAh 4p
15%
Rating:
100%
Spesialpris 94,- Vanlig pris 99,-
+
Modr Li-Po 7,4V (2s) 4200mAh 40C
15%
Spesialpris 360,- Vanlig pris 379,-
+
Hobbex laddpåse batterier 23x30cm
20%
Rating:
100%
Spesialpris 66,- Vanlig pris 69,-
=
Lagre 81,-
2812,-

HSP 94103 Pro Flying Fish RC Drift Car - en frekk gate-/driftbil som garantert får deg til å smile

. HSP 94103 Pro RC Drift Car er den ultimate radiostyrte bilen for mange morsomme opplevelser! Her får du en uslåelig kombinasjon av dristighet, kraft, ytelse og kontroll i én og samme pakke! HSP har lenge vært en pålitelig og populær produsent i RC-verdenen. Denne HSP RC-bilen er en veldig populær eldre modell som fortsatt leverer på alle fronter. Ta en titt på denne RC-bilen med et frekt, fett karosseri og en heftig bakvinge som garantert vil vekke oppsikt og få deg til å smile!

Brushless-motor med Li-Po-batteri

. HSP 94103 Pro er utstyrt med et børsteløst motorsystem, det vil si en børsteløs 3650 3300kV-motor kombinert med en børsteløs 50A hastighetsregulator. Sammen med det medfølgende 7,4 V Li-Po-batteriet gir dette svært god akselerasjon og toppfart. Bilen kan nå hastigheter på opptil 50 km/t. RC-bilen er også enkel å vedlikeholde og oppgradere over tid ettersom HSP 94103 Pro bruker elektronikk som er standard i RC-biler 1/10, slik at du kan ha glede av denne RC-driftbilen i lang tid fremover.

Radiostyrt bil med 4WD - perfekt balanse og grep

. En morsom fordel med RC-bilen HSP 94103 Pro er at den har 4-hjulsdrift. Vanligvis har ekte driftbiler bare bakhjulsdrift, men for å gi bilen et bredere bruksområde har denne RC-gate-/driftbilen 4-hjulsdrift. RC-bilen har også mønstrede dekk som gir en god balanse mellom racing og drifting. Dette gjør bilen utrolig stabil og lett å kontrollere, spesielt ved full gass på f.eks. asfalt, og selv ved de mest avanserte driftmanøvrene er firehjulsdriften til god hjelp. Enten du er nybegynner eller erfaren innen RC-drifting, vil firehjulsdriften gi deg den ultimate balansen og grepet du trenger for å mestre hver eneste sving med stil og presisjon.

Realistisk kjøreopplevelse - imponer vennene dine

. Ikke bare har du en skikkelig tøff karosseri med en heftig bakvinge som vil imponere de fleste, du kan også simulere ekte driftingmanøvrer med overraskende realisme, og for å imponere vennene dine enda mer kan du gjøre spektakulære driftinger og svinger som ser ut som om de kommer rett fra en profesjonell driftingkonkurranse.

Snabb RC-bil, enkel å håndtere både under og etter kjøring

. HSP har designet denne RC-driftbilen for å gjøre den så brukervennlig og enkel som mulig å håndtere. Enten du er ung eller gammel, nybegynner eller erfaren, kan du ha glede av denne bilen. Radiostyringen er ergonomisk utformet med rattkontroller og gir deg full kontroll over bilen. Du vil bli overrasket over hvor raskt du kan lære deg å drifte med stil! Vi har reservedeler, ekstra batterier og ladere slik at du kan ha glede av denne radiostyrte bilen i mange år fremover!

2,4 GHz radio med god rekkevidde - utforsk og ha det gøy

. HSP 94103 Pro leveres med et 2,4 GHz-radiosystem som gir god rekkevidde og minimale signalforstyrrelser, slik at du enkelt kan kjøre med flere venner samtidig uten for mye forstyrrelser. Dette gir deg frihet til å utforske og leke med bilen på steder du liker. Radiostyringen har også mange nyttige funksjoner slik at du som fører kan finjustere hvordan RC-bilen reagerer på de ulike kommandoene du gir via radiostyringen.

RC Car osm leveres 99 % komplett og kjøreklar

. Når du kjøper HSP 94103 Pro RC Drift Car, får du nesten alt du trenger i én pakke. Dette inkluderer bil, radiostyring, lader, oppladbart batteri og bruksanvisning. Det eneste du trenger å gjøre, er å lade batteriet og sette inn 4 nye AA-batterier i radiostyringen (4xAA-batterier følger ikke med) - så er du klar til å kjøre din nye, kule RC-bil.

Konklusjon

. HSP 94103 Pro Flying Fish RC Drift Car er den ultimate RC-bilen for alle entusiaster og hobbyister. Med sin dristige karosseri, kraftige børsteløse motor, firehjulsdrift og konstruksjon av høy kvalitet er den klar til å levere en spennende og realistisk drifting-opplevelse. RC-bilen leveres komplett med nesten alt du trenger for å komme i gang. Enten du er nybegynner eller erfaren, vil du elske å kjøre denne bilen og imponere alle med dine imponerende kjøremanøvrer. Skap minner, utfordre deg selv og opplev spenningen med HSP 94103 Pro RC Drift Car i dag!
Mer informasjon
Levert som Ready-to-run (RTR)
Skala 1/10
Modell Drift Car
Toppfart (km/t) 45-50
Justerbar topphastighet Nei
Kjøretid (min) 15
Egnet for Erfaren
Størrelse (LxBxH) (mm) 415x210x160
Driftsett El
Drivning 4WD
Motortype Børsteløs
Motorstørrelse 3650
ESC Borstlös WP-10BL50-RTR
Steering servo 6kg plastic gear
Lader DC 230V (inkludert)
Batteri Li-Po 7.4V 3500mAh (Medföljer)
Batterimål (LxBxH) (mm) 138x47x25
Batterikontakt T-kontakt
Batteri for kontrollen Ikke inkludert (4xAA)
Varemerke HSP
Varemerke delenr 94103 PRO

Här hittar du passande reservdelar till denna produkt

Här hittar du passande batterier och laddare till denna produkt

Här hittar du passande tillbehör till denna modell

Skriv din egen produktanmeldelse
Du omtaler:HSP 94103 Pro Flying fish Drift bil brushless
Din vurdering: