Volantex RC 761-13 P40 400mm

Delenr
842677
På lager
Oversikt
  • Pent P-40 Warhawk RC-fly
  • Tre flymoduser: Nybegynner, Erfaren og Ekspert.
  • Leveres med oppladbart batteri
999,-

Enkel betalning med Klarna

30 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Fri frakt över 1400kr

Paket pris, AA-Batterier, extra batteri & laddpåse

Klassisk "Warbird" radiostyrt fly

.

P-40 Warhawk er et amerikansk jager-/angrepsfly som ble brukt under andre verdenskrig. Et propelldrevet fly med plass til én pilot. Flyet ble flydd første gang 14. oktober 1938, men under navnet XP-40. P-40 Warhawk var veldig god i lav og middels høyde, noe som gjorde det til et perfekt jagerfly. Så benytt sjansen til å fly dette radiostyrte flyet du også!

6-akset gyro gjør RC-flyging lett

Ta kontrollen og bli en P-40 Warhawk-pilot selv! Flyet har tre forskjellige moduser for å hjelpe deg med å forbedre ferdighetene dine som pilot. Velg mellom nybegynner, erfaren og ekspert. I nybegynnermodus fungerer flyets 6-aksede gyro for å holde flyet stabilt i luften. Fokuser på å lære å kontrollere flyet og utføre grunnleggende manøvrer. Denne modusen krever ingen tidligere erfaring med RC-flyging.

Etter litt øvelse så er du klar til å gå videre til neste flymodus - erfaren. Her jobber ikke gyroen like hardt, og du får sjansen til å kontrollere flyet mer på egen hånd. Den siste flymodusen er ekspertmodusen, og her flyr du flyet helt selvstendig!

2,4 GHz radiostyring inkludert

Volantex RC P-40 Warhawk leveres med en 4-kanals kontroll på 2,4 GHz. Dette er en høy frekvens som lar deg fly flyet uten å risikere radioforstyrrelser fra andre radiostyrte fly. Perfekt hvis du vil samle en gruppe venner og fly flere fly samtidig. Kontrolleren trenger 4 AA-batterier (ikke inkludert).

Laget av slitesterk EPP-plast

Volantex RC P-40 Warhawk er et godt valg for nybegynnere, og byggemåten er veldig robust. Skroget er laget av EPP-plast som er et materiale som er kjent for å være veldig slitesterk

RC-fly levert RTF

Dette radiostyrte flyet leveres komplett og ferdig montert RTF (Ready-to-fly). Det eneste du trenger å gjøre for å begynne å fly er å lade det medfølgende batteriet. Dette gjør du enkelt ved hjelp av USB-kabelen som også følger med. Batteriet gir ca. 14 minutter med morsom og spennende flyging, før det er på tide å lade batteriet. Noe du må betale for selv er derimot 4 AA-batterier til radiokontrollen, vi anbefaler at du kjøper våre oppladbare AA-batterier fra Modr.

Videoer med P40 400mm

Volantex RC 761-13 P40 400mm og Eachine - P-40 Fighter 400mm er mer eller mindre det samme RC-flyet og fungerer på samme måte. *Tilbehør og batterier kan variere fra det som følger med Volantex RC P40 *

Mer informasjon
Levereras som Ready-to-run (RTR)
Egnet for Nybegynner
Span 400
Lengde (mm) 317
Modell Fly
Kjøretid (min) 14
Motortype Coreless
Lader USB (inkludert)
Batteri Li-Po 3,7V 360mAh (medföljer)
Batterikontakt Molex 2-pin 2.0mm pitch
Batteri for kontrollen Ikke inkludert (4xAA)
Varemerke Volantex RC
Varemerke delenr EXA76113R
Skriv din egen produktanmeldelse
Du omtaler:Volantex RC 761-13 P40 400mm
Din vurdering: