Volantex RC 761-5 P51D Mustang 400mm

Delenr
842374
På lager
Oversikt
  • Stilig P51D Mustang-fly
  • Tre flymoduser for nybegynnere, erfarne piloter og eksperter
  • Leveres med oppladbart batteri
999,-
Paket pris, AA-Batterier, extra batteri & laddpåse

Design fra det amerikanske jagerbombeflyet P-51 Mustang

Radiostyrt fly som har fått sitt utseende fra P-51 Mustang, et amerikansk enseters jagerbombefly med lang rekkevidde. Det ble blant annet brukt under andre verdenskrig og Koreakrigen. Flyet ble designet og bygget i 1940 og var i tjeneste frem til 1984. P-51 Mustang brukes fortsatt i ulike former for sivile oppvisninger og som krigsfly.

Har du lyst til å prøve deg på RC-flyging? Da er dette flyet fra Volantex RC et perfekt valg for deg! Flyet er enkelt å fly og passer både for nybegynnere og mer erfarne utøvere. Dette er takket være de tre forskjellige flymodusene som du kan veksle mellom. Med dette rimelige flyet er det duket for mange morsomme stunder!

6-akset gyro gjør det enkelt å fly

Ta over spakene og bli P51D Mustang-pilot selv! Det radiostyrte flyet har tre ulike moduser som hjelper deg med å utvikle pilotferdighetene dine. Velg mellom nybegynner, erfaren og ekspert. I nybegynnermodus sørger flyets 6-aksede gyro for å holde flyet stabilt i luften. Du fokuserer på å lære deg å styre flyet og utføre grunnleggende manøvrer. Denne modusen krever ingen tidligere erfaring med RC-flyging.

Etter litt øvelse er du klar til å gå videre til neste flymodus - erfaren. Her jobber ikke gyroen like hardt, og du får muligheten til å styre flyet mer på egen hånd. Den siste flymodusen er ekspertmodus, og her flyr du flyet helt alene!

2,4 GHz-kontroll inkludert

Volantex RC Mustang leveres med en 4-kanals kontroll på 2,4 GHz. Dette er en høy frekvens som gjør at du kan fly flyet uten å risikere radioforstyrrelser fra andre radiostyrte fly. Perfekt hvis du vil samle en vennegjeng og fly flere fly samtidig. Kontrolleren krever 4 AA-batterier (ikke inkludert).

Klar til å fly RC-fly

Dette radiostyrte flyet leveres komplett og ferdig montert. Det eneste du trenger å gjøre for å komme i gang og fly, er å lade det medfølgende batteriet. Dette gjøres enkelt ved hjelp av USB-kabelen som også følger med. Batteriet holder til ca. 14 minutters morsom og spennende flyvning, før det er på tide å lade batteriet.

Flyet er laget av slitesterk EPP-plast

Volantex RC Mustang er et godt valg for nybegynnere, og konstruksjonen er svært robust. Flykroppen er laget av EPP-plast, et materiale som er kjent for å være svært slagfast.

Mer informasjon
Levert som Ready-to-run (RTR)
Egnet for Nybegynner
Span 400
Lengde (mm) 317
Modell Fly
Kjøretid (min) 14
Motor 10mm
Motortype Coreless
Lader USB (inkludert)
Batteri Li-Po 3,7V 360mAh (medföljer)
Batterikontakt Molex 2-pin 2.0mm pitch
Batteri for kontrollen Ikke inkludert (4xAA)
Varemerke Volantex RC
Varemerke delenr exa76105r

Här hittar du passande reservdelar till denna produkt

Skriv din egen produktanmeldelse
Du omtaler:Volantex RC 761-5 P51D Mustang 400mm
Din vurdering: