Enoze 9300E Armadillo

Delenr
841303
På lager
Oversikt
  • Radiostyrt monstertruck i skala 1/18
  • Toppfarten på 35 km/t er justerbar
  • firehjulsdrift og drivaksler i metall
599,-
Paket pris AA-batterier, extra batteri & laddpåse

Radiostyrt monstertruck - i liten skala

Liten og frekk radiostyrt bil som byr på mye action! Perfekt for deg som liker å kjøre både innendørs og utendørs. Armadillo er rask i svingene, og 4-hjulsdriften gjør det enkelt å holde kontroll over radiostyrt bil når det går hardt for seg.

Skrens og hopp

En kraftig motor kombinert med firehjulsdrift gjør det enkelt å få bilen til å skli på en kontrollert måte. Sett opp en innendørs bane og la Armadillo skli gjennom hver eneste sving - det er kjempegøy! Takket være de kraftige dekkene og fjæringen kan Armadillo til og med kjøre over hopp.

Liten RC-bil - stor kjøreglede

Enoze 9300E Armadillo er en liten radiostyrt bil i skala 1/18. Med en lengde på 29 cm og en vekt på 1,1 kg er den enkel og praktisk å ta med seg. Til tross for den lille størrelsen er bilen svært enkel å kjøre utendørs. Den har ingen problemer med å kjøre på kortklipte plener og grusveier. De kraftig mønstrede dekkene gir noen skikkelig kule bremsespor hvis du for eksempel kjører bilen på en grusbane.

Jevn og enkel radiostyring på 2,4 GHz

Noe som er viktig når du kjører en RC-bil, er at du har en god radiostyring. Den medfølgende radiostyringen er på 2,4 GHz, noe som gir god rekkevidde og minimalt med signalforstyrrelser, slik at du kan kjøre flere radiostyrte biler samtidig uten for mange signalforstyrrelser.

Høy skalahastighet

Til tross for sin lille størrelse leverer Armadillo en imponerende fart! Men med en justerbar toppfart på 35 km/t går det virkelig fort. Her får du mange fartsfylte og begivenhetsrike opplevelser. Batteriet holder til 20 minutters intens kjøring. Deretter må bilen lades før den er klar for nye eventyr.

Passer for nybegynnere

Har du aldri kjørt en radiostyrt bil før? Da er Armadillo den perfekte bilen for deg. Det er enkelt å komme i gang, og bilen er lett å styre. Via kontrollen (TH D/R) kan du justere hastighet/akselerasjon. Så hva venter du på? Armadillo er klar - er du klar?

Leveres RTR, 99

% klar til bruk Armadillo leveres kjøreklar, noe som betyr at alt du trenger å gjøre er å pakke ut bilen, lade batteriet og sette i gang. Et oppladbart batteri er montert i bilen og lades enkelt med den medfølgende USB-kabelen. det trengs 3 AA-batterier til styringen, og disse er ikke inkludert.

Ta en titt på videoene om Enoze 9300E

Mer informasjon
Levert som Ready-to-run (RTR)
Skala 1/18
Modell Monster Truck
Toppfart (km/t) 35
Justerbar topphastighet Ja
Kjøretid (min) 20
Egnet for Nybegynner
Størrelse (LxBxH) (mm) 290x190x100
Driftsett El
Drivning 4WD
Motortype Børstet
Motorstørrelse 390
Lader USB (inkludert)
Batteri Li-Po 7.4V 850mAh (medföljer)
Batterikontakt Mini-Tamiya
Batteri for kontrollen Ikke inkludert (3xAA)
Varemerke PXtoys
Varemerke delenr 9300E

Här hittar du passande reservdelar till denna produkt

Här hittar du passande batterier och laddare till denna produkt

Här hittar du passande tillbehör till denna modell

Skriv din egen produktanmeldelse
Du omtaler:Enoze 9300E Armadillo
Din vurdering:

Relaterade Produkter