Enoze 200E Piranha brushless V2

Delenr
843676
På lager
Oversikt
 • Radiostyrt monstertruck i skala 1/12
 • Børsteløs 3650-motor og 4-hjulsdrift
 • Justerbar topphastighet på +45 km/t
 • 1799,-

  Tøff og rask radiostyrt monstertruck i 1/12-skala - Enoze 200E Piranha brushless V2

  .

  Enoze 200E Piranha brushless er den ultimate radiostyrte bilen for deg som er ute etter en sterk og rask radiostyrt bil som takler tøft terreng og utfordrende hindringer. Her får du en frekk radiostyrt bil som virkelig har krefter. Vekk sansene og gjør deg klar for fartsfylt action i opptil 45 km/t! Dette er V2-varianten, noe som betyr at denne varianten er oppgradert med LED-lys, bedre ESC og mer tilbehør er inkludert!

  Brushless RC-bil med rask akselerasjon

  . 200E Piranha brushless er utstyrt med en kraftig 3650 3000kV-motor sammen med en børsteløs 60A fuktsikker ESC som gjør at bilen kan nå hastigheter opp til og over 45 km/t. Kraften i motorsystemet gir en utrolig akselerasjon som gjør at bilen når toppfarten på bare noen få sekunder! Piranha brushless må oppleves!

  Radiostyrt bil i skala 1/12

  .

  PXtoys Enoze 200E Piranha brushless er i skala 1/12 og har en lengde på ca. 36 cm. Det betyr at Piranha ikke er en liten, men heller ikke veldig stor bil, noe som gjør den perfekt for utendørs kjøring på ulike underlag. Pirana Brushless trives best på åpne underlag som grus, gress eller asfalt, der den kan utnytte sitt fulle potensial! Det stabile chassiset kombinert med den kraftige drivlinjen, firehjulsdriften og den solide fjæringen gjør Piranha Brushless til en mester når det gjelder å kjøre raskt og stabilt.

  Kraftig LiPo-batteri inkludert

  .

  PXtoys 200E Piranha Brushless leveres med et kraftig 4000 mAh 7,4V 2S RC-batteri. Batteriet er nok til en kjøretid på 20 minutter. Det er mulig å kjøpe ekstra batterier for de som ønsker å kjøre enda lenger. Når batteriet må lades, gjøres det enkelt ved hjelp av den medfølgende USB-balanseladeren.

  .

  Piranha børsteløs RC-hobbybil

  . Piranha er en såkalt "Hobby-graded" RC-bil, noe som betyr at hele bilen er bygget slik at du enkelt kan reparere ødelagte deler eller oppgradere til kraftigere deler som motor, cruisekontroll, radiosystem og dekk. V2-varianten av Piranha brushless leveres med ekstra deler som sterkere lenkearmer, styreledd, ekstra tannhjul og motordrift og karosseriklips. Noe som også er nytt for V2-varianten, er at det nå er små gummilapper på karosseriklemmene for å gjøre det lettere å få dem av og på igjen. - Vi tilbyr flere reservedeler til Piranha, og disse finner du under fanen "Reservedeler" her på produktsiden.

  2,4 GHz radiostyring med justerbar topphastighet

  .

  Fordelen med et 2,4 GHz-radiosystem er at du får god rekkevidde og forstyrrelsesfrie signaler mellom radioen og rc-bilen. Fordelen med den medfølgende radiostyringen er at den har flere innstillingsmuligheter, slik at du kan tilpasse styring og gass til din kjørestil. Du kan også justere toppfarten slik at bilen i stedet går ned til en lavere toppfart, slik at en mindre erfaren fører kan teste bilen uten at den stikker av i full fart. Med TH.Rate på kontrollen kan du justere ned til 40 % effekt eller trekke den opp til 100 % for maksimal ytelse.

  Leveres 99 % kjøreklar RTR - Ready-to-run

  .

  Denne RC-bilen leveres Ready-to-run, noe som betyr at den er ferdig montert. Inkludert er nesten alt du trenger for å komme i gang, oppladbart Li-Po-batteri, enkel USB-balanselader, ekstra tilbehør (karosseriklips), reservedeler og litt verktøy. Det eneste du trenger å ha hjemme er 3 AA-batterier til radiostyringen, ellers anbefaler vi at du kjøper våre oppladbare AA-batterier, som passer perfekt til radiostyringen. Pakk ut bilen, lad batteriet, sett inn batteriene i radiostyringen og sett i gang. Du har alt du trenger for å oppleve ekte kjøreglede, uten problemer.

  Mer informasjon
  Levert som Ready-to-run (RTR)
  Skala 1/12
  Modell Monster Truck
  Toppfart (km/t) +45
  Justerbar topphastighet Ja
  Kjøretid (min) 20
  Egnet for Erfaren
  Størrelse (LxBxH) (mm) 360x300x150
  Driftsett El
  Drivning 4WD
  Motortype Børsteløs
  Motorstørrelse 3650
  ESC Borstlös 45A
  Lader USB (inkludert)
  Batteri Li-Po 7,4V (2s) 4000mAh (Included)
  Batterikontakt T-kontakt
  Batteri for kontrollen Ikke inkludert (3xAA)
  Varemerke PXtoys
  Varemerke delenr 200E V2

  Här hittar du passande reservdelar till denna produkt

  Här hittar du passande batterier och laddare till denna produkt

  Här hittar du passande tillbehör till denna modell

  Skriv din egen produktanmeldelse
  Du omtaler:Enoze 200E Piranha brushless V2
  Din vurdering:

  Relaterade Produkter